Ben hem Nissan Qasqhai hemde Peugeot 3008 i inceleyerek tercihimi 3008 den yana kullandım . Hiç de pişman degilim . Bence Qasqhai verilen paraya göre çok boş . Ama yinede hayırlı ugurlu olsun . Güzel günlerde kullansın .
Printable View
Ben hem Nissan Qasqhai hemde Peugeot 3008 i inceleyerek tercihimi 3008 den yana kullandım . Hiç de pişman degilim . Bence Qasqhai verilen paraya göre çok boş . Ama yinede hayırlı ugurlu olsun . Güzel günlerde kullansın .
spordan arkadaşım beyaz nissan juke almış 48 tl ye yeni kia sportage bakmış ama bulamamış bayilerde.bizde 2006 model diesel otomatik sportage satıp az yakan ufak iki araç almayı planlıyoruz ama ne alabiliriz?bu arada antalya dan komşumuz benim arabayı çok beğenip 308 almış beyaz çok beğeniyordu ama senin arabadaki kadar güzel durmaz diye siyah aldık dediler. :D hayırlısı olsun aslında kimseye peugeot alın bunu alın demem başıma iş almam kendi kararları inş memnun kalırlar.
Bugün En Çok Çevrimiçi: 63. En Çok Çevrimiçi: 63 (Bugün 00:15:16)
Şahlanıyor muyuz neyiz :D
Ömer rakam çok iyi ama gündüz kimseler olmuyor. Herkes gece kuşu olmuş. :D
Reis abi şu anda da 47 kişiyiz. :) Bu arada bir kaç gündür forumdan uzak kaldım. Bizim Aslanın kalbiyle ilgilendik bol fotoğraf çektim. Sitede yayınlayıp önemli bilgiler vereceğim. Aracımın tüm motor aksamını öğrendim diyebilirim. :D
tüh birden 57 den 63 olmuş.oysa 58 ve 60 ı dört gözle bekliyordum :DAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
66 daha olmamış umarım olur ;D
66 mı :) 72 olduk :)
Bugün öğleden sonra saat 17:00 gibi Berke ye uğradım. Satış danışmanı dostum Alper ile derin derin sohbet ettik. 2,5 aylık olan oğlu Sarp hakkında epey konuştuk. Sonra geldi sıra oto satışlarına Temmuz ayından beri sadece Berke 30 civarında RCZ satmış. Gizli sırlar dizisinin epey katkısı olmuş.Zaten Berke Mepa ile birlikte tüm Bakırköy, Bahçelievler ve Ataköy civarına Peugeot verdiğinden 30 civarı rakam normal. Türkiye geneli 100 adedi geçmiş. Show roomda 1 siyah 1 beyaz RCZ otomatik vardı. fiyatı 66.000 TL ye düşürmüşler. Bunun dışında yeni kahverengi 3008 de oradaydı. 3008 e çok yakışmış.(Taner Hocamın kulakları çınlasın)
Ayrıca 1 tane 308 envy 1 tane de 308 premium plus + cam tavan+techno paket vardı.
Envy de müzik sisteminin üzerinde MP3 ibaresi yok. Ayrıca minik bir not. artık 308lerde bagaj içinde soldaki aydınlatmanın yanında bulunan 12 V soketi yok. eskiden tüm donanımlarda std.tı. Ayrıca bir şey dikkatimi çekti. otomatik klimalarda ortadaki büyük 3 parçalı düğmenin çevresindeki 4 adet min eliptik tuşu üzerindeki ikonlar envy de premium plus ta farklı idi. envy de sağ alttaki boştu. premium plusta ise dolu idi ayrıca sol üstteki tuşta . sebebi ne bilmiyorum. Bu arada her zaman olduğu gibi babylone sordum. Cevap - >:(yok oldu.Güzel bir bayi gezmesi idi. Arkadaşlar ile sohbet fırsatı buldum. Bu arada RCZ de artık 19 yerine 18jant geliyor ilk partide gelen nefis siyah krom karışık 19 luk jantlar artık yok beyaz da buzdolabı beyazı ;D olmuş sedefli beyaz artık yok... >:(
Reis abi RCZ de 19 yerine 18 geliyor diyecektin sanırım. :) Ayrıca bagajdaki 12V priz zaten bir süredir yok 2009-2010 modellerde sanırım gelmemeye başlamıştı. Eksilen küçük donanımlarda nasibini alan parçalardan.
Evet Ömer orayı ters yazmışım düzelttim. bagajda 12 V benim araçta var. herhlde 2010 dan itibaren iptal olmuş.
ben açıkçası bu yıl için peugeot türkiye'den oldukça umutluyum.
508 le beraber daha agresif bir satış politikası bekliyorum.
zaten bu yıl oldu oldu, yok bu yıl da maya tutturamazlarsa bundan
sonra artık kör topal giderler türkiye de.
Lincancabur jantlı, orta konsolu piano black boaylı bir sportium satılıkmış....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39771946/detay
Dün akşam kızım Ceren'i Haliç'teki yeni kongre merkezine (yani Sütlüce deki eski İstanbul Mezbahası :D) Mickey'in müzik festivaline götürdük. Annesi ve o gösteriyi seyretmek için içeri gittiler . Bende arabayı otoparka aldım. O tarafta o saatlerde (19:00 ) bir yerlere gitmek ve dönmek te zor olacağından ufak DVD player'ı yanıma almıştım. sandviç ve içecekleri de hazırladım. DVD nin ses çıkışını aracın RCA girişlerine bağladım. tek kişilik sinema sistemi hazırdı. Gayet güzel bir şekilde film seyrettim. RCA girişleri çok hoşuma gidiyor. Ama ilk defa DVD player'ı bağladım. Ses tatminkardı. En önemlisi DVD nin tüm sesini aracın bütün hoperleölerinden duymak oldu.
Benzer olayı bende vendeka m500 navigasyonun fm transmitter' i ile yapıyorum reisG. Ama İstanbul' da temiz frekans kalmadığı için ne yazık ki sorun oluyor. İstanbul dışına çıkınca keyifli oluyor :).
Bugün bu dönemin ilk Bütünleme sınavıma girdim. Okulumun rakım yüksek olduğu için ciddi anlamda karla mücaadele ettim. Hatta 1-2 kere kara saplandım. :) İşin kötü yanı fotoğraf çekmeyi unuttum. Görsel çok güzeldi.
Sınavlarında başarılar dilerim Ömer. Bende C.Tesi Okmeydanındaydım. Fatih Ustanın çayını içtim, senin selamını söyledim, onun da sana çok selamı var.
Sevindim İbrahim abi Fatih Ustamın Selamınıda almış oldum sağol. Birşey yaptırdınız mı? Volan+ baskı balata aynı mı?
2 sebebten henüz yaptırmadık ÖmerAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
1- Bu ayın aslan bütçesi doldu. Malum aracı yeni aldık, fren balataları değişti, diskler taşlandı, motor yağı, yağ filtresi değişti, alarm takıldı bütçe de doldu haliyle. :D
2- Fatih usta balataların daha gideceğini söyledi. Bu şekilde bir süre daha kullanın balatalarda eskisin sonra değişiriz dedi.
Hayırlısı olsun İbrahim abi benimde Bolan+alata dönemi yaklaşıyor. 148000 i devirdim. :)