Ynt: 1.6 lt HDi 110 Bg. motorda güç artışı
Bu yazıyı sanırım Otohaber den aldın Reis abi :) Bende okudum. Şu an aracımda İtalyan Dim Sport firmasının yazılımı yüklü ama bendeki yazılım ekonomi odaklı diye geçiyor. %10 kadar güç artışı ve %10'a varan tasaarruf iddiaları var bende test ediyorum. :) Aracın çekişi güzel şekilde arttı yakıtta da düşme mevcut ama şimdilik %5 diyebilirim.
Evet Ömer bu haftaki otohaber okur mektubları içinden aldım...
Ömer bahsettiğin yazılım hakikaten farkedilir derecede arttırdı mı çekişi? ben otomatik olmasından ötürü mü nedir bu aralar aracın performasından memnun değilim sanki istediğim gibi gitmiyor :) belki de ben tasarruf için yaptığım cimrilikten bana öyle geliyor bilmiyorum ama, artık biraz canlansın istiyorum araç. uyguladığın yazılımı önerir misin?
Hep güç hem ekonomi ise neden olmasın diyorum.Normalde orj. dokunmak istemem ama garanti bitince düşünebilirim!
Ayrıca garantiyi etkilermi bu olay,servis comp. bağlandığında farklı yazılım var kardeş dermi?
Buluthan
Ben kimseye önermeden önce test etmek istedim. Ustam da sağolsun bana ve vereceğim ekonomi verilerine güvendiği için yükledi. Yani ben deneme durumundayım. Bendeki yazılım ekonomi özellikli olan birde performans tipi var. Ekonomi yazılımıyla performans artışı vaad etmiyorlar çünkü herkes hissetmeyebiliyormuş. Ama bence bariz bir fark var ki %10 güç artışı oluyor deniyor. Ayrıca Performans yazılımıyla %20 güç artışı sağladıklarını belirtiyorlar. Ekonomi yazılımıyla %10 tasarruf denildi şu ana kadar %5 belki biraz daha fazla tasarruf sağladım. Bu hafta sonu itibari ile bu yazılımı önerip önermyeceğimi belirtirim. Şimdilik herşey olumlu. Ama denemek te fayda var. :)
jakar1
Denildiği gibi hem güç hem ekonomi sağlayabiliyor bu yazılım. Ama Onno ustanınki Performansa yönelik.
Garantiyi bozması için Teknik danışmanının yazılım yüklü olduğunu anlaması gerekir ki buna pek ihtimal vermiyorum.
Peugeot performans yazılımı
arkadaşlar aracımı ordudan almıştım(308 sportium 90hp hdi) aracı aldığım şahıs trabzon yetkili serviste bir yazılım yüklediklerini ve 110hp olduğundan bahsetti.yolumun da üzeriydi fakat uğramadım servise acaba böyle birşey mümkün mü fiyatınada 500tl gibi birşey söylemişti.yetkili bu işleri yapar mı garanti kapsamında olan araca
Ynt: böyle bi yazılım var mı?
Yetkili servis böyle bir şeyi yapmaz.
110HP olması Mümkünmüdür? Mümkündür ;)
bol dumanli hard isterseniz 130 a kadar yolu var ;)
Alıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
yalnız bu durumda 3 gulhu 1 elham okuyabilmek şart.malum zamansız ölen motorun ardından gerekecek ;D
O dediğiniz şen nedir anlamadım ?
Bizde 407 bakarken incelediğimiz arabaların biri Chip Tuning uygulamasıyla yalan olmasın ama 120 yada 130 hp ye yükseltilmişti.Sahibi öyle söyledi yani. ;D
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hakan308 Nickli Üyeden Alıntı
yalnız bu durumda 3 gulhu 1 elham okuyabilmek şart.malum zamansız ölen motorun ardından gerekecek ;D
yok hocam motor icin degilde turbo icin okumak lazim ;D
Ynt: Powerbox hakkında...
konu önceden açılmış ilgili konuyla birleştirilmiştir.
taylan bu arada aşağıda alıntı yaptığım mesaja hala bir cevap vermemişsin. ;)
Alıntı:
ürün veya hizmet ne olursa olsun benim için kullanıcı deneyimi çok önemli.
taylan ilk fırsatta deneyimlerini paylaşmanı bekliyorum. ;)
Taylan bey deneyiminizi paylaşırsanız çok sevinirim bende ona göre getirtmeyi düşünüyorum. powerbox 10 hp ve 25 - 30 nm tork bile kazandırsa iyidir benim için ara hızlanmalarda azıcık daha atak olsun yeter bana cok bir beklentim yok gönül isterdi tabi subaru gibi sapanla taş fırlatırmışçasına uzasın ama.. :D ayrıca blowoff da istiyorum performans amaçlı değil sadece sesi için okulda dizel bir ford focustan çıkan blowoff sesini duyduktan sonra fenaydı fena :o
Hocam ne guzel demişsiniz kullanıcı deneyimi önemli diye, bişeyler paylaşmak istesekte korkuyorum acaba bu konu da silinir mi diye ;)
Bu arada hocam işin şakası, bir türlü müsait olamadım, geçen hafta takmaya çalıştım ama bir parça eksik gelmiş, italya'daki arkadaş buldu 1-2 haftaya ancak gelir bana, takınca paylaşırım hocam.
Alıntı:
konu önceden açılmış ilgili konuyla birleştirilmiştir.
taylan bu arada aşağıda alıntı yaptığım mesaja hala bir cevap vermemişsin. ;)
Alıntı:
ürün veya hizmet ne olursa olsun benim için kullanıcı deneyimi çok önemli.
taylan ilk fırsatta deneyimlerini paylaşmanı bekliyorum. ;)