Maaşallah Yakıyor Ortalıgı .
Printable View
Maaşallah Yakıyor Ortalıgı .
Sağolun Harun Hocam :)
Hastasiyim su arabanın ;).
Foumumuzun medarı iftiharı. ;)
maşaallah diyorum başkada birşey demiyorum :)
beraber bir fotograf cektirmek istiyorum :D
imzada atarmıyız yasın kardeş ;D
Sanki Peugeot'un resmi tuning firmasından çıkmış gibi duruyor. Şimdiye kadar gördüğüm en şık, sade ve rahatsız etmeyen tuning işlemi yapılmış araçların başında geliyor Yasin'in aracı.
Nasıl duygulandım anlatamam :-[ İnsan kendi beğenisinin başkaları tarafından, özellikle sizler gibi aynı marka ve zevki paylaştığım dostlarımca beğenilmesi durumunda çok mutlu oluyor :) Hepinize teşekkür ederim demicem, üşenmicem hepinize tek tek teşekkür edecem :D
Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Hocam bende sizin aracın farklı açılardan fotoğraflarının hastasıyım :) Teşekkürler...
Teşekkürler Cihangir, teveccühün ;)Alıntı:
cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı
Çok sağol TanerHocam, genelde birde nazar boncuğu yapıştırırdınız bir maşallahtan sonra :)Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Seve seve Mücahit Hocam, imzamızıda atarız "modifiye kardeşliği" diye :DAlıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Reis Hocam, sizin gibi Peugeot bilgi birikimi üst düzeyde olan, üstelik sadelikten yana olan biri tarafından bu benzetme ve yakıştırma mutluluğuma mutluluk katıyor :D Çok teşekkür ederim...Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
araba resmen yakıp kavuruyo,allah nazarlardan saklasın :)
haklısın yasin :) ama mesajı sıkışık bir zamanda attığım için fırsat bulamadım ;)Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
senin aslan bunu sonuna kadar hak ediyor. :)
http://img153.imageshack.us/img153/4933/masallahv.jpg
Alıntı:
cenk Nickli Üyeden Alıntı
Sağol Cenk, amiiin :)
Çok teşekkür ederim hocam, adet yerini bulmuş oldu ;)Alıntı:
cenk Nickli Üyeden Alıntı
Varan 1 : Egsoz değişti 8)
Türkiye'nin Sebring Distribütörü ve Türkiye'nin medai iftiharı olan Egsozcu Şuaip tarafından dizel araçlar için özel hazırlatılan XT1 modeli benzeri bir egsoz taktık Rock'N Rolla ya ;) (Amma uzun cümle oldu ya :) )
Burdan sevgili Ümit kardeşime egsozu hediye ettiği için teşekkür etmeyi bir borç bilirim :) (Görüyormusunuz ne arkadaşlar var ;) )
Şu an aracın egsoz sesinin neredeyse benzinliden bir farkı kalmadı, gidişi ve mazot tüketimi biraz daha arttı :D
Varan 2 : Arkaya aslan tekrar oturdu :)
Şimdilik bir kaç foto, İlk fırsatta bir video ile sizlerle paylaşmayı düşünüyorum...
http://img209.imageshack.us/img209/7...toraf0017g.jpg
http://img441.imageshack.us/img441/7/fotoraf0016s.jpg
yasin kardeş güle güle kullan guzel olmuş yakışmış parıl parıl parlıyooo . eksoz hakkında daha dogrusu yapılan işlem hakkında biraz daha bilgi verirsen sevinirim.. bol selamlar ;)
Yasin çok şık olmuş. Bu araç her yönden güzel gözüküyor. ;)
yasin "egzos" dedin beni bitirdin 8)
hayırlı olsun.güle güle kullan :)
Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Çok sağol Mücahit hocam :)
Yapılan işlem sadece egzozu değiştirmek oldu, önceki alt yapı sağlam olunca ve değişen egzozun kazanı eskisine göre daha iyi olunca güzel bir sonuç çıktı ortaya...
Önceki işlemleri hatırlatmak gerekirse ; Motordan egzoza kadar komple boru, ilk son susturucu iptal, katalatik iptal ;) Selam ile...
Teşekkürler Reis hocam, ben ön yüzünü çok daha fazla beğeniyorum ;)Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Hocam yine pür dikkatsin :D Güneş gözlüğü koydum bakalım kim farkedecek diye tabi ki kaçmadı yine tecrübeli hocamın gözlerinden :D
Bu konu hakkında uzun uzun konuşmuştuk bir başlıkta ama tekrar hatırlatayım ;
"eksoz, egsoz, egzoz, eksozt, egzost, egzos gibi cesitleri mevcuttur tamirhane camlarinda ;D"
Teşekkür ederim :)
yasin şu egzos ;D işini etraflıca bir anlatsan...
maliyet falan.bir de mümkünse alttan bir foto rica etsem. ;)
Orjinali exhaust....kafanıza göre söyleyebilirsiniz.
Çok beğendim güzel olmuş gerçekten. Arabanın rengiyle jantların renk uyumuda güzel. Aslında üçgen egsoz çıkışları olan bir tamponu var 308 in ondan getirtebilseniz daha güzel olurdu. Gerçi bu egsozda güzel olmuş. Güle güle kullanın..