-
Ynt: 407 sahibi olanların bilgisine Lcd ekran, Dvd, Bluetooth,Nav vs....
Tanerhocam bu cihazın direksiyondaki kumandayı da destekleyip desteklemediğini sormamı istemişti. Gelen cevap "Destekliyor, cihaz özelliklerinde belirtilmiştir." oldu. Bende özelliklerde farketmemişim 1 mesajda bunu belirten kısmı kırmızı ile vurguladım.
-
Alıntı:
ibosener Nickli Üyeden Alıntı
Tanerhocam bu cihazın deirksiyondaki kumandayı da destekleyip desteklemediğiniz sormamı istemişti. Gelen cevap "Destekliyor, cihaz özelliklerinde belirtilmiştir." oldu. Bende özelliklerde farketmemişim 1 mesajda bunu belirten kısmı kırmızı ile vurguladım.
hakikaten yav. :P öyle göz gezdirince böyle atlamışız işte ;D
adamlar mucize alet yapmışlar vesselam.
-
DVD için bir başka firma sayfası daha. Fiyatı açık alanda açıklamayacağıma firmaya söz verdiğim için isteyen, ilgilenen arkadaşlara özel mesaşla gönderebilirim.
http://www.fedomcn.com/sdp/717381/4/...t_407_408.html
Bu cihaz önceki cihaza göre 1 inch daha büyük (önceki 7 inch idi bu 8 inch)
-
yalnız 407 lerdeki orjinal ekranlar 7"
-
Bu son ürün de evvelki de bence 308 in kokpitine uyumlu zaten adamlar 2nci üründe 407/408 demiş ve resim olarakta 308 kokpiti resmi kullanmışlar. bildiğimiz gibi 408 aslında Çin ve G.Amerika da satışta olan sedan 308 ve kokpit güncel 308 ile birebir aynı. Bu iki cihazı sipariş edecek 407 sahipleri kötü bir sürpriz ile karşılaşabilir. ???
-
Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Bu son ürün de evvelki de bence 308 in kokpitine uyumlu zaten adamlar 2nci üründe 407/408 demiş ve resim olarakta 308 kokpiti resmi kullanmışlar. bildiğimiz gibi 408 aslında Çin ve G.Amerika da satışta olan sedan 308 ve kokpit güncel 308 ile birebir aynı. Bu iki cihazı sipariş edecek 407 sahipleri kötü bir sürpriz ile karşılaşabilir. ???
Bu uyarı için çok teşekkür ederim reis. Bunu bende düşündüm aslında. Ama firma o temsili resim (kokpitteki resim için) dedi. 2005 ve yukarısı tüm 407 modellere uyumlu dediler. Bunu doğrulayabileceğimiz bir yer, bir sistem ne bileyim firmadan isteyeceğimiz bir bilgi vs. vs. aklınıza geliyor mu??
-
ben de dün bu çekincelerimi paylaştım; fotolar hep 308 kokpiti fotosu 407 de nasıl duruyor görmek lazım diye.
şu aralar çin e gitmeyi düşüneniniz yok mu? bahadır ??? :D
-
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
ben de dün bu çekincelerimi paylaştım; fotolar hep 308 kokpiti fotosu 407 de nasıl duruyor görmek lazım diye.
şu aralar çin e gitmeyi düşüneniniz yok mu? bahadır ??? :D
Size bir sır vereyim ama aramızda kalsın ;D... Ablamın kız mart sonunda Çin' e gelin gidiyor (Eşi THY de görevli ve Çin' e gönderdiler)
-
hem 407 nin hemde 308 in kokpit resimleri aşağıda cihazların reklamlarındaki resimlerden benim anladığım bu cihazların birebir kokpit uyumu 308 için geçerli 407 ye birebir oturmaz gibi geliyor.
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/4948.jpg
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/10/4954.jpg
-
Ynt: 407-308-408 sahibi olanların bilgisine Lcd ekran, Dvd, Bluetooth,Nav vs....
Alıntı:
Alıntı:
ibosener Nickli Üyeden Alıntı
Size bir sır vereyim ama aramızda kalsın ;D... Ablamın kız mart sonunda Çin' e gelin gidiyor (Eşi THY de görevli ve Çin' e gönderdiler)
o zaman ben:
bir dizüstü bilgisayar
bir ayfon
bir dvd navigasyon sistemi
...
...
...
siparişi geçeyim ;D
;D ;D ;D
Bu cihazlarla ilgili son bilgiyi de yazayım. Az önce gümrükçüm ile konuştum. Gümrükte % 20 ÖTV + % 14 Gümrük vergisi + % 18 KDV ödemesi gerektiğini söyledi. Ama bazı durumlarda şahsi kullanım diye kabul ettirilebilen gönderilerde ve posta ile gelmesi durumunda (DHL, UPS vs. değil) bu engellerin aşılabildiğni söyledi. Bunun da Ürün geldiği zaman gümrükte belli olacağını söylüyor.
-
Ynt: 407- 308 - 408 sahibi olanların bilgisine Lcd ekran, Dvd, Bluetooth,Nav vs....
bu konuda ömerden bi süpriz gelicek ben sölemiimde:)
-
Ynt: OEM PEUGEOT 308 DVD Navigasyon - Bluetooth
yokmu güncel resim arkadaşlar nasıl memnunmusunuz ? yorum gelmedi hic nedense?
-
Ynt: 407- 308 - 408 sahibi olanların bilgisine Lcd ekran, Dvd, Bluetooth,Nav vs....
Alıntı:
schefo Nickli Üyeden Alıntı
Eğer 407 leride kapsarsa bu sürprize ençok ben sevineceğim sanırım schefo. Ömer sürprizini dört gözle bekliyorum.
-
Ynt: OEM PEUGEOT 308 DVD Navigasyon - Bluetooth
Kesinlikle ben de yorum bekliyorum. Bu ürün çok hoşuma gitti ilk fırsatta almayı planlıyorum. Ancak sormak istediğim bir iki soru var.
1-) Teybin GSM sinyallerinden izalasyonu yapılmış mı ? Yani cep telefonundan etkilenme durumu var mı ? Cızırtı vs.
2-) Teyp araca direk soketlerinden takılınca çalışıyor mu ? Malum orjinal teyplerimizde illa ki servise gidip teyplerimizi tanıtmamız gerekiyor yoksa devamlı bip bip bip şeklinde ötüyor teybi açtığımızda. Bu durum sanıyorum ki yoktur direk takınca problemsiz çalışıyordur ?
3-) Bu zamana kadar kullanımızda memnun kaldığınız ya da kalmadığınız konular nelerdir ?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler.
-
Alıntı:
schefo Nickli Üyeden Alıntı
Ömer, Schefo arkadaşımın sözünü ettiği sürpriz konusunda ipucu alabilir miyiz? ;)
-
Sürpriz yakındaymış biraz daha süre var. Nefis olacak buna eminim.... ;)
-
308 ilgili ibrahim abi :)
-
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
o zaman bu konuda ne işi var, bizi boşu boşuna heyecanlandırdınız >:( ;D
-
Alıntı:
Tüh be tek rakamla kaçırdık desene. Ortadaki sıfır (tek rakam) tuttu sadece. ;D ;D
308 sahiplerinin gözü aydın o halde
-
Alıntı:
Alıntı:
o zaman bu konuda ne işi var, bizi boşu boşuna heyecanlandırdınız >:( ;D
Hocam ben başlığı 308 ve 408 leride içerecek şekilde değiştirdim. Sebebi de benim sözünü ettiğim cihazlar asıl 308 ve 408 uyumşu olmasıydı. O nedenle "işi" vardır. ;D