C4 MCP güzel tercih. DV6 kodlu 1.6 HDI motor zaten kendini ispat etmiş bir araç. Obsidien Siyah biraz fazlaca bakım ister :)Alıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada 206 kaç km de idi? :)
Printable View
C4 MCP güzel tercih. DV6 kodlu 1.6 HDI motor zaten kendini ispat etmiş bir araç. Obsidien Siyah biraz fazlaca bakım ister :)Alıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada 206 kaç km de idi? :)
206 118.000 km.de idi. AL4 şanzıman bayağı sıkmaya başlamıştı. bir de 110 bg.lik otomaik versiyonun benzin yakışı da epey artmıştı. Bu aldığımız C4 sahibinin reklam şirketivarmış. servis bakımlı ve kazasız hatta o fiyata navitech marak 7 inch ekranlı multimedia sistemi de verdi.Aracın boya koruması yoktu ve epey taş darbesi vardı. Dün aldıktan sonra yıkadık. içini temizledik. Ofiste pek işte yoktu. öğleden sonra onla uğrştık. çizikleri hafif bir pasta ile azalttık. sonra tutrle wax likit cila ile rengini birazcık olsun topraladık. ilk alındığı halinden çok daha güzel oldu. tabii ki hızlı yapılmış ufak bir operasyondu ama o bile farkettirdi.
Sevgili arkadaşımız Abdullah,c.tesi sabahı yani dün, benden navigasyonu da aldı. sonra lastiklerinin bakımını da yaptırıp bugün tatile gitti. ona iyi eğlenceler diliyor kazasız belasız 308 ile keyifli bir yolculuk diliyorum. bakalım yol testi nasıl geçecek.?? ;) ;) :)
abdullah'a hayırlı yolculuklar, iyi tatiller.güle güle gitsin gelsin. :)
Bildiğiniz üzere Citroen de PSA grubunun yani Peugeot'un ürünü. Abdullah arkadaşımızıda dönüşüyle aramızda görmek isteriz. Hayırlı Yolculuklar Allah kaza bela vermesin :)
ömer 305. üyedeyiz. forum kurucusu olarak 308. üyeye ne gibi bir güzellik düşündüğünü daha belirtmedin.
yine tekrar ediyorum eğer istanbulda ikamet ediyor olursa 407. üyeye ben bir güzellik yapacağım ;)
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Hocam 308. veya herhangi bir sayıdaki üyeye siteyi ve dostluğu sunarak en güzel hediyeyi vermiyor muyuz :DAlıntı:
hadi öyle olsun :DAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
308. üye securt hoşgeldiniz :)
Securt eğer 308 sahibiyse hediyesini vereceğim. Umarım aktif olup iletişime geçer.Alıntı:
Reis abim, TanerHocam, Ömer hepinize herkese teşekkürler. Bugün döndüm. Reis abimin navigasyonu çok ama çok işime yaradı Allah razı olsun ;D. Malum çıkmadığımız dağ girmediğimiz delik kalmadı ;D. En yakın zamanda bir buluşma ayarlayalım. Bu arada sınav sonuçlarıda açıklandı. Son dersimi verdim. Allah nasip ederse en geç Aralık 12 birliğe teslim gibi görünüyor ;D Ama kesin tarih belli değil. Forumpeugeot olarak Aslanlardan oluşmuş bir konvoy isterim haberiniz olsun ;D
Abdullah problemsiz dönmene çok sevindik. İnşallah kısa dönem gider ve bahara burada olursun.
Teşekkürler Reis abi. Hayırlısı diyelim bende pek şans yoktur uzun yaptırırlar bana 12 ay ;(Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Abdullah,Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Okulun bitti sanırım tebrik ederim. Abdullah, şimdiden hayırlı teskereler dilerim. Umarım güzel bir yerde (mesala bora bora adaları) askerliğini yaparsın. ;D
Abdullah mezuniyetini bende tebrik ederim. Hayatın geri kalanında da hep başarlı olursun inşallah.
cihangir abi çok teşekkür ederim evet okul artık bitti sırada askerlik ;D
Bahadır abi iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Hayat hepimize sağlık, mutluluk ve başarı getirsin inşallah.
pek çoğumuzun başına gelen bana da oldu. akşam saat 8 gibi arabayı parktan çıkarıp Bakırköy e gitmek için yola çıktık. ilk frende sol arka kapının içinden su sesi duydum. şiddetli yağmur sonucu ikap içine su dolmuş. tıkalı olan su tahliye delikleri sonucu içeriye epey su dolmuş AVN nin parkında tıpayı delim 4-5 lt su aktı. :D
Tıpayı neyle deldin Reis? Aynısı benim arka sol kapıda da var. Suyun çalkalanma sesi hoşuma gitmiyo desem yalan olur. Teybi falan kapatıyorum valla araba sürerken ;DAlıntı:
Bagajda küçük bir tornavida seti vardı. ince uçlu bir tornavidayı aldım.Aslında delik olması gereken tıpa kapının B sütununa bakan köşe tarafında... ortasından deldim gerçekten de 4 lt civarında su aktı. oraya neden tıpa takarlar aklım almıyor.
Dün akşam işten eve dönerken su sesi kesilmişti... Kendiliğinden aktı gitti sandım meğer iyice dolduğu için çalkalanmıyormuş. Bu sabah yine başladı su terapisi ;DAlıntı:
Yağmurdan ve dizlerimin ağrısından fırsat bulursam ben de deleyim gitsin. O değil kapının içinde korozyon olacak diye endişe ediyorum :-\
Hepimizi bu tip kazalardan korusun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3685456/detay?