Ynt: "Rock'N Rolla" ( Yeni Fotoroman )
bu hali de çok şık bence, sadece spoiler biraz göz tırmalıyor gb.O da resimde öyle çıkıyor olabilir.Gördügüm en şık 308 lerden birisi.Kazasız belasız kullanman temennisi ile Yasin.
Minik bir ekleme, Ömer in de söyledigi gb mat ayna kapagı daha güzel olabilir :)
her
Alıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Bence şeritler olmadan da güzel... O bir Rock'n Rolla ne yapsan yakışır ;)
+407. kesinlikle. ama şu da var ki şeritli hali bizim ilk göz ağrımızdı. ;)
Alıntı:
Eren Nickli Üyeden Alıntı
bu hali de çok şık bence, sadece spoiler biraz göz tırmalıyor gb.O da resimde öyle çıkıyor olabilir.Gördügüm en şık 308 lerden birisi.Kazasız belasız kullanman temennisi ile Yasin.
Minik bir ekleme, Ömer in de söyledigi gb mat ayna kapagı daha güzel olabilir :)
Teşekkür ederim Eren, aşağıdan çekilen fotoğrafta açı ile alakalı bir durum olabilir ama ben çok seviyorum spoilerimi :) RC ayna kapağı yapılacaklar listesine alındı ;)
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
+407. kesinlikle. ama şu da var ki şeritli hali bizim ilk göz ağrımızdı. ;)
Sağolun TanerHocam, ilk öğrenen ve ilk yorumlayan sizdiniz ;)
Değişmeyen tek şey değişmin kendisidir 8)
Öylede güzel böylede güzel.
Şeritler şu buz dolaplarına yapışan tipte mıknatıslardan levhalardan olsa keşke istediğin zaman hemen sökülse yıkanıp geri yerine takılabilse.
http://img693.imageshack.us/img693/4...aret940big.jpg
http://img42.imageshack.us/img42/7358/esneklevha.jpg
RC ayna kapağının şimdikinden çok farklı görüneceğini düşünmüyorum. Ha gri, ha krom... En güzelinden şöyle karbon elyaf görüntüsü nasıl olur diye düşündüm de... yani hala düşünüyorum ;D Becerebilirsen ön ızgarayı da kapla derim ama pösteki saymaya benzeyebilir. Sabır lazım ;D
Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
aslında var. bir kaç kez gördüm.şimdi sen yazınca aklıma geldi.
servis,tur otobüs ve minibüslerine firma adı bu şekilde takılıyor..
aynen dediğin gibi.kolayca sök tak.hatta yıkamacıda çıkartıp aracını
yıkattıktan sonra tekrar takanı görmüştüm.mıknatıslı, gayet kullanışlı.
ama şerit olur mu bilemem. :)
Hocam eşşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin ;D (Teşbihte hata olmaz ;))
Sanırım onla şerit olmaz, Ya yolda rüzgar tarafından yada gece biri tarafından uçar gider gibime geliyor :D
hmmm geçiciyse anlaştık yasinim bide sis farı konusunda benden haber beklediğini yazmışsın atladığım birşey mi var ki ;( afalladım görünce yasinim :'(
Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
hmmm geçiciyse anlaştık yasinim bide sis farı konusunda benden haber beklediğini yazmışsın atladığım birşey mi var ki ;( afalladım görünce yasinim :'(
Dostum sen sis farları tanıdık aracılığıyla almıştın ya hani geliş fiyatına, banada o fiyata alabilirmiyiz diye konuşacaktın, haber verecektin bana, uzun uzun konuşmuştuk hani, atladınmı yoksa ???
Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Dostum sen sis farları tanıdık aracılığıyla almıştın ya hani geliş fiyatına, banada o fiyata alabilirmiyiz diye konuşacaktın, haber verecektin bana, uzun uzun konuşmuştuk hani, atladınmı yoksa ???[/b]
Abdullah bu aralar yüzme hevesinde ;D ;D ;D
Yasin bence cok guzel olmus. Kaputtaki parlaklik cok iyi duruyo arabanin bence rengi geldi hayirlisi olsun.. ;)
Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Dostum sen sis farları tanıdık aracılığıyla almıştın ya hani geliş fiyatına, banada o fiyata alabilirmiyiz diye konuşacaktın, haber verecektin bana, uzun uzun konuşmuştuk hani, atladınmı yoksa ???
yok Yasinim atlamadım da cevabını verdim sanıyordum kusura bakma dostum ya ;( 200TL den vereceklerini söylediler bana 220TL ye taktılar işçilik 20 TL yazdılar sahibi el attığı için ama sen kargo ile teslim alacaksın takma işlemi Mersin de gerçekleşeceği için 200 diyorlar =(
Çok saol dostum konu ile ilgilendiğin için. Özelden haberleşiriz ;)
Alıntı:
Buluthan Nickli Üyeden Alıntı
Yasin bence cok guzel olmus. Kaputtaki parlaklik cok iyi duruyo arabanin bence rengi geldi hayirlisi olsun.. ;)
Buluthan yeni gördüm mesajı kusura bakma, şeritsiz halini beğenen ender kişilerden biri olduğun için teşekkürlerimi sunuyorum :D
Yasin yeni şeritlerle ilgili bir gelişme var mı? ;)
Alıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Yasin yeni şeritlerle ilgili bir gelişme var mı? ;)
Var hocam var, olmaz mı :)
Düşünce aşamasında çok gelişme var ama uygulamaya geçmedi henüz, yakındır ama.
Çeşit çok, sanırım biraz yorum katıp tekrardan çift şerit yapıcam.
O kadar çok araştırdım ki bu konuyu internette..Şekil bulmak değilde uygulamayı yapabilmek önemli olan...Başkalarına da yol göstermesi açısından, en farklı ve estetik şerit şekillerini paylaşayım sizlerle ;)
http://img246.imageshack.us/img246/7...ky1wnv8gc6.jpg
İlk gördüğüm günden itibaren hayran olduğum şerit ve araçtır ; Skyline GTR
http://img20.imageshack.us/img20/434...ky3wyy4gz8.jpg
http://www.madwhips.com/upload/image..._1-568-426.jpg
http://www.allfordmustangs.com/forum...q_2006gt_2.jpg
M3 teki M technick çıkartmaları 308in ön kaputundaki derin çizgilerin yanal köşelerine Fransız bayrağı renkleri gibi uygulanabilir. mygold bir ara el atarsa nasıl olacağını görebiliriz. Nissan GT-R deki yan stixkerlar ise zaten yüksek olan 308in karoserini daha da yüksek gösterecektir.
Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
M3 teki M technick çıkartmaları 308in ön kaputundaki derin çizgilerin yanal köşelerine Fransız bayrağı renkleri gibi uygulanabilir. mygold bir ara el atarsa nasıl olacağını görebiliriz. Nissan GT-R deki yan stixkerlar ise zaten yüksek olan 308in karoserini daha da yüksek gösterecektir.
kesinlikle katılıyorum M3 dekiler çok daha güzel şık ve kibar olur.
Aynen dediğiniz gibi, BMW deki şeritin bizim kaputun şekli itibariyle yakışabilceğini düşünüyorum. Sanal olarak görebilirsek mükemmel olur.
GTR ise bambaşka, gri üzerine mavi şeritin yakıştığı kadar, benim mavi üzerine gri şerit olarak çok yakışacağını düşünmekteyim.
Bu fotoğraftakilerden hiçbiri değişiklik yapmış olman adına güzel bir uygulama değil. Çok daha özgün bir uygulama yakışır Rock'n Rolla'ya.
Reis, Fransız bayrağı renkleri uygulamasını ise hiç düşünemiyorum... Sakın yanlış anlamayın, saddece heriflere gıcığım ;D