PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çakar lambalar



baturalpm
27-07-2012, 18:53
arkadaşlar merhaba baktım ama göremedim eğer varsa bu konu affola...

son günlerde bu istanbul trafiği çok çileli vapur geçişleri olsun köprüde olsun sivil plakalı sirenli ve çakarlı arabalar görüyorum vapurlarda fln gişe sırası ve biniş sırası beklemiyorlar kimsede birşey diyemiyor birkaçını inceledim ne görevli kağıdı var ne bişey tamam benim arabadada var çakar ve siren ama görevli kağıdım olduğu halde bu kadar kullanmıyorum. Öyle bi hale geldik ki polisler sormaya korkar olmuş milletvekili akrabasıysa başımız yanar vs. bu durumun caydırıcılığı bulunmalı bence bir şekilde..

SAMET010
27-07-2012, 19:39
bence de bulunmalı , biz millet olarak birilerinin hakkını gasp etmeyi çok severiz ,,, yok işim acele bilmem ne ... bekle kardeşim herkesin ki acele ! keşke herkes sizin gibi dikkat etse

baturalpm
27-07-2012, 20:12
bikere radar uygulamasında bi polisin yaptığı çok hoşuma gitmişti radara girmişti babam ozaman ehliyet yok bende yandayım bi adam 180 fln girmiş radara arkada polise abi çok acelem var hastam var cart curt anlatıyor polis diğer arabalara döndü arkadaşlar sizden anlayış bekliyorum abimizin hastası varmış işlem önceliği verelim keselim cezasınıda gitsin uygun görürseniz demişti.. bu tarz durumlara hiç bir şekilde insiyatif gösterilmemeli her çakarlıya o trafikte gişe memurunun görev kağıdı sorması gerekiyor yoksa da polisin ağır yaptırımlar uygulaması gerekiyorki caydırıcı olsun..

Ghost Hunter
29-07-2012, 12:39
bikere radar uygulamasında bi polisin yaptığı çok hoşuma gitmişti radara girmişti babam ozaman ehliyet yok bende yandayım bi adam 180 fln girmiş radara arkada polise abi çok acelem var hastam var cart curt anlatıyor polis diğer arabalara döndü arkadaşlar sizden anlayış bekliyorum abimizin hastası varmış işlem önceliği verelim keselim cezasınıda gitsin uygun görürseniz demişti.. Bu tarz durumlara hiç bir şekilde insiyatif gösterilmemeli her çakarlıya o trafikte gişe memurunun görev kağıdı sorması gerekiyor yoksa da polisin ağır yaptırımlar uygulaması gerekiyorki caydırıcı olsun..

işte devletin memuru vatandaşa herzaman örnek olmali
bu örnek davranişindan dolayi polis memmuruna tşk'ler.:)