Yasin, klimayi actigimda 1.kopru trafigindeydim.dis sicaklik 17 dereceydi gunes tepede idi arac ici en az 26 olmustu resimde o an cekildi.
Printable View
Yasin, klimayi actigimda 1.kopru trafigindeydim.dis sicaklik 17 dereceydi gunes tepede idi arac ici en az 26 olmustu resimde o an cekildi.
Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
abi olay budur. :)
aslında çok hoş duruyor ancak kullanırken göz hizasında olması daha iyi değil midir sizler ne dersiniz? kafayı çevirip alt tarafa bakmak sürüş anında sıkıntı yaratabilir diye düşündüm şahsen :) ancak kullananlar bu konu hakkında bir yorum yazarsa cevabıma deneyimlerinden de faydalanmış oluruz ;)
Navigasyonu ilk satın aldığım dönem kutusunda montaj yerleri yazıyordu. Öneriler şöyleydi
Kuğu boynu isimli aparat ile ön camın kokpit ile birleştiği alt orta nokta. Uygun bir aparat ile kokpitin üst havalandırmalarının üstü veya orta konsol diye yazıyordu.
Ben kuğu boynu ile kullandım.Aslında hepsinin dikkat dağıtmaya meyli var. Çünki anlık olarak gözlerinizi yolun dışında bir noktaya sabitleyebiliyorsunuz.Fakat bence en güzel yer orta konsolda şimdi kullandığım yer .Sürücünün oturduğu konum şekli ile kafayı pek aşağı indirmek gerekmiyor göz ucu ile rahtlıkla takip edilebiliyor.Zaten genel olarak araçlar içinde gelen navigasyon ekranları ya benim uyguladığım yerde veya BMW,Mercedes modellerinde olduğu gibi kokpitin havalandırmalarının üstündeki ekranda oluyor. Ben çok memnunum görüntü de çok şık oldu....Özellikle gece her yer ışıl ışıl oldu.
bak işte deneyimler ortaya çıkınca daha iyi oluyor bizler için teşekkürler:) aslında ben de gps kullanıyorum özellikle de yazın tatile çıkınca ya da bilmediğim uzak yerlere gidince(şarkı sözü gibi oldu yaa :) ) ..gps in kendi aparatı ile ben bazen kokpitin üzerine göz hizasında cama tutturuyordum yada camın sol tarafına eşiğe yakın bir yere. ancak yaz aylarında sıcak havalarda sökmek gerekiyor lakin yaz güneşi zarar verebiliyor ve böyle olunca da tak çıkar pratik olmuyor. bu nano zımbırtıyı ben de merak ettim ve denemek istiyorum yapınca resimleri eklerim
gezınırken baya ilginç bir urunle karşılaştım arkadaşlar. tam anlamıyla çin yorumu bir urun.. 308 'in bilgi ekranını cd çaların altına guzel bir cerceve ile yerleştirmişler.bilgi ekranını oldugu yere 7 ınc ekranı koymuslar ve sonuç bu. cok iyi bir goruntu degıl ama cok kotude degıl yani...
bilgi ekranı çerçevesi
[img width=640 height=235]http://img847.imageshack.us/img847/8207/16408819.jpg[/img]
navigasyon ekranı
[img width=640 height=361]http://img6.imageshack.us/img6/8097/84745750.jpg[/img]
montajlı son hali
[img width=596 height=480]http://img854.imageshack.us/img854/42/65437265.jpg[/img]
Bence hiç kötü değil :iyi
Fiyat bilgisi mevcutmu Mücahit hocam, uygulanabilir bence ;)
Çok estetik durmasa da güzel bir uygulama. Navigasyonun tak-çıkar olduğunu düşünüyorum. Aksi halde hırsızlara açık davetiye :)
Gayet Başarılı...
Dörtlü flaşörün sol yanındaki merkezi kilit düğmesinin iki yanındaki düğme ne olaki bilen varmı?
[img width=596 height=480]http://img854.imageshack.us/img854/42/65437265.jpg[/img]
Kahve fincanı işareti var sanki.
Isıtmalı bardaklık olmasın :buldum
Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Ozan abi farkındaysan TV de çinliler var ona göre 2 ihtimal var
1. Ya bu pug çin yapımı o tuş bi işe yaramıyor tamamen göstermelik :)
2. ona basınca aşşagıdaki ekranda göstergeler çkıyor cappicino ekspresso latte fln
:durbunlu
konu navigasyon sıstemı hatırlatırım :gul5Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Haydaaaa
Sıcaklık 35 derece gösteriyor.Afrika burası bence
o en soldaki düğmenin üzerinde peugeot amblemi var.kimi 308 ve rcz lerde sim sistemli bir araç telefonu opsiyonu var. bu telefona simkartı takıp aktişf hale getirdiğinizde acil veya yardım halinde o tuşa basıldığında peugeot yardımı aradığını biliyorum.
ben bu sistemi ve özellikle bilgi ekranının orta konsoldaki boşluğa indirgenmesine bayıldım. nasıl sahip olabiliriz acaba
Reis o tuşu ben biliyorum ama bu tuş üzerindeki sembol o değil bence.Bizim aslanın ayakları sola bakıyor.Bu tuşta sağ tarafta çıkıntılar var.Alıntı:
Benzin deposu kapağını acmak İcin olmasın ?
neyse ozan abi o dugme bardak şekli degılmiş onu anladık :fiuw
Mücahit konuyu piç ettim kusura ama hakikaten sardım bu işarete :uzgun
Sistem güzel görünüyor fiyat olarakta makul oldugunu düşünüyorum.İyi bir alternatif.Alıntı:
Bu arada o tuşun türkiye de olması şansı yok.Bırakın düğmeye basınca yardım almayı servise kendimiz gittiğimizde belki:))