Ynt: 407- 308 - 408 sahibi olanların bilgisine Lcd ekran, Dvd, Bluetooth,Nav vs....
Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Bence son ilanda da 407/408 ibaresi var resimde de 308 sedan nam-ı diğer 408 koyulmuş. resim daha büyümüyor ama dizaynından bu ürünün de sadece 308 dashboard u ile uyumlu olduğunu sanıyorum. Kokpit uyumlu ürünler üreten Cenmax firmasının ikitellideki merkezini arayıp Gökhan Bey ile veya başka bir yetkili ile görüşüp 407 için üretim hakkında bilgi alabilirsiniz. Cenmax 308 için üretim yapmakta.
Cenmaxdı Reis abi evet hatırladım =)) bu arada double din olunca biraz bakındım bende internetten madem başlığa 308 de eklendi şöyle bir link vereyim bende ilgilenen olursa
http://urun.gittigidiyor.com/PEUGEOT...76537#aciklama
http://urun.gittigidiyor.com/FLY-AUD...QQidZZ37525540
Ynt: 407- 308 - 408 sahibi olanların bilgisine Lcd ekran, Dvd, Bluetooth,Nav vs....
reis abi cenmax'ın getirdigi flyaudio markalı bir urun ve bence piyasadaki stabil çalışabilen uygun urunlerden biri.montajı kendileri yaptıkları ıcın sorununsuz montaj saglanabılır. tek dezavantajı fiyatı.. bıraz tuzlu ..resmi sitede 2000 tl civarında ama bayiden herhalde 1600-1700 civarında alınabılır.
1.800 TL gibi bir fiyata vereceklerdir. Fuarda bize gelirseniz uygun fiyatlandırma yaparız demişlerdi. Bunun en önemli özelliği karşınızda garanti olarak bir firma olması.....
Cenmax ile az önce konuştum 407 için uygun cihazlarının olmadığını söylediler. ???
Alıntı:
ebaykaya Nickli Üyeden Alıntı
Cenmax ile az önce konuştum 407 için uygun cihazlarının olmadığını söylediler. ???
=((
Alıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
konu daha önceden var olan konu ile birleştirildi.
ibosener bu konuda bayağı bir araştırma ve yazışma yapmıştı.
geçmiş mesajlar belki konuyla ilgili size bilgi verebilir.
Seçim bitti ama ibo abi hala yok :(
Geldim Esat geldim :arkadas
Alıntı:
Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Neden acaba? :)
Bu gün gene biraz propaganda vardı :)
Propoganda değil de eleştiri desek onlara ;)
Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Neden acaba? :)
En önemli sebebi işlerimin yoğunluğu Ozan. Birde şu var; forum (kuruluş amacı gereği) pug üzerine dönüyor. Benimde o konuda bilgim yok. Öyle olunca da sadece izleyici olarak kalıyorum. Paylaşacak bilgi olmayınca da katkı da olmuyor haliyle :'(
Ynt: Hong Kong' dan Ekran alıcam.
Arkadaşlar şu ETO dan ilk linkten almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz? değer mi sizce? bi de TV si var mı onun ben anlamadım yau :(
Ynt: OEM PEUGEOT 308 DVD Navigasyon - Bluetooth
Alıntı:
excelance21 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar şu ETO dan ilk linkten almayı düşünüyorum ne düşünüyorsunuz? değer mi sizce? bi de TV si var mı onun ben anlamadım yau :(
Fiyat çok iyi hemde free shipping ilk özelliklerinde anolog tv var olduğunu söylüyor sayfanın en altında bulunan özelliklerde var yada yok diye birşey dememiş alırsan tek eksiği navigasyonda türkiye haritası olmaması olur sanırım
Ynt: 308 için yeni bir navigasyon yorumu
Bence çok kötü. Bariz çakma çin malı bişey. Şu çakma telefonlara benziyor :D
http://img837.imageshack.us/img837/1375/img1310o.jpg
Bu benim aracımdaki sistem. Fly audio car multimedia system. Aracımı ilk aldığımda serviste taktırdım onlar satıyorlardı.
Görünüşü muazzam değiştirdi. Zaten 308 ışıkları ve renkleri uygun.
Cep telefonu dvd vcd hd video mp3 avi IGO8 navigasyon blutooth bağlantısı geri gorus kamerası opsiyonel olarak lastik basıncı ve tv, usb, ipod girişleri, hafıza kartı falan filan multimedya işte :D
Radyosu orjinali kadar kaliteli ses vermiyor. Özellikle fenomende bazen ufak tefek parazitler olabiliyor.
Bu sistemle birlikte aracınız surround oluyor. Cihazın kendi ekolayzırı var.
Sistem acaip hızlı zaten çift çekirdekli. takılması yok aynı anda tüm opsiyonları kullanabiliyorsunuz. Ekranıda samsungun lcd tft. Cidden düşünmeden aldım
FAKAT DİKKAT:
Bilmeyenler olabilir.
Aracın konfigurasyon menüsünü kullanmanıza olanak sağlamıyor. Yani
1. Saati ayarlayamıyorsunuz.
2.Follow me home, gündüz farı, kapılar açıldığında flaşörlerin yanması gibi konfg. menüsünden ayarlanan hiçbir şeyi kullanamıyorsunuz.
3. Yol bilgisayarınızı görebiliyorsunuz ancak sürekli ekran üstünde kalmasını sağlayamıyorsunuz :D
Bunları aracın beynine bağlanarak ta açamıyorsunuz.
Yazılım güncellemesi çıkacakmış diyorlar...
Peki bu eksiler artıların üstüne çıkabilirmi?? Bence çıkamaz. Ama tercih meselesi tabi.
Şimdi arkadaşlar diyebilir: Bu fiyata rt4 vs diğer sistemlerden alırdın diye.
Hepsini araştırdık rt4 4 5 milyara geliyordu. Birde göğsü kesip biçeceklerdi. Açıkçası pek istemedim.
şimdiki aklım olsa yine taktırırdım :D büyük kolaylık ve ciddi anlamda kaliteli. özelliklede ekranı 10 numara
Alıntı:
Seramana Nickli Üyeden Alıntı
FAKAT DİKKAT:
Bilmeyenler olabilir.
Orjinal teyp yada rt4 vs. gibi direk oem pejo ürünlerinin haricindeki din ler multimedyalar. Aracın konfigurasyon menüsünü kullanmanıza olanak sağlamıyor.
yanlışınız var. gayetde güzel bir şekilde kullanılabiliyor.
örnek burda:
http://www.forumpeugeot.com/index.php?topic=575.25
bude videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=GCnPTPbuuD0
Alıntı:
MaLi Nickli Üyeden Alıntı
Mutabık. Benimkinde olmuyor ozaman öyle diyelim :) Düzelttim :dans
Alıntı:
olmaz diye birşey yok.
sadece araya modül alacaksınız. o kadar.
Arkadaşlar,
PEUGEOT 308 cc 'de orjinal Head up ekran için TR harita yüklemek istiyorum.
Mepa gibi bayi ve servisten bazı Navitech gibi yazılım firmalarından yaptığım girişimlerden
bir sonuç alamadım. Konuya ışık tutacak olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Alıntı:
15ekim Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar,
PEUGEOT 308 cc 'de orjinal Head up ekran için TR harita yüklemek istiyorum.
Mepa gibi bayi ve servisten bazı Navitech gibi yazılım firmalarından yaptığım girişimlerden
bir sonuç alamadım. Konuya ışık tutacak olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Hocam bi kendini tanıtsan bi aracını tanıtsan bizde kim oldugunu bilsek
forumun kurallarını bi okusan çok iyi olur 10. maddeye göre kendinizi ve aracınızı tanıtın lütfen
Alıntı:
Alıntı:
olmaz diye birşey yok.
sadece araya modül alacaksınız. o kadar.
:yardim hocam o modül hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Çünkü bana servistekiler olmaz diyip duruyorlar çok saçma. :(
Alıntı:
:yardim hocam o modül hakkında bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Çünkü bana servistekiler olmaz diyip duruyorlar çok saçma. :(
ürün bu:
http://www.dynamicsounds.co.uk/conne...or-p-8851.html
orjinal teyibin arkasından çıkarttığın sokete takıyorsun.
direksiyon kumandasından araç menüsüne girebiliyorsun.
Alıntı:
Alıntı:
ürün bu:
http://www.dynamicsounds.co.uk/conne...or-p-8851.html
orjinal teyibin arkasından çıkarttığın sokete takıyorsun.
direksiyon kumandasından araç menüsüne girebiliyorsun.
Aldığımda montajla ilgili yardımcı olurmusunuz?
Alıntı:
Aldığımda montajla ilgili yardımcı olurmusunuz?
montaji cok basit.
bursada olsaniz montaji yapardik.
ankarada mygold arkadasimiz bu konuda size yardimci olur.