PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Peugeot partner 1.9 2003 model motor üflemesi hakkında



yavuzbkrl
05-11-2017, 16:23
Öncelikle herkese selam.
Aranıza yeni katıldığım için ilk önce kendimi tanıtmak isteri. İsmim Yavuz,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait bir firmada çevre teknikeri olarak görev yapmaktayım.Yeni bir Peugeot sahibiyim.Aracımda bugün fark ettiğim bir konuyu sizlerin üsütün bilgilerinden yararlanarak çözüme kavuşturmak isterim.Aracımda motor çalışır durumda iken üfleme ve çok az da olsa yağ atma mevcut ve motor soğukken geç çalışıyor.Bazı arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre motor ömürü ile ilgili denildi.Yani motor bitik denildi.Ben şahsım oek anlamam araç motorundan.Bir de sizlere sormak istedim.Araç 2003 model 1.9 dizel Partner. Bilginiz dahilinde ise yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.


Saygılarımla.Yavuz BEKİROĞLU

NecdetPek
06-11-2017, 10:03
Hoşgeldiniz. Aracınızı güle güle kullanın. Motorlar bildiğiniz gibi zamanla aşınıyor ve mekanik olarak yenilenmeye gerek duyuyor.

Güven duyduğunuz bir uzmana götürmenizi ve motoru incelemesini istemenizi öneririm. Teşhis doğru konursa, çözümler de doğru olacaktır.

numan406
06-11-2017, 16:36
araba kaç km.de anlattıklarına göre rektefe lazım arabaya belki subaplardandır ozaman masrafın düşer ama sağlam masraf yapacaksın bu belli.İyi bir motorcuya götür