Arkadaşlar,
Forumlar, mesajlar, sohbetler, araçlarımız için yaptıklarımızı anlattığımız paylaşımlar kısaca bütün iletişim olanakları burada dostça, hoşça vakit geçirmek için birer araçtır.

Bunları ifade edebilmek için açtığımız konular bizlerin özel alanı değil, ortak payda da buluşabilme olanaklarımız, ortamlarımızdır.

Alinin konusu Velinin konusu değil, kendimizi ait hissettiğimiz konular vardır.

Sanki malına göz konmuş duygusuyla, hakarete veya haksızlığa uğramış gibi bir ruh haline bürünmenin ne anlamı var?

Harun Hoca siz burada, daha önce açtığınız konuda veya diğer arkadaşların konularında yazarken her zaman nezaketi, samimiyeti öne alan paylaşımlar yaptınız. Kimsenin sahibi olduğu bir şeyin üstüne oturacak biri değilsiniz. Gereksiz alıganlıklarla yapılan eleştirilere üzülmeyin lütfen.

Biri bir konu açıp ortadan kayboluyorsa, benzer talebi olanlar benzer isimlerle yeni konular açabilir. Örneğin isteyen herkes "301 BEnim Beyaz Kedi " başlıklı konumu sahiplenip, çoğaltabilir. İnanın sevinç duyarım, demek ki yalnız değilmişim, ortak duygulara sahip dostlar varmış derim.

Emrah Arkadaş anlayamadığım bir alınganlıkla, anladığım kadarıyla sevdiği bir insanın haklarını savunuyormuş gibi bir duyguya kapılmış. Belliki niyeti kötü değil, ama bence gereksiz alınganlık göstermiş.

Burası açık olur ya da olmaz, her zaman bir yerlerde buluşuruz. Sorun değil. Önemli olan kalpler kırılmasın, gönüller bir olsun, niyetler iyi kalsın.


Tekrar geçmiş olsun Harun Hocam, sağlık herşeyden önemli. Güzel günlerde 301 Kedilerimizi kullanalım.