sağol selim, bir dönem o psikoloji ile geçmedi değil... :)
Printable View
Küçük şeyler unutulmayan anılara dönüşebiliyor Buda öyle olmuş sağolsun Mahmut güzel düşünmüş güle güle kullan hocam
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Cok güzel gercekten :ask Birgün benim de olur insallah :)
Cidden insana sıfır araba sürüyormuş hissi veriyor en sevmediğim yer diteksiyondu arabada hem duruşu hem sürüsü çok zevkli kazasiz sürüşler herkese
Hocam hayırlı olsun. Can arkadaşıma yazmıştım, sizede yazayım. Affınıza sığonarak 407 ye 308 makyajı güzel yakışıyor :)
abim benim kazasız belasız kullan insallah.Kendi aracıma aldım tesekkür etmene gerek bile yok :kalp
sağolasın. estağfurullah, ama şurası bir gerçek ki güzel olan şeyler 407 ye 308 den daha çok yakışıyor.:fiuw:D
aynen.uygulamadan beri sırf bu zevki yaşamak adına yakıt masrafım bir hayli arttı. :nargile
inşallah hasan hocam,hem de en kısa sürede.inan ben senden daha çok sevinirim.:arkadas2
tam dediğin gibi. sağolasın mücahit hocam.
Valla hocam forklift yedek parça işi yapacağıma peugeot yedek parça işi yapsaydım şimdi yeni araç alırdım. sizde en sevdiğim müşterim olurdunuz :)
mert biz bunu bu forumda aksesuarla ilgili her konuda yılladır yazıyoruz zaten bu pejotürkiye işi bilmiyor diye.
getirse tüm aksesuarları köşeyi döner.
eyvallah mahmut. valla içim içimi yiyor.gümüş ok aşağıda ben yukarıda.aklım direksiyonda kaldı.tam kapıya davrandım iki tur atayım diye hanım akşam vakti diye kapıdan çevirdi.:gül8:
Kapıcıya TATLI GÖTÜR ABİ :Gül7:
Taner abi güle güle kullan. Ufak değişimler, çok keyif veriyor. Çok yakışmış.
Böyle giderse tekrar 407 alacağım. Çok yakışmış. Maşallah.
oooo bombaaa olmuş taner hocam maşallah :)
ilkay, bahadır, aliço beğenileriniz için teşekkür ederim. :)
Hocam işte şimdi tam olmuş. Hatırlıyorsun değil mi Geçen kış Ömer ile beni ziyarete gelmiştiniz. Ömer'in arabadan kutu içinde bu direksiyonu çıkarması ile benim almam bir olmuştu. Ergonomisinden ötürü araç kullanmayı zevk haline getiren 3 krom parçası ve altının düz olması ile tam spor direksiyonunu güle güle kullan.
Çok güzel olmuş hocam güle güle kullan :)
Nasil unuturum reis.hatta seninde bildigin gibi o direksiyonu ilk gordugum anda istemistim omerden ama hava yastigi uymaz cevabini alinca boynum bükük kalmisti.nereden nereye... :)
tapatalk...
Mükemmel bir uyum sağlamış güle güle kullanın iyi ki de kromlar eklenmiş ;)