benim bulduğum sistemde araç kumandaları sorunsuz çalışıyo
aracın menülerine de ekran üzerinden ulaşabiliyorsunuz
tek kafama takılan flyaudio kalitesi
Printable View
benim bulduğum sistemde araç kumandaları sorunsuz çalışıyo
aracın menülerine de ekran üzerinden ulaşabiliyorsunuz
tek kafama takılan flyaudio kalitesi
flyaudıo bilgi ekranına ulaşamadıgını duymuştum. bence soyledıgım gibi denemeden almayın soylenenlere ınanmayın deneyın..
o konuda sıkıntı yok ama ses kalitesi nasıl onu bilmiyorum
ses kalitesı kesınlıkle pioneer alpine yada clarion gıbı olmaz.
orjinali aratmasın bana yeter..
almak uzere oldugunuz flyaudıonun model numarasını ve fıyatını yazarmısınız.
pm attım size
Bende çok araştırdım fly her marka ve modele göre (konsol yapısı ve girişlere) farklı üretim yapıyor ses kalitesi olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu ürünü satan bir mağazadaki montaj yapan elemanla görüşmüştüm, bir çok araca uyguladığını ve hatta en son 3008 e yaptığını söylemişti ses ve malzeme kalitesi olarak gayet güzel olduğunu fakat fiyat olarak (2000 TL) biraz pahalı olduğunu da ekledi. Ben ve murat bu ürünü çok düşündük fakat fiyat olarak o zaman bize çok gelmişti ben daha sonradan cenmax da buldum ama fiyat konusunda bir bilgim yok.
http://www.flyaudio.com.tr/?Arac-Nav...udio-System=53
okadar para verılmez yazık.. ınternetten 2.el cok temız pioneer avıc yada alpıne bulunur hemde cok uygun fıyata
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...64619515/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...35077140/detay
Burak bahsettiğim ilan buydu..
ben de bunu aldım zaten çok araştırdım şansıma hesaplı da buldum..
308 en uyumlu cihaz bu şu an renk olarak da öyle..
çerçeve gerektirmemesi de önemliydi benim için orjinal görünüm en güzeli..
Bununla birlikte başka ek düşünüyormusun,anfi,woofer vs ?
çok abartılı olmadan woofer düşünüyorum ama koca kasa gibi bagaja koyulanlardan değil daha özel bi çalışma ile yapmak istiyorum ona ek olarak anfi ve mid takımları gelicek.. bu bangır bangır gezmek için değil kaliteli bir ses için yapılacak bi çalışma olucak ama.. bakalım zaman yaratmaya çalışıyorum :)
İşte bu noktada cihazın ses kalitesi nasıl olur onu merak ediyorum Burak..
fiyatlar bir ara 1250 civariydi zam gelmis anlasilan :((( su an icin dusunmuyorum navigasyonum var diye ama yakin zamanda onu perte cikarip almak lazim :)) yalniz fiyat dusundurucu :)
valla ben de çok merak ediyorum abi :)Alıntı:
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
ama fiyat çok uyguna geldi bana hem çok uğraştırmııcak montaj vs..
hem de peugeot ile direk uyumlu ve aracın tüm ayarlarını kontrol edebiliyosun
orjinal park sensörü de iptal olmuyo aparat falan parasıyla da uğraşmıyosun
Hadi bakalım bekliyoruz merakla o halde :iyiAlıntı:
burak-s Nickli Üyeden Alıntı
Aslında ikinci sınıf double dinler 500 tl civarına kadar indi..ama kararsızım..bizim araçlara uygun olanlar da en son 950 ye bulmuştum..emin olamıyorum kalitesinden..en iyisi bildiğimiz kalitede bir cd çalar alıp takmak mı yoksa ?? en azından dinlediğimiz müziğin kalitesi düzelir...bende anfi+woofer+tweeter vs. olmasına rağmen orijinal mp çalarımla aldığım sonuç çok tatminkar değil..
double dın bir tavsiye ıstermısın hocam.
Fiyatı uygun olursa neden olmasın...ama double din olursa bluetooth+navigasyon+gerivites kamerası+sub çıkışı ve çıkışları kuvvetli olsun istiyorum...öyle olunca da tuzu fazla oluyor :)