saolasın yasın ellerine saglık.
Printable View
saolasın yasın ellerine saglık.
yasinim çok ama çok teşekkürler ellerine sağlık.
Zorro imzası gibi olmuş
Yasin kardesim kazasiz belsiz bin arabana ...
Masallah guzel arac yapmissin.
Bi sorum olcak şeritler yapistirma sokülürken boyaya zarar veriyormu ?
Alıntı:
cixmone Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim Suat,
Şeritleri cam filmi gibi düşün, kendinden yapışkanlı ve su ile ıslatılarak yapıştırılıyor. Yani hiçbir zararı olmuyor boyaya.
Yanlız şöylede bir durum var, uzun süre yağmur-güneş altında kullanınca şeritleri söktğünde kenarlarından iz kalıyor. Belli bir süre sonra aracı yıkkattıkça geçiyor ;)
Arkadaşlar Merhaba,
“Rock’N Rolla” yı bu sefer videolarla inceleyeceğiz ;)
Forumda sürekli merak edilen bir konu ChipTuning, geçtiğimiz konuların birinde Ahmet benden 0 - 100 için video rica etmişti bende hem Ahmet arkadaşımın isteği üzerine hemde forum kullanıcılarına örnek teşkil etmesi açısından aldım elime telefonu, amatörde olsa birkaç video kaydettim.
İlk videoda aracın 0-100 tırmanışını yakalamaya çalıştık. Çok zorlamadım aracı. Benim ölçümüm 9sn.de çıkıyor ama bu süre dahada kısaltılabilir.( Yağ - lastik değişimi, biraz daha zorlamak :) ) 225/40/18 lastik olduğunu da hesaba katalım ;) Arkadaşımın stock 308'ini kullandım, o da benim 308'i, her ikimizinde ortak fikri ; FARK VAR :D Hele birde başlarken direk 40Km ye atıyor ya kendini, bitiyorum :o
İkinci videoda amaç hızlanmadan çok biraz egsoz show yapmaktı 8) 308HDI’sinden başka böyle ses çıkarabilen var mı? :P İşte size Ormanlar Kralı ve kükremesi :D
Üçüncü video pek belli olmasada ses sisteminin gücünü ve kalitesini göstermeye çalıştım. Fili takip ederseniz BASS ı hissedebilirsiniz :D
Son videoda ise aracın isim babası olan filmi ve "Rock'N Rolla"nın anlamını paylaştım sizlerle…
KEYİFLİ SEYİRLER… ;)
1) 0 – 100 Km/h Denemesi
http://www.izlesene.com/video/arabal...00-kmh/2019715
2) Egsoz Show ve Kükreyen Aslan
http://www.izlesene.com/video/arabal...-aslan/2019819
3) Ses Sistemi ve Zıplayan FiL
http://www.izlesene.com/video/arabal...an-fil/2019775
4) RocknRolla Nedir?
http://www.izlesene.com/video/sinema-rocknrolla/1086622
RocknRolla tanımı süper ;D
Motor + egsoz sesi süper İnsan keşke benzinli olsada şöyle bi 7000 devir çevirse demekten kendini alamıyor.
0-100 km o zaman dahada muhteşem olurdur.
Sesin benzinliden alt kalır tarafı kalmamış.
:)
@ Abdullah ; Süperdir RocknRolla ;)
@ Bahadır ; Ahh hocam ahh, deşmeyin yaramı :D Şaka bir yana 7000'e 2sn.de çıkan bir makina kullandım 1 yıl boyunca (206GTI ;)), ben hevesimi yeterince aldım, birde malum ülkemizin benzin fiyatları, dizele geçtiğime hiç pişman değilim en azından artık gezmek içinde araca binebiliyorum :D Performansını da biraz arttırınca aracıma seve seve biniyorum :) Beğeni için teşekkürler...
@ Mali ; O sesi anlayabildiğine sevindim çünkü dizelde o sesi yakalamak çok zor ;)
Araba tanıdıkta biraz apaçilik var ruhunda ;D Yasin hakkaten güzel olmuş egzos sesi içeri güzel yansıyorda dışarıda durum nasıl acaba birde onu çeksen iyi olurdu bu arada ayar için artık müsaitim ne zaman ararsan farketmez hem sohbet ederiz hem ayarı hallederiz ;)Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
top speed videosu isteriz
Teşekkürler videolar için Yasin.0 100 hızlanmada 1 inci vitesten sonra tam gaz mı gittin? Gaz verip kalktın birde ama daha sonra tam yüklenmedin gibi geldi bana.
Apaçiliğin hala tam olarak ne anlamda kullanıldığını çözebilmiş değilim ama kötü birşey değil sanırım, olsa demezsin dimi bana Hakancım ;) İlk fırsatta arıyacam seni...Alıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
Bu işin sonu klip çekimine kadar gider ;D Onuda çekeriz bir ara dostum ;)Alıntı:
pug308 Nickli Üyeden Alıntı
Rica ederim Ahmet, 1.viteste tam gaz gittim devir sonunda araç gaz kesiyor yani GTI daki gibi kesiciye girmiyor :( Dediğin gibi 2. ve 3. viteslerde tam yüklenmedim bu sonuç çıktı ortaya.. Standart 308 ile kalktık birlikte ben birkaç boy attım, sonra arkadaş bindi benim araca ben onun aracına bu sefer o aldı ama sonuçta her ikisindede RocknRolla kazandı :DAlıntı:
GLR Nickli Üyeden Alıntı
Sence nasıl bir yorum yapmamışsın, fark yokmu ???
Ben pek beğenmedim yapılan modifikasyonu ama emek harcanmış ve araç sizin güle güle kullanmanız dileğiyle...
yasin aracın cok guzel. verilen emek kendini gosterıyor zaten.sadece bir eleştirim rock'n rolla görüşündeki uyuşturucu madde olayı çok yanlış . o kısmı senınde onaylamadıgını düşünüyorum. ;)
Yasin birinci vites 1.6 dizel bir araç için gayet iyi hızlandı.Ancak gaza yüklenmediğin için 0 100 olarak pek bişey anlamadım.videoda 0 100 de 11 12 sn civarı olmuş o yüzden.Stock bir 308 e göre farklı olduğu belli zaten kardeşim çok teşekkürler tekrar.Ben meraktan da olsa dynoya sokar tescillerdim gücü yerinde olsam.Gerçi sağlıklı sonuç alınamıyor pek ama. :)
@ Okan ; Saygı duyuyorum...
@ Mygold ; Saolasın Hocam, tabiki uyuşturucu kısmı tasvip etmiyorum, etmiyoruz... sadece efsane bir replik ve sahnedir o kısım ;)
@ Ahmet ; Haklısın çok yüklenmedim ama videoda süreyi talip edersen 6.sn de başlıyor 15.sn 100Km ye ulaşıyor buda 9sn.ye tekabül ediyor ;) Dyno Mersin'de zor, Adana veya Ankara'ya yolum düşerse düşünüyorum ama dediğin gibi pek sağlıklı sonuç alamıyorsun, düzenli kontrol ve stabil şartlarda ölçülmesi gerek...
yasin; aracının fotoğraflarına bakmak bile bana büyük keyif veriyor.
inşallah kısmet olursa; senin de katılacağın bir buluşmada rock N rolla ile bir tur için beni liste başına yaz. ;)
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Ne demek Hocam başım üstüne, ilk turu siz atacaksınız söz ;)
Videoyu beğenmenize hem sevindim hem de şaşırdım, +40 Klubü pek hoşlanmaz diye düşünüyordum ama yanılmışım ;D