Ynt: OEM PEUGEOT 308 DVD Navigasyon - Bluetooth
Alıntı:
MaLi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Seramana Nickli Üyeden Alıntı
Aldığımda montajla ilgili yardımcı olurmusunuz?
montaji cok basit.
bursada olsaniz montaji yapardik.
ankarada mygold arkadasimiz bu konuda size yardimci olur.
bu verdiğiniz adresten ürünü alacağım sonra da mygold la temas kuracağım ve araç konfigurasyonuna erişebileceğim. Mutabıkmıyız?
Bir de multimedya koldan da kumanda edilebiliyor. O bir sıkıntı yada çakışmaya sebep olurmu?
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
montaji cok basit.
bu verdiğiniz adresten ürünü alacağım sonra da mygold la temas kuracağım ve araç konfigurasyonuna erişebileceğim. Mutabıkmıyız?
Bir de multimedya koldan da kumanda edilebiliyor. O bir sıkıntı yada çakışmaya sebep olurmu?
Tunç zamanla forumumuzun ne kadar yardımsever bi aile oldugunu dahada net anlarsın inşallah sende bayagı hevesli ve ilgili bi üyesin umarım bu hevesin hiç kaçmaz bizde yaptıgın degişlikleri yakından takip ederiz
Alıntı:
aynen. konfigurasyonuna erişebileceksin.
multimediya kontrole gelince, alacağın ürün onuda desdekliyor. ama her teyibi değil.
ürünü alırken birde kablo seçebiliyorsun. onunla kontrol edmen muhtemel. ama almadan önceden istersen satıcıya sor.
bence adaptore gerek yok. fly audıo zaten desteklıyor. player ustunden bunu yapmak icin bır talımat vardır.. kitapcıgı ıncelemek yada satın alınan yere sormak ıyı olur.
not:ozel mesajdanda bunu anlatmak ıstedım..
Alıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
montaji cok basit.
Tunç zamanla forumumuzun ne kadar yardımsever bi aile oldugunu dahada net anlarsın inşallah sende bayagı hevesli ve ilgili bi üyesin umarım bu hevesin hiç kaçmaz bizde yaptıgın degişlikleri yakından takip ederiz
Teşekkürler :) Bende bu ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyuyorum :)
Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
bence adaptore gerek yok. fly audıo zaten desteklıyor. player ustunden bunu yapmak icin bır talımat vardır.. kitapcıgı ıncelemek yada satın alınan yere sormak ıyı olur.
not:ozel mesajdanda bunu anlatmak ıstedım..
Benim iletim:
Merhabalar. 308 aracıma serviste multimedya sistemden taktırdım. Ancak memnun kalmadığım birkaç husus var. Radyo parazitli çalışıyor. Usb ipod vs. kabloları küllük kısmının altında. Aracın kendi usb ve aux bağlatısı olmasına rağmen bunlara sisteme bağlanmamış ve bağlamayacaklarını iddia ediyorlar.Ve aracın konfigurasyon menüsüne erişim yok. Başka bir marka sistemde gördüm onda vardı. Yazılım güncellemesi vs. yokmu? En kısa zamanda bilgilendirmenizi rica ederim. İyi çalışmalar
FLy audio teknik danışmadan gelen cevap.
İyi günler serviste verilen bilgiler doğrudur efendim, Peugeot marka araçlarda konfigürasyon menüsüne ulaşılamamaktadır. Onunla ilgili çalışmalarımız hala sürmekte fakat şuan bir gelişme bulunmamaktadır. Cihazın aux ve usb bağlantısı olduğundan aracın orijinal bağlantılarını kullanamamaktasınız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
??? ??? ??? ???
flyaudıo arac menusune erısım yok dıyorsa...başka bır yolla ulaşmak lazım
şöyleki
- almak ıstedıgınız adaptoru baglamak ıcın flyaudıo ustune remote gırış olmalı.ona bakmalısınız var mı yokmu
-ayrıca adaptor sony pioneer jvc kenwood gıbı markaları desteklıyor. ama flyaudıo ıcın destek varmı bılemıyorum. soket uymayabılır. sokete bakılması lazım..
en iyisi sız ılk once remote gırıs varmı ona bır bakın derım..
sonrada soketınız sony pioneer jvc kenwood bırıne benzeyebılır bunu bır teypcıden ogrenmenız lazım..
umarım cozum bulunur..
