İyi anlamda Mesut abi Senden resim istemiş ya ahali sen den önce biz doldurduk ya o bakımdan dedim.
Jetta 1.6 FSI 115 2007 Derin siyah.
Maaşallah abicim Cenab-ı Hak kaza,bela göstermesin.
Sen bu arabayı yaparken Taxi gibi yapmaya mı çalıştın yoksa kendi imajınımı yaratmaya çalıştın ?
2001 PEUGEOT 406 2.0 HDI SV 110 HP - Rodos Mavisi (KMPD)
abant bulusmasın da en cok dıkkatımı ceken arac bu oldu. masallah tek kelımeyle harıka her santımınde buyuk emek var allah kaza bela vermesin
ilham kaynağım tabiki o taxı oldu hatta aracımla ilgili yapım aşamasında çok bunaldıgım zamanlarda hemen filmi tekrar izlerdim moral depolamak için yalnız; taklit veya başka birşey yok tabiki kendi imajımı yansıtmaya çalıştım
taxı ile benim aracımın tek ortak noktası beyaz renk peugeot 406 olmaları kendi aracımın nikini oturtmaya çalışıyorum ghost hunter olarak anılmak isterim
Kardeşim zevkli adamsın vesselam. Taklitten uzak kendine has çok güzel şekillerdirmiş Maşallah. Allah nazardan korusun
''Bineğine dost gibi bakacaksın; düşman gibi süreceksin'' Kaz gagası (Tarkanın at uşağı)
aracı yakından ellemenik okşamanız lazım içine binip hissetmek lazım Ozamn anlıyorsunuz TAXI seri si ıle alakası olmadıgıbı
Kolay gelsn abi. Merakla bekliyoruz.
Jetta 1.6 FSI 115 2007 Derin siyah.
[QUOTE=TFSI;98425]Maşallah diyelim...
Bir kaç foto da benden FAcem den,
bu resimler güzellik yarışmasındaki resimler
ogünle alakalı kısa bir hatıram oldu gaz aldıktan sonra gece giriş yapmak için mekana tem de seyir halindeyken önümdeki bmw den yol istedim yalnız önce verir gibi yapıp sonra vazgeçti kısa bir kapışmadan sonra nal toplattım kendisine yalnız karşıya geçince tekrar gaz almak zorunda kaldım)))))
Konu Ghost Hunter tarafından (04-06-2012 Saat 10:43 ) değiştirilmiştir.
Normalde modifiye hiç sevmem ama çok yerinde dokunuşlarla abartısız çok hoş bir görünüm katmışsın aracına, gördüğüm en başarılı işlerden tebrik ediyorum
4 0 6 C O U P E
Beauty does matter!
sevgili dostum,
abantta yanyana durduğumuz bu güzel,nadide 'TAXI' ye hiç yorum yapmadığımı farkettim
kusuruma bakma lutfen
maşallah diyorum baskada bişi diyemiyorum.
harbiden büyük emek özveri ve tutku var eserde, e tabi bu eser aslan armasını taşıyınca ayrı bir karizma oluyor.
gercekten müthiş,her ayrıntısı mükemmel bir aracın var allah kaza bela nazar vermesin dostum
Araç çok güzel maşallah. Bu araç geçen olimpiyat stadında drift yarışlarında bulundumu. Oranın otoparkında gördüm diye hatırlıyorum.
Sade dokunuşlarla çok güzel bir 406 olmuş.Allah kaza bela vermesin
Peugeot 2004 406 2.0 HDİ SV BVA Otomatik Çin Mavisi
merhabalar bende yeni üyeyim yeni 406 aldım 195 lastik aldım memnun değilim 205/60/15 önerdiler sen ne dersin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)