reis o da cümlenin sonuna haince bir sırıtma koyarak kendisi kaşınmış. ;) :DAlıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
reis o da cümlenin sonuna haince bir sırıtma koyarak kendisi kaşınmış. ;) :DAlıntı:
;D ;D ;D Reis abim ya sende olmasan yiyecek TanerHocam beni çiğ çiğ ;D ;D ama yok hocam sakin gideceğim 1 depo ile en uzun yapılacak yolu yapmayı planlıyorum ;D tabi Ömerin 4.3 lük bir değeri vardı ona yaklaşamam ama aklımdaki değer 4.8 ile 5.4 arası olacak onu tutturmaya çalışacağım ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
abdullah hadi hayırlısı. bakalım şu testin sonucunda nasıl bir değer çıkacak ortaya :D
Düz izmit-istanbul arası sakin kullanımda 136 kmde ortalama 4,1/100km değerini yakaladım. Aslında 3,9 du ama şehiriçi ne girmemle değer 4,1 e çıktı. :) İstikamet İzmit çıkışı-Bahçelievler-Florya-Bahçeşehir oldu.
Ömerim sen ne yaptın yahuu ;D benim bu değeri yakalamam imkansız yaaAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Aslında bende çok anlam veremedim daha çok yakması lazımdı :D Ama kereta ekonomik sıkıntıları anladı birde ben yük olmayayım az yakayım dedi herhaldeAlıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Dünkü izmit dönüşünde 136 km nin maliyeti ise
4,1 Lt /100 km X 136 km x 3.06 TL = 17,06 TL :)
Bu arada dün sebebini anlayamadığım bir şekide yolda tamda durmuşken bir anda ön sol lastiğim indi. Sağa çekene kadar da lastiğin yanağı ezildi. Zaten lastiklerim bitmişti. Bugün idareten bişeyler yapacağım. Sanırım. Aslında rinjani ye geçmek isterim ama ancak elimdekileri satabilirsem
ahh ahh Rinjani bende istiyorum ama durum malum :'(Alıntı:
Sen 90 lıksın lütfen sınırlarımızı bilelim. ;D ;D ;DAlıntı:
;D ;D ;D 90 lığın gözü kör olsun gitmez valla tropix rinjani takarsam ;DAlıntı:
Torku sebebiyle kaldırır bir sorun olmaz. Burada jantın ağırlığı da önemli tabi :)Alıntı:
kaldırırda Ömerim sonra çok yakar gezemem valla ;D malum daha 2 yıl dolmasına 6 ay var tropix 48000 de ;DAlıntı:
yakıtta hiç oynama olmaz buna emin olabilirsin AbdullahAlıntı:
bence de.hatta 100 km'de 4.2 litrelik ortalamayı 18" lik jantlar ile yakalamıştım ;)Alıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
Vallahi aklımı çeliyorsunuz yapmayın ya ;D ben 16" lık 50 yanak lastikle bile çukurlara girdiğimde içeri gelen her ses de bir parçam gidiyor 17" ve 45 yanak herhalde kalpten götürür beni.Alıntı:
18" ve 40 yanak ne yapar Abdullah :D
ne mi yapar? tabiki milkshake :DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
http://img268.imageshack.us/img268/8...t1624492xl.jpg
ilahi hocam yaa ;D ;D Yasinim direk öldürür valla ;DAlıntı:
Ofisteki bir arakadaşımın 2001 model 206 1.6 LT 110 BG. otomatik vites aracını 13.500 TL ye sattık ve bugün 2007 model C4 1.6 HDI 110 bg. MCP şanzıman aldık, araç 118.000 km.de ilk sahibinden servis bakımlı fiyat 24.500 TL çift bölgeli otomaik klima elektrik paketi alaşım jant ve sis farı var. kadife döşeme ve bej renk kokpit de mevcut. servis bakımlı güzel bir araç...bugün geldi ilk yıkama ve bakımınıda yaptık siyah renk olduğundan bayağı uğraştırdı. PSA grubuna alışan PSA grubundan ayrılamıyor...
Güncel C4 için 206'mı satmazdım ben :)Alıntı: