-
Ynt: "Rock'N Rolla" ( 0-100 Denemesi, Aslan Kükremesi, Ses Sistemi Videosu )
Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
[+40 Klubü pek hoşlanmaz diye düşünüyordum ama yanılmışım ;D[/b]
Yasin kardeşim +40 derken sanırım nüfüs kağıdındaki verileri dikkate aldın.
Taner Hocam , Reis ve ben görüntü olarak 30-32, Kalben ve hissiyat olarak ta 32 bilemedin 33 yaşındayız. ;D
Modifiye işi kararında ve bilinçli yapıldığı sürece destekler ve çok beğenirim. Ben kendim yapmam o ayrı. ;)
-
Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
[+40 Klubü pek hoşlanmaz diye düşünüyordum ama yanılmışım ;D[/b]
Taner Hocam , Reis ve ben görüntü olarak 30-32, Kalben ve hissiyat olarak ta 32 bilemedin 33 yaşındayız. ;D
Modifiye işi
kararında ve bilinçli yapıldığı sürece destekler ve çok beğenirim. Ben kendim yapmam o ayrı. ;)
Öncelikle abilerime saygılar. Ama söylemeden geçemeyeceğim. Yasin herşey o attığım malum mesajdan sonra oldu. Dedim ben sana yapma bunu diye bak ;D
-
Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Modifiye işi kararında ve bilinçli yapıldığı sürece destekler ve çok beğenirim. Ben kendim yapmam o ayrı. ;)
Aynen dediğiniz gibi Bahadır Hocam, +40 yeryüzünde geçirdiğiniz süreden ibaret, yoksa bizlere taş çıkaracağınıza şüphem yok ;)
Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle abilerime saygılar. Ama söylemeden geçemeyeceğim. Yasin herşey o attığım malum mesajdan sonra oldu. Dedim ben sana yapma bunu diye bak ;D
Abdullaaaah, ortalığı karıştırmaaa :D
-
bugün corolla d-4d manuel ile bir denemem oldu 0 dan 100 e, 30 dan 100 e,60 dan 140 km/s e kadar arabaları denedik. Her disiplinde 308 otomatik
olasına rağmen çok daha üstün hele ben 140 a çıktığım vakit arada abartısız 7-8 tır boyu fark oluyor hele kalkarken 1-2 sn geç basamama rağmen
araç hemen öne atlıyor Denemelerin hepsinde sport moddaydım. Denemede hayal kırıklığına uğrayacağımı düşünürken corolla sahibi arkadaşımı hayal
kırıklığına uğrattım bence auto6r benzinlilere de kafa tutacak güçte.Deneyip göreceğiz
-
ikinci denememi kalkışta d-4d yi geçtiğini iddia eden punto multijet manuel ile yaptım. Fark kalkıştan itibaren açılarak devam etti yine tüy sikletlerle denememi sonlandırdım bir üst klasmanla denemelerimi de denk geldikçe aktaracağım. ;D
-
Alıntı:
pug308 Nickli Üyeden Alıntı
ikinci denememi kalkışta d-4d yi geçtiğini iddia eden punto multijet manuel ile yaptım. Fark kalkıştan itibaren açılarak devam etti yine tüy sikletlerle denememi sonlandırdım
bir üst klasmanla denemelerimi de denk geldikçe aktaracağım. ;D
alırım anahtarını ;D
-
Alıntı:
alırım anahtarını ;D
Opetçiiii ;D alırım anahtarını reklamları kulaklarımda çınladı, ne GERENK var ise ;D
-
@ Pug ; eline ayağına sağlık ;D veriyorsun aslanın hakkını ;) Stock bir 6R 308'e göre çok çok iyi bence, sen yaza kadar chip yaparsın gibime geliyor ;)
@ TanerHoca ; Hocam verilen mesaj bomba olmuş fakat senin araç GT Line değil dimi? Hani bizim motorların aynısından ise (1.6HDI) birkaçtane 407 tecrübem oldu onlardan olmayın sakın :P ;D
Haa tabi saygıdan size karşı ayağım gaza gitmez orası ayrı konu ;)
-
Alıntı:
Haa tabi saygıdan size karşı ayağım gaza gitmez orası ayrı konu Wink
gün görmüş adamın hali bir başka oluyor. ;) :D
-
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ikinci denememi kalkışta d-4d yi geçtiğini iddia eden punto multijet manuel ile yaptım. Fark kalkıştan itibaren açılarak devam etti yine tüy sikletlerle denememi sonlandırdım
bir üst klasmanla denemelerimi de denk geldikçe aktaracağım. ;D
alırım anahtarını ;D
407 nin ağırlık dezavantajı olacağını tahmin ediyorum motor zaten aynı aktarma olarak 407 avantajlı olabilir ama auto6r spor modda iyi vites atıyor bence kafa kafaya gideriz:)
-
Alıntı:
auto6r spor modda iyi vites atıyor bence kafa kafaya gideriz:)
Sanırım Manuel, 6R'a göre daha iyi gider ;)
-
Alıntı:
Alıntı:
auto6r spor modda iyi vites atıyor bence kafa kafaya gideriz:)
Sanırım Manuel, 6R'a göre daha iyi gider ;)
Bende öyle tahmin ediyorum.
