Alıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
;D ;D ;D
Printable View
Alıntı:
;D ;D ;D
Abdullah, Yurdaer, Emax, Metin, Reis, Bahadır Hocam...Beğenileriniz ve güzel sözleriniz için hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum..
Kırmızı LED lerime öyle demeyin ya, zayıflamıştı birsürü para verdim daha yeni değiştirdim :D İnanın beyazı çok aradım ama bulamadım, standart sarı olacağına, kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun dedim ;D Fotoğraflarda gösteremiyorum ama xenonlarla kullanıldığında çok şık oluyor ;)
Yanlara aslan işi biraz zahmetli, reklamcı çok uğraşmak gerek dedi, belki yine Mustang tabanlı Shelby GT 500 tarzı şerit girebilirim yanlara... (Bkz : Şekil A)
http://img3.imageshack.us/img3/6061/...0019201080.jpg
Abi uğraşsın işte ne güzel.. İyi iş çıkarırsa kaç tane müşteri hazırda bekliyor. Reklamcının işi ney? :DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Doğru diyorsun hocam :)
Ama tam yapamayacaksa ve emanet duracaksa hiç yaptırmam daha iyi..
Shelby deki yan şerit biraz daha az işçilik gerektiriyor gibi, yakışıp yakışmayacağından emin değilim, bakalım şimdilik proje aşamasında belki hayata geçer ;)
Yasinim eğer yanlara şerit yapacaksan Aslandan başkasını yaptırma senin aracın olmazsa olmazı o aslan bak beni dinle gerekirse İstanbula al gel RockNRolla yı burada yaptıralım ama aslandan başka şerit yaptırma.Alıntı:
Öncelik Aslan Abdullahcım, olmazsa diğerinden yaptırıp, şeritin içinden de "Rock'N Rolla" yazısını çıkarsam nasıl olur diye düşünmekteyim. Şunun gibi ;Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
http://www.highperformancestangs.com...1&d=1180286409
Ben şu aşamada senin araca Aslandan başka birşey yakıştırmam Yasinim. O yüzden varsa yoksa aslanda aslan derim bence güzel durmaz o şekilde ;(Alıntı:
Değişim rüzgarları devam ediyor.
Rock'N Rolla ya bir kaç şey daha ekledik.
Size ipucu ;D
yasin double dın yaptın anlaşılan hayırlı olsun.... acil foto isteriz...tuninge devam.... ;)
Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Yok hocam tam olarak double din olmadı, one din gibi birşey :D
Fotolar yakında, forever tuning ;D
yakısır ..... tum hoparlorlerı de degıstırdınmı yasın...performans nasıl?
Teşekkür ederim hocam...Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Önleride değiştirince arabada orjianal hoparlör kalmamış oldu :) Biliyorsunuz arkaları çok önce değiştirip özel pandizot döktürmüştük.
Önler, arkalar, Subbass hepsini amfiye bağladık. Performans tek kelime MÜKEMMEL :)
Hatta 2 blok öteden çekilmiş bir video eklemeyi düşünüyorum ;D
yasin senin bu sayfaya kırmızı kod falan koymak lazım.insanı yoldan çıkarır senin sayfa! ;DAlıntı:
ne bileyim not düşülsün mesela:kalbi olanlar,aile babaları giremez vb. gibi. :D
Yapılan iç dış modifikasyonları bende hayranlıkla izliyorum. Gerçekten farklı ve üretken bir sayfa
;D ;D ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Süpersin hocam ya...Ben ve Rock'N Rolla hümanistiz, ayrımcılık yapmıyoruz ;)
Çok teşekkür ederim, teveccühünüz...Alıntı:
cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı
Tecrübelerimi büyük bir zevkle paylaşıyorum sizlerle, yardımcı ve teşfik edici olabiliyorsam ne mutlu bana...
Sen yoldan gönüllü çıkmışsın hocam ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Olurmu hocam ne yoldan çıkması, TanerHocam bizim en büyük yoldaşımız :D
İyi ya işte ben de onu diyom... Eski modculardandır kendisi 8)Alıntı:
Alıntı:
Aynen öyle :)
efenim estağfirullah! beni sizler var ettiniz. ;D alkışlarla yaşıyorum ;DAlıntı: