olmadı şimdi!beni ofsayta düşürdün :PAlıntı:
ibosener Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
olmadı şimdi!beni ofsayta düşürdün :PAlıntı:
ibosener Nickli Üyeden Alıntı
Üzüldüm hocam. O halde bana karşı bir serbest atış yaparsın ne diyeyim. ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
ranilin 2. sini cevaplayayım direk sokete oturuyor ve direksiyon kumandasıylada uyumlu
Yok onu biliyorum da benim demek istediğim, normalde araçların orjinal teyplerinde şöyle bir durum var. Aracın orjinal teybini sök, git başka bir araca tak çalışmaz. Çalışırda devamlı bip bip bip öter. Bunun için de ya servise gidersin teybi araca tanıtırsın ya da teybi kırdırırsın. Tahminimce bu teyplerde öyle bir koruma sistemi yoktur. Direk her araçta çalışır vaziyettedir diye düşünüyorum ama gene de teyp sahiplerinden bu konuyu doğrulatmak istedim.
Merhaba;
DVD'den film izleme performansı nasıl? 5+1 ses alınabiliyor mu?
Cevaplar ;)Alıntı:
Ranilin Nickli Üyeden Alıntı
1-gsm sinyallerinden etkilenmiyor; aksi halde bluetooth üzerinden görüşme yapmak imkansız olurdu. Bluetooth fonksiyonu çok başarılı, bir kere tanıtmak yeterli. Ayrıca iphone yeni yazılı ile birlikte playlistini olduğu gibi aktarıyor. Cihazın ekranı üzerinden dokunarak numara çevirmek de mümkün.
2- Orinal soketle ve araç ile uyumlu...
3- Beğenmediğim bir yönü yok.
Universal bir cihazın araç için şifrelenerek üretilmesi diye bir şey söz konus değil.Alıntı:
Ranilin Nickli Üyeden Alıntı
32 gb sd card üzerinde yüklü ki bu da epey tatmin edici bir depolama yeri demek... divx izledim; ancak ac3 formatlı film izlemedim; kullamak isteyenler için 5+1 çıkış mevcut...Alıntı:
Black308 Nickli Üyeden Alıntı
şimdilik bunlar...
CES,
Cevapların için çok teşekkür ederim ;)
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır hiç problemsiz kullandığım Myguide marka navigasyonu kuğu boynu aparat ile cama asmaktan hiç hoşlanmıyordum. Dün nano teknoloji ile üretildiği söylenen heryere tutunan ve herşeyi üzerinde tutan tutunduğu yerden hiç iz bırakmadan çıkan üründe aldım (8,5 TL) ve navigasyonu bu sabah kokpite resimdeki gibi koydum, bence çok kullanışlı oldu. resimde görülen fazlalıkları da maket bıçağı ile kestim mi istediğim an navigasyonu kokpite gayet güzel takıp çıkaracağım.
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/12/3638.jpg
Reis taktığın aparat sabit olarak ordamı kalacak, cep iptalmi olacak?
Daha kullanışlı olmuş ;)
Yasin bu silikon görünümlü bir malzemeden üretilmiş kaydırmaz gibi bir şey her türlü yüzeye tutunma kabiliyeti ve üzerine koyulan malzemeyi de yerçekimine karşı koyarak tutma kabiliyeti var. Orada kalmıyor istediğin zaman hemen çıkıyor .Tutunduğu yüzeyde ne iz ne başka bir şey kalıyor. İstersen evde duvara da takıp üzerine uzaktan kumandayı tutturursun. Sonra arabaya giderken oradan alır kokpite tutturur naviyi koyarsın. Çok kullanışlı.
Süpermiş ;)
reis abi güle güle kullan navi.ni bende böyle bi şey yapmak istiyordum ama nası duracağını çok merak ediyodum tam olmuş valla :)
Emre www.gittigidiyor.com dan aldım sende istersen sipariş ver. ben de uzun zamandır bu tip kullanmak için bir yolunu arıyordum. ve buldum.
abi ürünün tam olarak adı nedir ? nası aratıcaz yani?
link aşağıda, satış sona ermiş gözükse de aynı firmanın başka ilanı da var.
http://urun.gittigidiyor.com/Yapiska...QQidZZ35011500
çok sağol reis :D
rica ederim ne demek. ben az önce aldığım ürünün kenarlarını da navigasyon boyutunda kestim. çevreden gözükmüyor. şık oldu.Alıntı:
emrexxcv Nickli Üyeden Alıntı
abi sen gerçekten bu işi biliyosun 8) valla :D
Aldığım ürünün arkadaki,, bana göre fazlalalıklarını kestikten sonraki ortaya çıkan görüntü . bence çok yeterli.. :)
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/12/10971.jpg
Reis ürün güzelde, bu havada neden soğuk klima açıyorsun :D