508magudur
03-06-2025, 22:45
Herkese iyi forumlar arkadaşlar ben konuyu yanlış yere açmış olabilirim forumlarda yeniyim kusura bakmayın. 3 hafta önce 2012 model 508 aldım e-hdi allure paket. Aracı alırken ekspertize de götürdüm kurumsal bir firmaya motor mekanik şanzıman olarak hiçbir sorun olmadığını söyledi aracı tekirdağdan aldım ve memleketim ağrıya kadar getirdim yol boyu ve ilk 2-3 gün toplamda 2000 km kadar hiçbir sorun yaşamadım. Bir sabah arabayı çalıştırdım ve bingo... Ekranda PRND HATASI ARACI TAMİR ETTİNİZ diye bir yazı çıktı başımdan aşağı kaynar sular döküldü hemen bir usta almaya gittim ve geldiğimizde beni yalancı çıkarıp hiçbir hata vermeden çalıştı. forumlarda internette ne kadar araştırırsam araştırayım hiçbir şekilde bir çözüm veya bir yol bulamadım lütfen grupta bununla alakalı çözümü olanlar yazabilir mi ? Öncesinde Seat Leon biniyordum 3 bucuk sene boyunca bir kere herhangi bir hata ile karşılaşmadım. Seat bize küçük geldiğinden sedan ve d segment bir araba diye 508 geçeyim birde peugeot deneyeyim dedim ve kocaman bir hayal kırıklığı ...