Kullanım ve kurulum kılavuzu. Belki referans sağlayabilir ve remote kontrolü nerde arayacığımı daha net bilebilirim :D
http://www.flyaudio.com.tr/Pdf/Kulla...vuzu-Q27GD.pdf
kullanım klavuzuna baktım ama aşagıdakı resımde bır ornegı olan remote gırısınden maalesef yok.. yınede flyaudıo servısınden cozum ıcın ıstekte bulunun derım..cunkı baska modellerde bu iş ana unıte uzerınden yapılabılıyordu..
[img width=640 height=352]http://img97.imageshack.us/img97/9839/rearv.jpg[/img]
merhabalar, sadece 308 cc kullanan arkadaşlarla dertli ortak konuları paylaşmak ve tanışmak isterim.
Alıntı:
This will give you access to the computer yes but it will not control audio controls from the stalk.
Regards
Mem
Technical Support
Dynamic Sounds Ltd
Unit 6 Wandsworth Trading Estate
118-120 Garratt Lane
London SW18 4DJ
t: +44 (0)20 8875 2528
f: +44 (0)20 8875 2526
Dynamic Sounds Technical'a mail attım ve konuyu sordum.
Menüye erişebileceğimi fakat multimedyayı kumandadan kullanamayacağımı söyledi.
Ayrıntılı olarak nasıl montajlayacağımı soran bir mail attım. Cevabı tekrar paylaşacağım
Cevapları:
It just plugs in on the original plug then your radio plug.
Gayet ayrıntılı açıkladılar :kafa
Üstadlarımdan bir cevap beklerim :durbunlu
ingilizler çözüm sunamamış.. :bilmem :bilmem
Alıntı:
Aynen.
Varsın olmayıversin çok da önemli görmüyorum açıkçası. :bilmem :bilmem
Alıntı:
Bugün Görala gidip sistemi açık bir şekilde inceledim. 2 adet remote çıkışı mevcut. Konsolun arkasından çıkan kablolardan çıkıyor.
Alıntı:
Alıntı:
Bugün Görala gidip sistemi açık bir şekilde inceledim. 2 adet remote çıkışı mevcut. Konsolun arkasından çıkan kablolardan çıkıyor.
o zaman dynamıc sounda tekrar bir mail yazıp bu cıkışlara uygun adaptorunuz varmı diye sorulabılır..
Ynt: 308 Double din montaj kiti
Arkadaşlar fiyatı indirdim.
Bagajda yer açılsın :))
İlan linki;
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...38773553/detay
Ynt: 308 Double din montaj kiti
15 gün önce söylesen woofer ı alırdım dostum ...
arkdaşlar bende alacam bu navigasyondan nerden alayım yardımcı olabilecek biri var mı
:arkadas
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
o zaman dynamıc sounda tekrar bir mail yazıp bu cıkışlara uygun adaptorunuz varmı diye sorulabılır..
Üstadım :)
Fly Audio dan bugün çok şaşırtıcı bir şekilde mail aldım. Konu üzerinden sanırım 2 hafta falan geçti :D
Arkadaşlar diyorki:
Alıntı:
Selamlar Tunç bey verdiğiniz bilgileri mühendislerimizle paylaşmamız sonucu bizim kullandığımız adaptörün aynısı olduğu anlaşılmıştır. Yani sadece orijinal park sensörlerini devreye sokmaya yarayan bir adaptördür. İlginiz için ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
??? ??? ???