Estağfurullah hocam ne demek, sizin aslanında kürkremesi iyimiş, baksanıza korkmuş diğer araçlar :D
Sizin egzozda bir modifikasyon varmıydı?
Printable View
Estağfurullah hocam ne demek, sizin aslanında kürkremesi iyimiş, baksanıza korkmuş diğer araçlar :D
Sizin egzozda bir modifikasyon varmıydı?
eee! ne de olsa o bir bavyera aslanı :DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Yok Yasin Hocam Düz egzoz. Yerli malı hatta Ankara malı Westar. Olabildiğince sessiz olmasını istedim. Ama sonuç bu ;DAlıntı:
Yerli malı yurdum malı :)
Sessizi böyleyse seslisini düşünemiyorum ;)
Bahadır abi Ses çok güzel olmuş. Kia nın tepkiside süper. :)
rocknrollanın sesi super olmus dizel olmasına ragmen cok basarılı genelde dızel araclarda yapılan egzoz ıslemlerı sonrası magrus gıbı bır ses alındıgına cok sahıt oldum ama bu resmen benzınlı araclar gıbı olmus tekrar tekrar ızledım vıdeoyu kazasız belasız gunlerde keyfını surmenızı dılerım kaclık boru kullandınız egzoz ıcın?
Hocam benim bildiğim kadarı ile Bavyera, Almanya' da bir bölge adı (Bayern). Peugeot ise Fransız markası. İkisi arasındaki bağlantıyı kuramadım. BMW(Bayerische Motoren Werke) için deseniz anlayacağım ama Peugeot ile bağdaşdıramadım. Burada benim kaçırdığım bir incelik mi var gene :D . Eğer BMW ile yapılan anlaşmaya atıfta bulunduysanız o anlaşma da benim okuduklarımdan aklımda kaldığı kadarı ile benzinli motorlar içinmiş. Bu durumda benim dizel 407 bavyera aslanı sayılabilir mi? Cahilliğime verip bir açıklama yaparmısınız lütfen? ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
İbrahim bey.. Bahadır'ın eklediği videodaki araç BMW M 5.35i. Taner hocam ona atıfta bulunmuş :)
Uyarı için teşekkürler. Birkaç mesaj yukarıda 407 adı da geçtiği için ben konunun bütünlüğünü kaçırmışım...Alıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Rock'N Rolla bu kez update edilen ses sistemi ile karşınızda :D
Uzun süre önce sipariş verdiğim ve sabırsızlıkla beklediğim çerçevemiz sonunda geldi ve montajımız yapıldı. CD Çaların altında olan boşluk bu çerçeve ile yukarıya alınmış oluyor. Sony MP3&USB Player'ımız ise bu çerçeve sayesinde tam oturmuş oluyor ;) Orjinal teybi amfi ile kullanabilmek için bir giriş ayarlamıştık fakat bu amfi destekleyen bir model olduğu için ses 2 kat değişti diyebilirim..CD çekmek derdinden kurtulduğum için çok mutluyum, USB çok çok kullanışlı...
CD Çalar değişmişken ön kapılarada el attık, hem bass sesi müziği bastırıyor hemde önlerden pek ses alamıyorduk, önlere 200watt Hertz HCX Mid-Bass takımı yerleştirdik, şimdi daha net, daha cıss tak müzik dinleyebiliyoruz :)
Egsozda olduğu gibi bu yenilikte görsel değil duysal...Ben yinede fotoğraf paylaşayım sizlerle ; "anlatılmaz yaşanır" ;)
http://img256.imageshack.us/img256/94/24122010048.jpg
http://img651.imageshack.us/img651/954/24122010049.jpg
hayırlı olsun.güle güle kullan ;)
hayırlı olsun yasin. :)
ben de Bang & Olufsen istiyorum ama... :'(
http://www.youtube.com/watch?v=lm4uZSHnCbM&feature=related
Teşekkür ederim hocam..
Üzülmeyin sizede bir Turkish Bang yaparız ;)
hayırlı olsun yasın kardeş. su verceveyı ve sony cd caları tam anlamıyla gormek istiyorum gunduz resmı koymak mumkun olurmu kardes bı ara atarsın bızde bakarız. tesekkurler..
Teşekkür ederim Mücahit Hocam, tabiki gündüz fotoğrafıda paylaşırım sizinle ;)
benim dikkatimi kilometre sayacındaki bakım anahtarı çekti ;D en kısa zamanda gündüz fotolarını bekliyoruz :) İyi titremeler ;)
Hakancım geçer o geçer bişe olmaz ;D Benim arabanın servise alerjisi var, servise gitmeden halledebilirmiyiz ki?
İyi titriyor merak etme ;)
Bilgisayarla 2 dkda siliyorlar bi uğra ya araba servis görsün ;D bu arada duyduğuma göre Mersinde sıkı denetim varmış ???Alıntı:
Servistekiler beni iyi tanır, benzeri yok nede olsa Rock'N Rolla nın ;)
Aynen denetim zaten sürekli sıkıda, bu aralar daha da sıkı, bugün kardeşimi durdurmuşlar emniyet kemeri takılı, şerit işli, bişey bulamamış filmlere takmış ama bizimki ikna kabiliyeti sayesinde kurtulmuş ;)
Mersinin haberlerini alıyoruz devamlı ;)Alıntı:
Aslında itiraf edeyimmi onları yaptıran benim senin arabanı kıskanıyorum sırf parka çektirmek için uğraşıyorum ;D
Alemsin Hakan :D