Orijinalini görmek için tıklayınız : 208 sinyal sesi, dörtlüler, kemer sesi gelmiyor
selahattnsahman
26-07-2025, 11:08
merhabalar. geçtiğimiz hafta 2015 model 208 satın aldım. satın alırken satıcı bana bu seslerin çalışmadığını, multimedya ekranı taktırırken bir karışıklık olabileceğini belirtti. bende sonradan hallederim diye düşündüm ama net problemin ne olduğunu bulmak istedim. bugün bir elektrikçiye götürdüm, kadran kısmında bir parçanın değişmesi gerektiğini 20.000₺ - 25.000₺ tutabileceğini belirtti. problemi daha önce yaşayan ya da çözümünü bilen varsa destek olabilirse çok sevinirim
NecdetPek
03-08-2025, 20:35
Çok ilginç ama 2015 308 Allure aracımda da tıpatıp aynı sorun var. :) Bu soruna çare olsa olsa Ömer kardeşimizdedir.
Bir yere yaklaşınca vs sensörlerin sesi geliyor. Ama Dörtlüler, sinyaller, emniyet kemerini yolda giderken sökünce kadranda ışıklar yanıp sönse de ses gelmiyor. Yaklaşık 1 ay kadar önce emniyet kemerini hareket halindeyken sökünce ses veriyordu. Hatta ardından bir süre sinyallerde tik tak ses yapıyordu. Ama bir süre sonra ses tamamen kesildi.
Bu aradada arabayı uyutup, akü başını söküp, 10 dk kadar bekledim. Sonuç değişmedi. BSI ile ilgili bir sorun olabilir mi acaba?