Amin Reis abi gerçekten çok kötü Allah kimsenin başına vermesin.Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
Amin Reis abi gerçekten çok kötü Allah kimsenin başına vermesin.Alıntı:
ve gün itibariyle vizelerim başlıyor. 10 sınav'a 6 günde gireceğim. Hafta sonu 4 sınavım var :( Pöjomla ben yollardayız yine. 6 gün 1800 km
Ömer , başarı diliyoruz. rahatlıkla halledeceğine eminiz. sadece yollarda dikkatli ol.
Hadi hayırlısı Ömer bitir okulu =)) sonra bekliyorum askere ;D. Aman yollara dikkat. Kazasız belasız bir dönem olsun inşallah.
Reis abi teşekkürler
Abdullah bu gidişle o beni bitirecek. Birde Açıköğretimde okuyorum 2 senesi kaldı.
Bugün 11 de ve 15 de sınav var. Cumartesi günkü 2 tane çok güzel geçti ama dönüşteki İstanbul trafiği beni yordu ve tüm keyfimi kaçırdı. Şimdi çalışmaya çalışıyorum. Tek isteğim dinlenmek
hadi hayırlısı ömer.
umarım sınavların iyi geçer ve senin için çifte bayram olur. ;)
Sağolun Hocam. Haftasonunu atlattık 4 sınav geride kaldı. Çok şükür kazasız geçti :) Ama beni salı günü bekleyen 2 sınavım var.
Hadi geçmiş olsun Ömer çoğu gitmiş azı kalmış haftasonu autoshow a gel diye arayacaktım sınavların olduğu aklıma geldi şimdi üzmeyeyim Ömeri dedim =))
Abdullah maalesef azı gitti çoğu kaldı. Toplam 10 sınav. 4 günde gireceğim 6 sınav var.
Hadi hayırlısı Ömer ya inşallah iyi geçer tüm sınavların. Sıradaki modifiye senin için gelsin o zaman ;)Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
http://www.facebook.com/video/video....27850&comments
Sağol Abdullah bugün bir taneden daha yırttık. Kaldı 3 tane bitsede huzura ersem :S
Bu ara istanbulda buluşma düşünülüyor mu acaba ?
Bayram sonrası düşünüyoruz bir buluşma.
Bugün uzun bir arada sonra aracımı yıkattım. MAlum sınavlar fırsat vermedi. Ama asıl olay oraya gidince oldu. Gördüğüm araçlar
2011 BMW M3 E92 Mat Siyah (Orjinal boya)
2011 İnfiniti G37 Cabriolet Beyaz
2011 Range Rover Sport (içi kırmızı siyah çok şıktı.)
Dün öğlen Merter E-5 yan yolda 2 önümde giden taksi aniden frene basıp durduönmüdeki Ssanyong SUV aniden sola kırıp kaçtı ben frene tam güç bastım ve 308 durdu. bir daha inandım ki frenlerimiz mükemmel . ABS ve AFU nun devreye girdiği ani fren de frenlerin güvenilirliği tekrar test edildi.
Yabancı plakalı araçların ülkede kalma süresi 2 yıla çıkıyor çok yakın zamanda bekliyoruz. :)
Çift pasaportlu olanlar ve Türkiye'de yaşayanlar için güzel. Ama galericiler durumdan pek hoşnut değiller, sebebini de bilmiyorum. Ne gibi bi hinlik olabilir ki bu durumda? :-\Alıntı:
GLR Nickli Üyeden Alıntı
Ben çift pasaportluyum kanun çıktığında aklımda birkaç seçenek var araştırıyorum galerilerin huzursuzluğu hakkında bir bilgim yok şu anda 6 ay olan aracın Türkiye de kalma süresi birçok kişiyi vazgeçiren yöndü.Zaten Türkiye deki fiyatla 10 bin fark olan aracıda getirmenin bir mantığı yok benim için.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...065&f1=details
Mesela bu aracın buradaki piyasası 50 60 bin euro aralığında.Böyle seçenekler daha mantıklı.
Bugün öğleden sonra bizim şirkette çalışan bir mühendis arkadaşa Altunizade Gülan'dan Nissan Qasqhai 1.5 dci Tekna aldık renk gümüş gri fiyat 55.000 TL.(otomatik klima, 17 inch alaşım jant, park,yağmur, far sensörü) arkadaşım 3008 1.6 HDI auto 6 r yi gözüne kestirmişti ama eşi Nissandan yana tavır alınca Qasqahi alındı.
Bu arada ilginç bir not Nissan Juke ile igili.... gelen tüm araçlar satılmış. 1 ay sonraya sipariş yazmaktalar.
Geçenlerde Ankara'ya giderken yolda belki 10 tane Juke yüklü TIR gördüm :)Alıntı: