Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Taner abi biz sana belin agriyor aman egilme tasima dedikce sen konulari ordan buraya tasiyorsun:)
Printable View
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Taner abi biz sana belin agriyor aman egilme tasima dedikce sen konulari ordan buraya tasiyorsun:)
Araçta Bi-Xenon Far ve Far Yıkama var. Haliyle araç görüş paketlidir. İlk gelen araçlarda bu tarz donanımlar vardı. Takribi dizel + benzinli 20-25 araç gelmiştir belkide.
Alıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
Esatım öldürdün beniii yaaa :yahoo :yahoo :yahoo :gul5 :gul5 :gul9 :gul9
Esat doğru söylüyor Hocammm habire ağır kaldırıyorsun sonra belim ağrıyo diyip duruyorsun :bam3
ekmek parası naparsın işte... :gul9Alıntı:
Nasıl oldu rahatsızlığın hocam?
Ben gördüm vallahi hocamı dün akşam turp gibi naza çekiyor kendiniAlıntı:
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
Ne yapalım sevgili Abdullah ..biz yaşlılar bazen nazlanırız işte böyle :D :D :D
estagfirullah abicim forumumuzda yaşlı yok evvel Allah en yaşlımız 18 yaşında hepinizin başımızın üzerinde yerleri var vallahi nazınız ne kelime ne isterseniz onu çekmeye hazırız :kalp :kalp :arkadasAlıntı:
Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Abdullah biz senin yaşında degiliz artık bi çogumuz 30 ları devirdik yada 30 lardayız bizim yaşımıza gelince anlarsın bizi bende senin yaşlarındayken öyle düşünüyordum ama gerçekten insan yaşlandıgını fark ediyor
Kanımca sen biraz erken yaşlanma hissine kapıldın gibi Esat cım ne dersin :)
Abi yaş 30 küçük degilim o kadarda sende takdir edersin keşke elimde bi imkan olsada 22 ye geri dönsem
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Eskisi gibi değilim şimdi değiştim
Kumarım yoktur kavga etmem
Her gece barlara gitmem
Ne bileyim ben
Ah ne bileyim ben
AAAaaaAAAaaaah ben şimdi senin yaşında olsaaaaaamm :basket :basket :basket
....
bence bir erkeğin en güzel yaşlarındasın dostum....
ohoooo Esat abiii ne yaptın sen yaa bu kadar iç geçirme gideriz biz seninle her gece barlara da gideriz gerekirse kavga da ederiz yeter ki sen iste insan hissettiği yaştadır yahuuu.Alıntı:
Ben kendime görev edineyim öyleyse 30 ve 30+ yaşlardaki bütün forum üyelerimizi gençleştirme operasyonu yapmak lazım hatta bundan sonraki buluşmalarımız öyle çay bahçesi, kafe vs.. değil direk bar ve diskolarda olsun ki sizin de kanınız kaynasın :f1 :f1 :f1 :yahoo :yahoo :yahoo :superman :superman :superman (uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın hop hopppp)
Esat ve Abdullah..Taner hoca yine bize kızacak konuyu taciz ettiniz diye ve başka yere taşıyacaktır muhtemelen :cilgin :cilgin :cilgin
yok abi artık taşıyamaz valla taşıya taşıya bel fıtığı fıtladı :kizgin :cilgin :cilgin bak şimdi dinlenmeye çekildi ağrısı geçince belki meydanı boş bulmuşken saldıralımmmm :yahoo :yahoo :durbunluAlıntı:
Alıntı:
Abdullahım sonra bizi kapı önüne koyarsa hanımlar arabalarımız herşeyimiz olur orda yatıp kalkma zorunlugu olur :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5 :gul5
Alıntı:
Alemsin ya Abdullah valla :gul9 :gul9 :gul9 :gul9 :gul9 :gul9 :gul9 :gul9 :gul9
Alıntı:
308 sevgisi böyle birşey olmalı işte zaten benim amacım hem sizi gençleştirmek hem aracınıza daha da bağlamak :cilgin :gul5Alıntı:
Öğlen 75 tl ye würth klima gazı bastırınca daha bi bağlandım ben sorma :bam2 :bam2 :bam2
istek üzerine mesajlar ilgili konuya taşınmıştır :gul6Alıntı: