eeee nası olucak nasıl düzelticez yamukluğu şeritleri sökmeden Yurdaer hocam ??? ;DAlıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
eeee nası olucak nasıl düzelticez yamukluğu şeritleri sökmeden Yurdaer hocam ??? ;DAlıntı:
Noolmuş burda yahu :D
Tüm beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. İnsan modifiye işini kendi keyif alsın yapıyor fakat başkaları tarafından da sizin yaptıklarınız beğenildiğinde insanın keyfine keyif katıyor ;)
Şöyle bir anımı paylaşayım sizinle; 2 gün önce yakın bir arkadaşımla bir benzin istasyonuna girdik. Söyledik miktarı, deponun dolmasını beklerken istasyon çalışanlarından gençten 2 arkadaşım meraklı gözlerle aracı incelemeye başladılar, sonra içlerinden biri geldi ve bana "Abi bu arabamı uçakmı" diye sordu :D Bende " Yer uçağı " diye cevap verdim ;) Baya bir güldük eğlendik, sonra petrolde fırçasız yıkama olduğundan yıkatmak istedim aracı, bahsettiğim 2 arkadaş aracı ben yıkayacağım diye aralarında münakaşaya başladılar :D Bu tatlı atışmayıda izledikten sonra arkadaşım "Ya benim Clio neden bu kadar ilgi çekmiyor" diye kızıp satmaya karar verdi ;D Aracı sattık şimdi bir 206+ yada 207 araştırıyoruz...
Bu arada aramızda yamuk olmasın olan yamuk şeritlerde olsun yeterki ;) Yolu Mersine düşen herkesi yamuk düzeltmeye beklerim, buyrun gelin başımla beraber ;)
Ellerine sağlık valla Yasin.. Rock'n Rolla'ya baktıkça içi açılıyor insanın. Maşaallah :)
Mersin de yamuk düzeltmek için güzel yer valla... Tantuni, ayran, şalgam, künefe ;D
İnşaallah yolumuz birgün düşer de yüzyüze tanışırız :)
eeee mersin bulusmasini ne zaman gerceklstiriyoruz ;DAlıntı:
anlaşıldı... bu yaz forumca mersindeyiz... :)Alıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten mükemmel olmuş,özenle yapıldığı çok belli,Allah kaza bela vermesin...
Kerebiç ve cezeryemizde meşhurdur hocam ;)
Yazı beklemeyin, ben ve Rock'N Rolla sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacaktır :)
Çok teşekkür ederim, cümlemizin Aslanına taş değmesin...Alıntı:
06cnk Nickli Üyeden Alıntı
Yasinim biraz geç kalmışım ama kendime anca geldiğimdendir herhalde bir araca şerit bu kadar mı yakışır ya bu kadar mı güzel olur ama beğenmediğim birşey var şu kırmızı parkları değiştir artık kardeşim ya beyaz yap şunları çok daha güzel olacak emin ol. Birde şu meşhur aslan logosu varya kapıya yapılan onuda büyük bir şekilde şeritlerin renginde yaptırırsın aracı trafikte gören bayılır kalır mersinde trafik kazalarında büyük bir artış olur valla ;D
http://img.blogcu.com/uploads/CIBB_2...eot207rcup.jpg
Bu 207 ne harika bir tasarım yahu... Benim çok hoşuma gidiyor :)
Yurdaer abi Rock'N Rolla nın yanında lafı bile olmaz bence bu arada konuşamadık hiç Autoshow da görmek isterdik seni ya =((Alıntı:
Rocknrolla harikasin birader gozum gonlum acildi yine sayende, bu arada 207 de muhtesem, tek kapi lemans edition super bir alet beyaz cok kollu jantla super olmus bizim kucuk birader, benim sportium un yanina kardes lazim almak lazim sundan bir tane abi kardes takilsinlar :)
Yasin, masallah baya iyi olmus rocknrolla. sertiler falan cetvelle cizilmis gibi :p gule gule kullan. kazasiz belasiz insallah.
Rock'N Rolla'ya birşey demedim zaten Abdullah... O kendi klasmanında efsane. Ama bence 207'nin tasarımı daha güzel :) Biradere araba bakarken Mepa'daki kırmızı 207 RC'de gözümüz kalmıştı... Kendime sıfır araba alacak olsam ciddi ciddi düşünürdüm valla :)Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
vay vay yasın kardeş super olmuş ya.. yorum bıraz geç oldu ama kusura bakma 4 gundur il dışındaydım. istanbulda auto show ve gezı..tekrar gule gule kullan bol selamlar.. ;)
:-[ 207 nin görünümü harika, sattığıma bin pişmanım :-[
şeritler tam olmuş.
207 RC de nefis.
Ofiste bir arkadaşımız bu hafta Polo 1.4 aldı. 32.000 TL verip aldığı araba tam bir kütük. ne estetik ne albeni hiçbirşey yok. Fuardaki makyajlı Passata bakan binlerce garip insanıda görünce ya biz ya onlar garibiz diye düşünmekten kendimi alamadım.
Yasin şeritler çok yakışmış , kırmızı ampuller konusunda bende Yurdaer e katılıyorum.
Arabaya hafif bir gece klubü havası veriyor gerçi :D ama sen bilirsin elbette.
Bahadır ben de seninle birlikte Abdullah'a katılıyorum ;)Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı