Ynt: "Rock'N Rolla" ( Yeni Fotoroman )
Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tuningcan Nickli Üyeden Alıntı
Mersinde Görüyorum bende Rock'N Rolla yı feci dikkat cekici bi arac Sahibide Aracı Kadar yakısıklı Emin olun :D Bu aracı ben Genelde Mersintuning Bulusmalarında Görüyodum ;D ;D Allah Kazabela Vermesin CCK ABİCİM ;) O0
;D
Arkadaşlar sizleri Can'la tanıştırayım, gerçi siz onu gıyabında tanıyorsunuz. Önceki konularıda bahsettiğim, MersinTuning buluşması ve olaylı fotoroman çekimi sırasındaki yanımda olan o Can bu Can ;D
Benim hayatımda tanığım en araba sevdalısı, en modifiye tutkunu insanlardan biridir. Kendisi MersinTuning'in hem kurucusu hemde site yöneticisidir. Sayısız organizsayona ve binlerce profesyonel fotoğraf çekimine imza atmıştır. Kendi adıma forumumuz böyle bir üye daha kazandığı için çok mutluyum.
Can, umarım iş yoğunluğundan fırsat bulup, tecrübelerini ve arşivini burada bizlerle paylaşırsın. Özledik seni, görüşmek üzere ;)
Öncelikle Arnızda oldugumdan mutlu oldugumu belirterek herkesten özür diliyorum kendimi tanistırma fırsatım olmadı işlerimin yoğunlugundan dolayı paldır küldür buraya daldık :) tekradan özürdiliyorum Yasin CCk abimin bahsettiği o can benim :) Cekimlerim prof. değil o kendi teveccüğüdür saolsun guzel bi kac kere yakladıkmı ölümsüzlestirmeye calısıyorum Ama Tanıdıgı en hasta en mnyk en rahasız modifiye hastası konusunda mütevazilik edemicem :) Tamamen öyleyim :) Mersinde Organizasyonlar falan bişeyler yapmaya calıstım kendi capımda :) yasım 22 genc yasta Hayallerimi gerceklstirmek için yurt dısında azimle calısıyorum malum turkıye sartlarında hayalleri gerceklstimek biraz zaman alıyor Heleki imkansızlıklar varsa ailede hayallerde imkansız hale geliyor o yuzden hyallrimi hayata gecirmek için Libyda Bir İnsaa firmasında Bilgi işlem Yönticisi olarak çalısıyorum Bende Asil bir Pugcuyum aslında ama Şu 2.5 senedir.Hondaci oldum cıktım Hayellerimin Basında Sarı Bir 106 Yada Beyaz bir 306 Var ama Sanırım EG kasa yada Ek B16a2 alıcam gibi görünüyor. Yasin CCK ile umarım yüz yüze tanısma imkanınız olur cunku ender buluncak bi kişiliğie sahip kendisi modifiye konusunda da zevkli ve zevkine önem veren bi insan Rock'N Rolla dan önceki aracıda gayet basarılıydı.Bende kendisine tesekkur ediyorum böylesine Nezih bir Forumla ve insanlarla tanıstırdıgı için beni İşlerimden fırsat buldukca online olmaya calısıcam Ziyaret edicem sizi :D en kısa zamanda üyelerimiz bölümünede kendimi tanıtıp aranızda olcam Cok konusugumun farkındayım kovulmadan kacıyorum :) :) herkese ii forumlar
İşte bu yüzden seviyorum ya bu adamı... :D
Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
modıfıye kardeslıgı kurduk artık kopmaz yasin ;D.
yasin ben şimdi jantları değiştirdim diye modifiyeci sayılır mıyım.
nedir bu işin raconu.yanlış anlaşılmasın sırf meraktan soruyorum.
yasın bence taner hocamda modifiye kardeşligine gırdı. Artık cıkamazsın taner hocam.... :D
tunıng can muhabbeti koyulaştırmalıyız . bol bol forumda goruselım...arayı açmayalım ;)
tuningcan evet arayı soğutma foruma lazımsın sen hoşgeldin diyeyim bile ben sana ;D
bilmem hatırlar mısınız? Bir konu altında demiştim 40 yaş bunalımı diye bakın dedim işte ben size yapmayın Taner Hocamın yaşıyla dalga geçmeyin dedim. Dedim mi demedim mi? İlk olarak 18" ler geldi ve Taner Hocam 10 yaş geri gitti şimdi sırada yaylar, difüzör ve karbon var onları da yaptın mı jantlar gibi 18 lik Taner Hocamız karşımızda ;D seviyorum seni hocam ;D
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Hocam modifiye bir yaşam tarzıdır :)
İlla aracı baştan sona değiştirmeye gerek yoktur. Önemli olan size ve diğer insanlara sundukları standartın dışına çıkma cesaretini gösterip, aracınıza yorum katabilmektir..
