şu an aklımdan geçen şey kaliperleri kırmızıya boyatmak ama çekiniyorum fazla mı abartmış olurum diyeAlıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
şu an aklımdan geçen şey kaliperleri kırmızıya boyatmak ama çekiniyorum fazla mı abartmış olurum diyeAlıntı:
Hocam hoşgeldiniz özlettiniz kendinizi...
Kırmızı ı ıh... Sarı daha çok yakışır hocam ;)Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
kaliperlerle ilgili asıl düşüncem kaliperleri parlak siyaha boyatıp üstüne kırmızı boyayla 407 logosunu yazdırmak* aslında ama burada yapılabilir mi bilemiyorum.
sağol ömer ancak fırsat bulabiliyorum ama hep aklımdasınız.Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Madem öyle en azından siyaha boyatma işini hallettir. Kırmızı baskıyı biz bile yaparız. Askerde az şablon kesip sağa sola bölük ismi yazmadık kırmızı boyayla ;DAlıntı:
Hocam egzoz işini kesinlikle destekliyorum. Hatta bende uç takayım diye düşündüm.
Ancak bizimkilerin ucu aşağıya doğruya gözüm kesmedi o yüzden. Ucube bir şey çıkar diye çekindim.
(TDK açıkladı doğrusu egzoz muş ;D ; Konuyu bilmeyenler ekzoz uygulaması konusuna bakınız.)
yine lafı askerliğe getirmişsin ne istiyorsun abdullahtan ;DAlıntı:
öncelikle bilgi notu için teşekkürler.Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
egzoz ucunu bir miktar kestirip yapılabilir veya ısıtılıp düzelttirilir gibime geliyor
bu arada kahve hakkım baki :)
Taner Hocam hoşgeldiniz. Şu modifiye işlerinden hiç anlamıyorum, yabancı geliyor yazdıklarınız. kaliper ne, egzos ucu ne abicim yaa :)
Naçizane ben bişey diycem hocam, çok fazla kurcalama arabayı. Rengi ve şu anki haliyle o kadar güzel ki maaşallah, hiç bir şey eklemeye çıkarmaya gerek yok gibi duruyor.
Yok hocam ona baktım, yuvarlak uç susturucunun üst kısımına yakın. Düzeltirseniz tampon altındaki çıkış için olan oyuk kurtarmayacak.
Ya uçla birlikte susturucuda değişecek yada susturucunun en son arka yüzünde de tadilat yapmak gerekecek.
hüseyin bey size kendimden bir alıntıyla cevap vereyim :D ;)
Alıntı:
valla o zaman bir çözüm üretirsen haberim olsun.Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Tampon modifiyesi ;DAlıntı:
abicim onu yeni yaptık :DAlıntı:
Hocam hoşgeldin,
Bu hafta akşamları Çınarcığa gittiğimden gece forumda olmuyorum.
Bu yüzden bir gece gecikmeye hoşgeldin dedim. Kaliperi bence kırmızıya değil. AMG mercedeslerde olduğu gibi mat kroma boyat üzerine de parlak siyah 407 yazılır bunu dayanıklı stıcker olarak yaptırabiliriz.
hocam en iyisi benim gibi brembo taktırım ;DAlıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
http://img84.imageshack.us/img84/4669/s5000186.jpg
http://img715.imageshack.us/img715/517/s5000185.jpg
edit:fotoğraf boyutu çok büyük olduğu için ilgili mesajlar yeniden düzenlenmiştir.
hocam valla siz gittiniz yurdaer abim askerlikte askerlik diyip hep üzerime geldi şikayetciyim ;D Bu arada siyaha boyayıp üzerine kırmızı ile 407 logosu bence çok ama çok güzel olurAlıntı:
Senin arabaya da sarı kırmızı güzel yakışır valla ;)Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
aynen Yurdaer abi ;DAlıntı: