Traji komik...
Geçmiş olsun.
Gümüş Ok...
Printable View
Traji komik...
Geçmiş olsun.
Gümüş Ok...
Çok teşekkürler hocam yalnız sanırım beni Emrah abi ile karıştırdınız Burak ben :)
Valla adam bunu farkında olmadan yapmışsınızdır felan dedi ya dedim ben o kapıyı hiç ellemedimki sabah bindim düzgübdü hiç durmadan yol gittim sağ kapı ellenmedi bile inanmadılar tabi her zamanki gibi :D gel dedim showroomdaki araçta deniyelim farkında olarak bile çıkmaz o :D sonuç olarak yine silikona kaldık Allah'tan hiç fark edilmiyor 160 tl veremedim bi fitile şahsen.
Çok teşekkürler sağolun hocam bugünden itibaren şu garanti uzatmaya verdiğim paraya acımaya başladım o 1000 tl yi vermesem içinden bunun için 160 tl versem hem param cebimde kalırdı hemde işimi halletmiş olurdum keşke geri dönüş olsada alsam paramı :(
Tüm hevesim kaçtı :korku3 :D
Beyler tapatalktan üye olduğum forumlara girmek istediğimde you have banned uyarısı alıyorum tamam diyorum bir kaç kere geliypr aynı uyarı sonunda forumlara giriyorum ancak gezinti esnasında yine banlanma uyarısı alıyorum ve forumdan atıyo beni ana sayfaya forumların listelendiği sayfaya. Başıma böyle bişey gelen be çözüm bulan varmı
Burak , yol ortası demek biraz abartılı buldum :) yol kenarı daha uygun olur :) valla ben çekerken kelle koltuk altında değil hiç, rahat rahat çekiyorum,Taner Hocama duyurulur :):) minibusler,otobüsler ve taksiler istanbulda tek şeritli yollarda dakikalarca beklerken kimse birşey demiyor ama ben şehirlerarası yolda kenarda durmuşum çokmu :):)
Hocam yol ortası derken su fotoğrafı referans almıştim :D
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...1b550050b0.jpg
Tatile giderken niyet ettim durdum kapıyı bile acamadan tirsip devam ettim. :D
Minibüs ler konusunda da haklisiniz trafikte gördüğüm anda kaciyorum hepsinden
Bu resim hmm , bu resim hakkında açıklama yapmamıştım ama söylerim tabi, resimde görüldüğü gibi şehir eşkiyası gibi yolu kapatım resim çekmedim :):) eğer edremit tarafında giden olduysa, edremit-dikili-izmir oluna yeni bir bağlantı köprüsü yapılıyor, bu köprü daha açılmadı yani sonu henüz yapılmış değil, inşaat alanı yani , baktım kimse çalışmıyordu o saatte ,bende girip rahat rahat çektim :)
Valla tatil rotam genellikle hep silivriden geçiyorda ailecek olduğumuz için tır parklarından çekindik giremedik daha hiç gerçi bazı benzinliklerde baya büyük geniş alanlı ama benim o kadar arabayı sağa çekip sola çekip evirip çevirip fotoğraf çektiğimi görünce bi garip bakıyolar :) bana böyle olmayan bi yer lazım çokmu şey istedim ne :D
İşte araban mı var derdin var bugün tırnağı kırılır yarın dişi kırlır. ( Aslanını babasına satan gencin isyanı :( )
4-5 ay sonra 308 i aldığım da yine Mert'e istinaden bir foto çekeceğim hemde Ankara Mevlana Bulvarı üzerinde ...
Not: Mevlana Bulvarı Ankara nın en yoğun bulvarlarından biri.
Herkes foto.lara bakıyorda yorum yapan yok, benimde böyle derdim var :gül4::gül4:
Mert risk almayı oldukça seviyor :). Resimleri efsane ama yüreğim ağzıma geliyor bakarken ve her seferinde diyorum çekme böyle diye :(.
Bu arada farklı bir soru soracağım son zamanlarda ferrari maseratilerde özellikle iyice dikkatimi çekti bu araçlarda öne plaka takmıyorlar artık. Bununla ilgili bir gelişme mi var yoksa cezasını da öderim arabam şekil dursun mu diyorlar :).
Serhat, hiç risk almıyorum her foto.nun bir açıklaması var :) yolun ortasına çektiğim resim anlattığım gibi tradfiğe kapalı :) için rahat olsun gerçekten Serhat, ben canımı yolda bulmadım bi foto için hayatımı karartmam :) plaka konusuna gelince plaka takmak zorunlu ama bazı modellerde plaka yerleri yok ön tarafta ,kullananlar görünümü bozmak istemiyor(kurallara uyan takıyor tabi, takılmış olanda gördüm).zaten maserati,ferrari,bentley kullanan kişi 77tl mi 72 tl mi ödemek zor olmaz.