cankurt1 Nickli Üyeden Alıntı
Eni sonu böyle bi konuyu görücektim :), rcz lerin turbosu çok büyüktür okdr büyüktürki intercooler bile yetmez hatta sıcak havalarda performanstanda düşeriz, aynı mini bmw 1 dekiler dede olduğu gibi, sen belliki racechips tarzı bişiyin kurbanısın, yazılım olayında bu kutucuklar bi işe yaramaz profesyonel bi modifikasyon için chip değil REMAP yapılır shift by shift yani vites vitese kayıdı tutulur ve o araç için özel bi yazılım yazılır her türlü aksam mod yapıldıktan sonra yazılım yazılır dump valve takılmaz çünkü kendiliğinden aracın dump valve i var, dump valve için hortum iç basıncını atmak için taaa manifoltu deliceksin hatta o ileride çatlicak ve basınç hatası alıcaksın, bu işleri her insan yapmamalı ki özellikle yapı farkından dolayı bunu 156 larda KESİNLİKLE YAPMAYIN 200 hp lik modeller uygun çünkü yapı farkı var yani diğer arabalar gibi yazılımla sadece 50 hp farkı yok... Özel mesaj atarsan yardımcı olurum 310 hp seviyeleri gördüm emin ol thp de deymiyor çünkü overboost ta kalırsan çıkıcak masrafı sen düşün sonuçta bu bi vtech değil 1.5 barda 500 hp alasın, 180 190 seviyelerinde tut aracını ve 156 lık builde yüklenme