yasin öncelikle gözlerim adına sana teşekkür ederim.
garantisi yok ama fotoğraf çekim sürecinde yaşadığın sıkıntıları minumuma indirmek için bir tavsiyem olacak. ;) :D
http://img340.imageshack.us/img340/42/81426765.jpg
Printable View
yasin öncelikle gözlerim adına sana teşekkür ederim.
garantisi yok ama fotoğraf çekim sürecinde yaşadığın sıkıntıları minumuma indirmek için bir tavsiyem olacak. ;) :D
http://img340.imageshack.us/img340/42/81426765.jpg
;D
Hocam süpersiniz ;D
Tavsiyenizi dikkate alacağım ;)
Fotoğrafların çekildiği mekanlar süper ama araç fotojenik değil malesef ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Sağol Hakancım, senin aracında en az benim aracım kadar fotojenik :P ;)
tşk ederim Yasin bilmukabele ;)Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
"Rock'N Rolla" ile forumpeugeot yollarda ;)
http://img295.imageshack.us/img295/6937/spma0154.jpg
http://img191.imageshack.us/img191/9023/spma0149.jpg
yasın fotolar super olmus ellerıne saglık. bu araclar ınsana fotorafcılıgıda ogretıyor. dedıgım gıbı aracın formun tunıng temsılcısı. keyıflı suruşler ;)
Çok sağolun Hocam, teveccühünüz :) 308 sahibi olduktan sonra bütün sürüşler keyifli ;) Hepimize keyifli sürüşler...
yasin forumpeugeot stickerin çok güzel.gayet okunaklı.
imzanda rock'n rolla ya ise diyecek yok... :D
altındaki rock'n rolla ise seninle birlikte olmanın keyfini yaşıyordur mutlaka-umarım yanlış anlaşılmaz- ;D
Süper yorum Tanerhocam ;D
"Aracın senin gibi bir sahibi olduğu için mutludur" anlamı çıkardım ben, başkası ne çıkarır bilmem :D
Beğeni için teşekkürler, herşey forum için ;)
stickerlar çok güzel olmuş Yasin Abi :) Ön camdaki Rock'N Rolla yazısı ile Aslan ismini gösteriyor :)
polis olsam ne jantlara ne şeritlere ne filmlere takarım o ne ön ve arka camlardaki yazılar der ikisinide söktürürüm ;D
güzel olmuş yasin 308 serisinde ilkleri ve uçları yaşayan ve yaşatan sensin eline koluna yüreğine sağlık :D
Teşekkür ederim Enescim, Aslanın adı belli, forumu belli ;)Alıntı:
Enes Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Çok sağol Hakan, duyguların duygulandırdı beni :DAlıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
İnan araçla uğraşmazsam, ilgilenmezsem bana küsücekmiş gibi geliyor. Evladım gibi sürekli üstüne titriyorum ve uğraşın her safhasından inanılmaz zevk alıyorum ;)
bende başka bir araçtan binip aslana binince kendimi o kdar rahatlamış hissediyorumki anlatamam aramızdaki sorunlar çözüldüğünden beri 2.baharı yaşıyoruz ;DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Allah ayırmasın ;DAlıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
Mersinde Görüyorum bende Rock'N Rolla yı feci dikkat cekici bi arac Sahibide Aracı Kadar yakısıklı Emin olun :D Bu aracı ben Genelde Mersintuning Bulusmalarında Görüyodum ;D ;D Allah Kazabela Vermesin CCK ABİCİM ;) O0
;DAlıntı:
tuningcan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar sizleri Can'la tanıştırayım, gerçi siz onu gıyabında tanıyorsunuz. Önceki konularıda bahsettiğim, MersinTuning buluşması ve olaylı fotoroman çekimi sırasındaki yanımda olan o Can bu Can ;D
Benim hayatımda tanığım en araba sevdalısı, en modifiye tutkunu insanlardan biridir. Kendisi MersinTuning'in hem kurucusu hemde site yöneticisidir. Sayısız organizsayona ve binlerce profesyonel fotoğraf çekimine imza atmıştır. Kendi adıma forumumuz böyle bir üye daha kazandığı için çok mutluyum.
Can, umarım iş yoğunluğundan fırsat bulup, tecrübelerini ve arşivini burada bizlerle paylaşırsın. Özledik seni, görüşmek üzere ;)
yasin, can arkadasımızı formumuzla dolayısıyla bizimle buluşturdugun icin tesekkurler. can aramıza hosgeldın. tecrubelerınden yararlanmayı bekliyoruz. yasın tunıng suprızım yakında formumuzda olacak. ;) . modıfıyesız arac kalmasın ......
Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Vaaay, Süpersin Hocam, TaNerhocam ardından siz :) +40 Klubü ile Modifiye Klubü Koalisyon'a gidecek gibi :D
Ama tabi siz işin membahına gittiniz, RCZ ile gelmiş olabileceğinizden şüpheleniyorum ;D Ya da Fransa dönüşü bavula GT tampon, Lincancaburda atmış olabilirsiniz ;D
Şaka bir yana merakle beklilyorum Hocam, Yaşasın modifiye kardeşliği ;)
modıfıye kardeslıgı kurduk artık kopmaz yasin ;D.