Sistemi ebay üzerinden görmüştüm ama pek makul görünmedi ekran çok yakın görünüyor. Diğer ekranın alta alınmasıda meşakkatli geliyor.
Printable View
Sistemi ebay üzerinden görmüştüm ama pek makul görünmedi ekran çok yakın görünüyor. Diğer ekranın alta alınmasıda meşakkatli geliyor.
sonuç nedir acaba
siz kimsiniz acaba?Alıntı:
meto8886 Nickli Üyeden Alıntı
forum kuralları 10.madde:
"10.Foruma üye olan her kişi ilgili bölümde kendini tanıtmak zorundadır varsa Aracı modelin Aracım bölümünde paylaşmalıdır."
Herkese merhaba.
e-bay'den aşağıdaki linkteki navigasyon sistemini 308lere nasıl bağlandığını bilen var mı acaba? Aux çıkışı ve birçok özelliği ile çok kullanışlı bir ekrana benziyor. Acaba 2011 sportium modeli ile uygun mudur ve nereye takılabilir? Bilgisi veya fikri olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
http://cgi.ebay.com/PEUGEOT-308-2009...item3f07ea8886
Galiba bu topiğin önceki sayfalarını incelememişsiniz. 2nci sayfaya baktığınızda sizin verdiğiniz linkteki ürünü almış bir arkadaşımızın resimler eşliğinde ürün hakkındaki yorumlarını okuyacaksınız. Bu ürün tüm 308ler ile uyumludur.
Evet ben görmedim bu konuyu ama inanılmaz faydalı oldu çok teşekkür ediyorum.
forum içi arama motoru kullanıldığında bir çok konuda faydalı bilgilere ulaşmak mümkün.Alıntı:
Zeus6 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
CES Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada ces arabasını satıyordu sashibinden de gördüm oem ide çekmişti hatta pm yolladım kaça satıyorsun diye FP de görüşürüz dedi:)
Arkadaşlar,
PEUGEOT 308 cc 'de orjinal Head up ekran için TR harita yüklemek istiyorum.
Mepa gibi bayi ve servisten bazı Navitech gibi yazılım firmalarından yaptığım girişimlerden
bir sonuç alamadım. Konuya ışık tutacak olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.javascript:void(0);
:kafaAlıntı:
15ekim Nickli Üyeden Alıntı
:kafa :ralli :kafa :buldum :yardim :uyku2Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
kısaca,
forum kuralları öncelikle.......ve ilk olarak
10.Foruma üye olan her kişi ilgili bölümde kendini tanıtmak zorundadır varsa Aracı modelin Aracım bölümünde paylaşmalıdır
Reis'te dağıldı.
Son barikatımızda yıkıldı artık. :gul5 :gul5 :gul5
Ozan, sabah 8 den beri ofisteyim gece yarısı şirketin dev tankeri İstanbula geliyor . pazartesi günü çinden gelen gemi de ceyhan a gelecek. dağ gibi olan işleri az önce bitirdim. bayram da haram oldu bana.. ama eşim süper yemek hazırlamış bir nebze olsun keyfim yerine geldi.uçarak eve gideceğim şimdi.....
Bende çalıştım bugün.Bize bayram haram.
Allah kolaylık versin.
Vede afiyet olsun...
Ozan al benden de o kadar :kafa :kafa :kafa
Bayramda çalışan siz arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum..ama ne yazıkki ben bir devlet memuru olaraktan bugün keyif yaptım..üzgünüm :cilgin :cilgin :cilgin
Bende calistim ama mutsuzmuyum kesinlikle HAYIR :)
Arkadaşlar bu gün MediMarkt a NAVKING MAXI-M500 navigasyonda kampanya yapmışlar .Fiyatı 99 TL.Ben 2 tane aldım . 212 AVM de son 20 tane kalmıştı.Cihaza söyle bir göz attım çok kullanışlı bir şeye benzemiyor dikkatinize .Fiyatı İnternette 250 TL gibi bir şey.
Eger almak isteyipte alamayacak olan varsa akşam 20:30 gibi tekrar ugrayıp sizin için alabilirim.
Fiyat uygun yalnız bu Navking hangi yazılımı kullanıyor?Şu anda en başarılı harita IGO üzerindeki Başarsoft haritasıdır.
navking route 66 kullanıyo ama bende başarsoft daha iyi diye biliyorum.
ROUTE 66 kullanıyor.IGO 8\BASARSOFT en iyisi galiba..Fiyat uygun oldugu için kendime ve arkadaşıma aldım.Ömür boyu harita güncellemesi var.