-
ankarada denemek isteyen bir üyemiz varsa dener videosunu çekip foruma ekleyebiliriz.Ben Akşamları müsaitim:)
-
Ynt: "Rock'N Rolla" ( Yeni Fotoroman )
Arkadaşlar Merhabalar,
Uzun süredir "Rock'N Rolla" nın fotoğraflarını paylaşmıyorum. Ama şimdi en maceralı fotoğrafları paylaşıyorum sizinle :D Hikaye şöyle başlıyor;
Sevdiğim arkadaşım Can ile gece 12'den sonra boş Mersin sokaklarında eğlenceli fotoğraflar çekeriz diye yola çıktık. Açık yıkamacı olmadığından kendi ellerimizle keyifle yıkadık aracı. Sonra fonu güzel olan bir yer aradık, tarihi yapıların ve kilisenin olduğu bir yer seçtik. Önce önünde çekim yaptığımız yapının özel güvenliği tarafından uyarıldık, arkasından adliyenin memurları ve polisi tarafından uyarıldık, ardından biri ekip aracı olmak üzere 3 polis aracı tarafından basıldık, kimlik ve araç kontrolüne maruz kaldık (Şaka gibi :D) Yetkili memur ile zorda olsa anlaştım ve çekimimize sahilde devam etmek zorunda kaldık. Orda da bir kaç kare aldıktan sonra Can'a dedim ki "Can hadi, adamlar bizi Ergenekondan içeriye almadan biz gidelim ;D"
Işık yetersizliğinden tam istediğimiz fotoğrafları yakalayamadık ama macerası ile unutulmayacak bir gün yaşadık ;)
-
Rezimler harika. Bence ucuz atlatmıştınız. Adamlar askeri tesislerimizin resimlerini çeken yunanlıları hemen serbest bırakırken; sizleri Türk olduğunuz için içeri atabilirlerdi.
-
Saol Reis, "Burası Türkiye, oluyor böyle ;)"
-
Stresli ama bir o kadar da güzel bir gece geçirmişsiniz anladığım kadarı ile...
Böyle güzel anılar yaşamak yeterince zor ve stresli geçen gündüzleri aydınlığa bağlayan geceleri oldukça keyifli hale getiriyor gerçekten...
Rock N Rolla ile yeni maceraları merakla izlemeye devam ediyoruz... Devemını bekliyoruz...
Fotoğraflar için teşekkürler...
-
Aynen öyle oldu Berker'cim :)
Bu macera filmleri çok yorucu oluyor, yakında Aslan Belgeseline başlıcam ;D ;D
Keyif verdiyse ne mutlu, görüşmek üzere...
-
Yasin kırmısı gündüz farkları güzel olmuş.
sanki şeytanın gözleri yanması gibi olmuş.
Rock'N Rolla ya yakışmış.
-
Teşekkürler Mali,
Bende kırmızıların gece görüntüsünü beğeniyorum, dediğin gibi şeytanımsı bir görüntü veriyor ;)
Bu macera-aksiyon filminden sonra birde korku filmi çekelim o zaman ;D