PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 308 Koltuk



hgonul
17-06-2013, 23:04
İyi akşamlar öncelikle. Araçlarımızın olaki koltuklarını değiştirmek istedik kanaatim değişebileceği yönünde (piyasada monza, recora vs.vs. koltuklar her araca uyabiliyor sanırım) tabiki onlardan düşünmüyorum ama yan airbagleri açılmamış rcz ön koltuklarını acaba uydurabilirmiyiz yada nasıl olur görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz? Eğer mümkünse ciddi şekilde düşünüyorum.

http://4.bp.blogspot.com/-kXAsA5YtZBw/UApgLdBf1DI/AAAAAAAAN1Y/K25CALcU9jc/s1600/Peugeot+RCZ+Onyx+2.jpg

Cem B
17-06-2013, 23:34
Yakkın bir zamanda araştırdım bir çift koltuk ta buldum. Sanırım 2000 TL gibi bir fiyat vermişti satan kişi o zaman.Airbagler açılmamıştı. fiyat yüksek olunca zaten araştırmayı bırakmıştım.Pert parça satılan RCZ lerden bulabilirsin ilanlarda.

Benimde bir sorum eklenebilir.Peugeot.com.tr de opsiyon olarak deri koltuklar eklenmiş ve fiyat yine bu civarlardaydı.Eger opsiyon listesinde varsa koltuklar siparişle gelebilir gibi düşünüyorum

Ömer Gedik
17-06-2013, 23:55
Yedek parça olarak gelen koltuklara bir otomobil parası verirsiniz. :)

RCZnin koltuklarından şüpheliyim çünkü aracın alçak ve farklı bir yapısı var. Ancak 308 CC koltuğu olabilir diye düşünüyorum. Airbag ler üzerinde olacağından çok pahalı bir işlem olur.

reisG
18-06-2013, 08:52
Ömer'e katılıyorum. RCZ koltuklarında farklı bir alt dizayn olabilir. CC koltukları daha mantıklıdır. Ancak 308 CC az sayıda satıldığı için çıkmasını da bulmak zordur. Servisten sipariş etmek konusunda ise ilginç bir örnek vereyim kalanını siz tamamlayın,...
Comfort paketli benim babylone'da sağ koltukta yükseklik ayarı yok ve mesela bazen ben oturduğumda beni rahatsız edecek kadar yüksek bir oturma pozisyonu olmakta. sağ koltuğa yükseklik ayarıı taktırayım dedim. Servise gittim. değişecek parçaların bir listesini yaptılar yaklaşık 2.000 TL masraf çıktı. şimdi siz varın koltukları ne kadara getirirler hesaplayın :)