Maşallah çok güzel değerler... Bunda aracın hafif yapısı ve güçlü HDI motor büyük rol oynuyor.
Printable View
Maşallah çok güzel değerler... Bunda aracın hafif yapısı ve güçlü HDI motor büyük rol oynuyor.
Aracınız hayırlı olsun az yaksın çok kaçsın temennisi eskide kalmış zaten azcık yakıyor :)
Allah kaza bela vermesin
Size de maşallah :) Motor açıldığında daha güzel değerler yakalanabilir. Sanırım hem beni hem de şirketi çok mutlu edecek bu yakıt değerleri :D
Sağolasın Ömercim. HDI tek geçerim seni bu alemde :gül4:
Teşekkürler :) Dediğiniz gibi o eskidendi. Artık hem az yakıyor hem de çok kaçıyor ;)
hayırlı olsun kardeş çok güzeller
hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin bu arada herkesin geçmiş kandilini en içten dileklerimle kutlarım ailelerinizle beraber nice kandillere dileklerimle...
Yasinim hayırlı olsun, bu araç sana Rock'n Rolla 'yı sattırmasın sakın?? :)
Farkları uzaktan kumandayla bagaj açması. Diğer farkıda 301'in aslanı daha yakışıklı :)
toprağım ben 301'leri görmemiştim hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belesız kullanmak nasip olsun..... ve bir tek sevmediğim yanı bagajda bağırınca eko yapıyor :)
Yasin anahtar konusunu iyi yakalamışın 301 in anahtar kumandası bir çok aracınkinden çok daha gösterişli ve dikkat çekici
Biraz Geç Oldu Ama Hayırlı uğurlu olsun Yasin Bey :D :iyi
çok sevimli duruyorlar :)