Tabiki sizin kendinizi nerde gördüğünüzde önemli. Zorla olmaz bu işler :) Eğer evet bende bu saydıklarına katılıyorum diyorsanız, sizde bir modifiyecisiniz :D
Rock N Rolla ayrı, fotolar ayrı güzel..Kazasız belasız kullanman temennisi ile.Koca bir Maşallah ;)
Alıntı:
Alıntı:
İlla aracı baştan sona değiştirmeye gerek yoktur. Önemli olan size ve diğer insanlara sundukları standartın dışına çıkma cesaretini gösterip, aracınıza yorum katabilmektir..
Tabiki sizin kendinizi nerde gördüğünüzde önemli. Zorla olmaz bu işler :) Eğer evet bende bu saydıklarına katılıyorum diyorsanız, sizde bir modifiyecisiniz :D
yasin eğer modifiye sahip olduğun araca kendinden birşeyler katmak ise(bu ne olursa olsun) ben o zaman doğuştan modifiyeciyim. :)
1985 yılında (bu forumdaki çok kimse o zaman henüz doğmamıştı) 15 yaşında iken aşağıda fotosunu verdiğim bisan bisikletimi çamurluklarını, terkisini, ayakçağını söküp bir de vites takarak dağ bisikletine çevirmiştim. :D o zamanlar dağ bisikleti anadoluda yok denecek kadar azdı.biz de kendi dağ bisikletimizi yapmıştık...
http://img294.imageshack.us/img294/8...ar24066694.jpg
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
yasin eğer modifiye sahip olduğun araca kendinden birşeyler katmak ise(bu ne olursa olsun) ben o zaman doğuştan modifiyeciyim. :)
+308, +407
Alıntı:
Eren Nickli Üyeden Alıntı
Rock N Rolla ayrı, fotolar ayrı güzel..Kazasız belasız kullanman temennisi ile.Koca bir Maşallah ;)
Teşekkürler sevgili Eren :)
Alıntı:
Hocam söylesenize bu ayrıntıyı başından, sizin kanınızda varmış :D Evet sizde bir modifiyecisiniz :)
hayırrrrr olmazzz olamazzzz Yasinim yaaa şeritlerimiz nerede ;( ben istemiyorum böyle ROCKNROLLA ;(((
O kadar mı kötü olmuş ya :'(
Alıntı:
O kadar mı kötü olmuş ya :'(
yok RockNRolla herhaliyle güzelde ben şeritlisini seviyorum bananeee :'(
Bence şeritler olmadan da güzel... O bir Rock'n Rolla ne yapsan yakışır ;)
Yasin sis farı takmayı düşünüyor musun? Birde krom ayna kapakları yerine 207 RC deki mat krom ayna kapakları çok daha hoş olabilir. Tabi sadece bir öneri
yasin ben en çok R' rollanın satılmamasına sevındım. . arada degısıklık ıyıdır ama. aracın herzamanki gibi cok guzel.
Yanlara gri renk arslan çıkarması güzel olabilir ;)
Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
yok RockNRolla herhaliyle güzelde ben şeritlisini seviyorum bananeee :'(
:) Abdullahcım şeritler sağlıklı kullanmımı açısında belirli aralıklarla sökülüp, altındaki yapışkanlar silinmeli, ki boyaya zarar vermesin ;)
Anlayacağın geçici bir durum bu, yüzünü dinlendiriyorum Rock'N Rolla nın :D Yeni görünümüyle çıkar karşınıza yakında... ;)
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Yasin sis farı takmayı düşünüyor musun? Birde krom ayna kapakları yerine 207 RC deki mat krom ayna kapakları çok daha hoş olabilir. Tabi sadece bir öneri
Evet Ömer, sis farı düşünüyorum, Abdullah'tan haber bekliyorum ;) RC ayna güzel fikir, bir piyasa araştırması yapmaka gerek ;)
Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
yasin ben en çok R' rollanın satılmamasına sevındım. . arada degısıklık ıyıdır ama. aracın herzamanki gibi cok guzel.
Çok saol Mücahit Hocam, değişiklik iyidir ;)
Alıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Yanlara gri renk arslan çıkarması güzel olabilir ;)
Aklımda hocam ;) Yeni şerit yaptırırken danışacam reklamcıma ;)