Rock'N Rolla filminin sonuna geldik.
Peugeot bağlılığımızla, yeni maceralara yelken açıyoruz.
http://i.hizliresim.com/6PA069.jpg
To be continued...
Printable View
Rock'N Rolla filminin sonuna geldik.
Peugeot bağlılığımızla, yeni maceralara yelken açıyoruz.
http://i.hizliresim.com/6PA069.jpg
To be continued...
Hayırlı olsun Yasin abi
Rockn Rolla aklımızda kalacak...
2008süper seçim :iyi
Emektardan ayrılmak zordur. Hayırlısı olsun.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vay be.. 2108 mesaj ve 211 sayfalık Rock'n Rolla hikayesi bitti. Yeni maceranı merakla bekliyorum abi 2008 hayırlı olsun renk çok hoş duruyor :)
Yasin hayırlı olsun. 2008'e bakınca direk üzerinde şeritler hayal etmeye başladım nasıl alıştıysak artık :)
Çok sağol Ömercim. Senin 2008 yorumların etkili oldu :iyi
Hem de ne zor :( Dile kolay 6,5 senelik bir birlikteliğimiz vardı. Teşekkür ederim.
Hatırlatma Sinan :( Neyse ki hayırlı bir işe vesile oldu diyoruz... Renk makyajlı kasanın lansman rengi, ilk çıkan serilerde ve katalogda yok, yeni eklenmiş. Bizde beğenip aldık, Mersin'de ilkmiş :)
Çok sağol Özgür hocam. Buna biraz daha akıllı uslu binmeyi düşünüyoruz :)
hayırlı olsun yasin.. aile arabası olarak güzel seçim :iyi
Lav kırmızı mı?
Yasin abi ilk serilerde Mercan kırmızı vardı kiremit rengine benziyordu biraz ben de pek beğenmiyordum o rengi. Bu renk çok güzel 👍
Allah hayırlısını nasip etsin kardeşim, arkadaşlarımızın söylediği gibi bir efsaneydi Rock'n Rolla, umarım değerini bilecek birisine gitmiştir.
Yeni aracını merakla bekliyoruz, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :)
Bende Mercan sandım makyajlının rengi ise süper olmuş.
Mercan kırmızı da güzel ve pek yok ama çıktığından beri var.
Yenisinin rengi farklı diye biliyorum.
Abi hayırlı uğurlu olsun, kafanda bu araçla ilgili ufak tefek projeler var mı? Güzel günlerde kullan inşallah
Yasincim hayırlı uğurlu olsun, gerçekten bir çoğumuza ilham kaynağı olan aslanla vedalaşıp yeni bir aslana geçmek değişik bir duygu olsa gerek ;)
2008 çok sevdiğim bir model hele de rengiyle de müthiş duruyor, kazasız belasız nice mutlu günlerde kullan,
Kendim almış kadar sevindim :nazar
Teşekkürler kardeşim. Araç halk dilinde full+full bir araç :) Grip control, panoramik cam tavan, i-cockpit & 7"SMEG ekran, navigasyon, otomatik park sistemi... Yani yine halk dilinde bu aracın bir vida fazla versiyonu yok :D Dolayısıyla ekleyebileceğim pek bir şey yok. Belli olmaz tabi ilerleyen yıllarda kaşıntı tutabilir :cilgin
Dostum çok sağol. Yurt dışı temsilcimiz olarak bayrağımızı sen dalgalandırmaya devam edeceksin :)
Güzel sözlerin için teşekkürler, samimiyetine inanıyorum çünkü aynı şekilde bende senin için sevinirdim :arkadas
Yasin hayırlı olsun çok güzel bir araç kazasız güzel günlerde kullan. Forum yeni başlık ve paylaşımlarınla dahada faydalı olacak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin rengi gerçekten çok güzel duruyor :):nazar