fotoları bekleriz özgür hocam. ilham olabildiysek ne mutlu :iyi
sayanora, sayılır diyeyim sorunuza karşılık. :)
emrah, abdullah abartmayın arkadaşlar. :) passat iyidir iyi. :havali
Printable View
fotoları bekleriz özgür hocam. ilham olabildiysek ne mutlu :iyi
sayanora, sayılır diyeyim sorunuza karşılık. :)
emrah, abdullah abartmayın arkadaşlar. :) passat iyidir iyi. :havali
İlkbaharın doğaya kattığı bütün güzellikleri yaşamışsın hocam. Bende 3 günlüğüne Çanakkale'ye kaçtım. O temiz hava, çiçeklerin kokusu ve bitkilerin filizlenmesini görmek resmen huzur veriyor insana.
Taner hocam merhabalar; sizin bu gezmelerinize bayılıyor ve de imreniyorum ne kadar güzel biz maalesef işçi kesmi 1 mayısta dahil çalışmaya devam zaman yok.. Bende pazar günü bir Tekirdağ kaçamağı yaptım malum istanbul da yağmur vardı Tekirdağ da güneşli bir hava olunca güneşin ve doğanın tadını çıkartalım dedik ..
her kelimesine katılıyorum.aynen dediğin gibi oldu.
otoyolda 110 km/saat hıza limitleyerek izmit-adapazarı-bolu arasını en sağ şeritten etraftaki tarifsiz manzarayı seyrederek yol aldım.
kışın yağan bol kar ve yağmurun etkisiyle gerçekten tarifsiz bir manzara vardı yol boyunca.Bu açıdan yolun da boş olmasının etkisiyle de en keyifli yolculuklarımdan birisiydi. :iyi
eyvallah, kaçamakla iyi etmişsin. :iyi
karmaşadan kalabalıklardan uzak, doğanın içinde olmak benim de en büyük keyfim.
daha önce de yazdığım gibi yaşlandıkça takıntı haline geliyor bu iş bende. :)
Süper gezilere bir yenisi daha eklenmiş. Maşallah aslana :nazar
Hocam çok güzel fotoğraflar maşallah. Siz de tatili fırsat bilmişsiniz :) biz de halfeti ve antep gezisi yaptık cumartesi günü. Yüksek hızda gittik dönüş yolunda 140 ın altına düşmedi 5.9 litre yaktı jetta :)
gumus ok hem cebe hemde gözlere cok faydalı :)
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. :)
bu arada geçen ay içinde hem trafik sigortamızı hem de kaskomuzu yeniledik.
yuvarlak hesapla trafik sigortası 280 lira civarında kasko ise 660 lira civarında tuttu.
Çok güzel rakamlar hocam, ben trafiğe 230 kaskoya 750 verdim. Ankara nispeten hesaplıdır bir de düşünün.
Hayırlı olsun hocam. Ben yaşımdan dolayı 76 model Murat 124'e en düşük fiyat olarak 540 lira sigorta fiyatı aldım. 2.000 liraya çıkaran firma bile oldu :)
Taner abi uzun süredir paylaşım göremiyoruz.. Nasılsınız..