Ynt: PEUGEOT 308 DVD Navigasyon - Bluetooth
Alıntı:
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
Ben senin yerine Gidip bakarım hüsman baba yeterki sen iste canımız feda sana...
Ya Esatım,gözlerimi yaşartıyorsun cuma vakti valla :arkadas
Ne demek abicim dedim ya bizim forumdaki dostlugumuz klavyeden ibaret degil birçok dostumuz bilir sende kastamonudasın diye bize uzak degilsin eger böyle birşey düşünürsen gidip bakar kendime alıcak gidi pazarlık yaparım ellerinden öperim abicim hayırlı cumalar...
Esatcan,orada bir dostum var,gerisi teferruat,sana da hayırlı cumalar :)
Husmen abi, fiyat olarak da uygunmuş, ipad almadan önce ben de düşünüyordum,esat kardeşim sıkı bir pazarlık ile fiyatı biraz daha düşürebilir :havali
Alıntı:
gokhancpt Nickli Üyeden Alıntı
Husmen abi, fiyat olarak da uygunmuş, ipad almadan önce ben de düşünüyordum,esat kardeşim sıkı bir pazarlık ile fiyatı biraz daha düşürebilir :havali
Kaptanım,üzerindeki cd çaları da takasa verebilirsek olur diye düşünüyorum..
arkadaşlar bu ekranı satın aldığımız zaman aracın menüsüne giriş yapabiliyormuyuz bilginiz var mı
yol bilgisayarı bazı özelliklerin etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması gibi almayı düşünüyorum..
Burak ,yol bilgisayarına ayrı bir kumanda ile erişebiliyorsun,daha önce videosu yayınlanmıştı..
video'yu gördüm ama bu kumandayı nerden temin edebiliriz montajını neresi iyi yapar..
satıcıda böyle bir kumanda yok..onu da sordum
Kumandalı olan modeli var,sahibinden.com da ararsan bulabilirsin Burak..
biraz kalitesi düşük gibi geldi bana.fakat flyaudio nun var bizim araçlara %100 uyumlu... bende arayış içerisindeyim peugeota hepsi uyum sağlamıyor malasef pioneer alpine falan..
Alıntı:
Özkan Meral Nickli Üyeden Alıntı
biraz kalitesi düşük gibi geldi bana.fakat flyaudio nun var bizim araçlara %100 uyumlu... bende arayış içerisindeyim peugeota hepsi uyum sağlamıyor malasef pioneer alpine falan..
Hangi açıdan uyum sağlamıyorki?
pejolarda bildiğim kadar ile öle çok büyük sorunlar yok bu konuda.
en başta direksiyondaki teyip fonksiyonlarını pioneer alpine çalıştırmıyor.çalışması için 200 tl aparat almak gerekiyor
Alıntı:
bunda fonksiyonel kumanda var mı ?
Alıntı:
burak-s Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bunda fonksiyonel kumanda var mı ?
Tam bilgim yok,satıcıyla irtibat kurmak gerekir bilgi için..
ben değiştircem teybi fakat flyaudio araştırdım tam orjinal bir cihaz.peugeotlara tam uyumlu.tabi ses sistemim var pioneer daha iyi gider. ama bununda işe yarayacağını düşünüyorum
flyadudio almak üzereyim kalitesi hakkında bilgi verebilecek biri var mı ses kalitesinden memnunmusunuz
arkadaşlar alacagınız sıstemın dıreksıyon uzerındekı tuşlarla uyumlu olup olmadıgını ve bilgi ekranına ulasıp ulaşmadıgını denemeden almayın .cogu fırma uyumlu deyıp satıyor ama sonu husran.
bu durumda dıger cozum:
pioneer avic serısı + direksiyon aparatı+ cerceve ile sıkıntısız kurulum yaparsınız (tecrube edıldı)
pioneer olmazsa clarion yada alpine double dın olabılır ama bunlara uygun cerceve ve dıreksıyon aparatı bulmadan işe kalkışmayın.