[emoji1]
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
[emoji1]
İstanbul- İzmir -Çeşme -Aydın -Çeşme - Altınoluk - Ezine - İstanbul güzergahında
bayram öncesi yine biraz yol yapmanın hoş duygularını bayramda evde olmanın mutluluğuna kattım. Hepinize sağlık, mutluluk, başarı ve huzur dolu nice bayramlar dilerim. [emoji4]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e8de4e5723.jpg
Necdet abi Maşallah :nazar hem aslan hem siz iyi gezmişsiniz :) değerlerde güzel
Çok teşekkür ederim. Keyifli yolculuklar başlı başına tatil gibi geliyor. [emoji4]
Sevgili Kedimin bugün benimle geçirdiği ilk yıldönümü. Bir yaşına bastı. Bu bir yıl boyunca birlikte tam 35 bin 500 km yol yaptık. Ben kendisinden memnunum, umarım o da benden memnundur.:dgunu
1 Yıldır yaptığımız yolun en az 25 bin km si şehirler arası yollarda geçti. Ama şehir içi veya dışı farketmedi beni hiç üzmedi. Önceliklerimi belirleyerek almıştım. Emir yukarı makamdan geldiği için otomatik olmak zorundaydı ve öyle de oldu. EAT6 ile o kadar bütünleştik ki sanki asırlardır her aracımda aynı vites kutusu varmış gibi geliyor artık. Güven duygusu önemli dedik ve seçimimizi o nedenle EAT6'dan yana kullandık. Doğru seçim yaptığım için mutluyum. Sağlamlık duygumu hiç incitmedi.
Ekonomisi ile de benim beklentimin üstünde karşılık verdiğini açıkça söylemeliyim. Hatta almadan önce Sevgili Ömer kardeşim 6 Litrelere hazır olmalısın dediğinde şöyle bir "pahalıya patlayacak galiba" düşüncesi geçmişti aklılmdan. Ama hiç bir zaman bir depo yakıt ortalaması 6 litreleri bulmadı. Şehirlerin sıkışıklığına hapsolduğumuz zamanlar 5-5.5 litreleri gördük. Ama ağırlıklı olarak hep 5 litrelerin altında yaktı. Zaman zaman azıcık dikkatle 4 litreleri bile görmek zor olmadı. O açıdan da kendisine teşekkür ederim.:kalp
Yol tutuşu ile çok rahat ettirdi. Özellikle rüzgarlı havalarda hemen hemen hiç sıkıntı yaratmadı. Çizgisini bozmadı. Karda, yağmurda, güneşli havada, gece, gündüz hep yollardaydık. Ama o gideceği menzile beni ve kendisiyle yolculuk edenleri yormadan götürdü getirdi. Bir teşekkür daha.:kalp
Bagaj hacmi ile bana yetti. Keşke olsa diyebileceğim tek eksiklik arka koltuk diz mesafesinin azlığı. 10 cm daha geniş olsa tek kelime edilemez olurdu. Emsallerinden asla daha dar değil, hatta kendisinden daha büyük görünen araçlardan da daha dar denilemez ama elbette bir 301 değil. :fiuw
Mini mini direksiyonu, cam tavanı, geri görüş kamerası ile gazına dokununca hissettirdiği gücü ile, kalkışlarda yandaki araçların şaşkın bakışlarını dikiz aynasından göstermesi ile yüksek hızlarda özellikle de sport modundaki direksiyon sertliği, ivmelenmesindeki artış, açığa iyice çıkan torku ile hem sevimli hem de kızdırırsan tırnaklarını göstermekten çekinmeyen bu kediyle geçirdiğim 1 yıl için şükrediyor, herkese kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
Ne kadar güzel anlatmışsın Necdet ağabey :iyi
SM-N920G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sinan neredesin? Bence bu yorumu kopyalayıp, instagramda aslanın fotoğrafıyla paylaşabilirsin :) gerekirse paragraf paragraf ekle uzun gelebilir..
Maşallah Necdet abi ikinize de. Şu program benim aslanı tanımadı eskidik sanırım artık..
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 yılın özeti gibi olmuş.Necdet abi kazasız belasız nice kilometrelere aslanla.Maşallah:nazar
cok guzel olmuş :dgunu..gule gule kullan necdet hocam..
Necdet abi maşallah aslana nice yıllar diliyorum sizlere :) bir araba ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi okurken bizim lav kırmızı aslanım aklıma geldi :( https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ba7b91871a.jpg
SM-G935F S7 Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkür ederim. Araçlar geliyor gidiyor ama anılar kalıyor. Önemli olan güzel anıların çok olması. :)
Nejdet abi ,Bir nefeste zevkle okudum paylaşımları,Bi araç ancak bu kadar yakışır sahibine...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok güzel anlatmışsın hocam. Umarım bu birlikteliğiniz ve mutluluğunuz daimi olur.
LG-D958 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbul Antalya 744 km yol. Kedicik yine keyifle getirdi.
Afyon sonrası klimalı. 4.4 ortalama ile geldik. 2 kişiydik ama bagaj zor kapandı ayrıca arka koltuk da enkaz altındaydı.[emoji4] https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9ce3aba084.jpg
Maşallah :nazar Necdet abi , kedi sınırları zorluyor :)