Var hocam biliyorum ama Abdullah'ında vurguladığı gibi 3G internet özelliği olan bir cihaza göre uygun ;)
Printable View
dostum telefondan dogru duzgun 3g yi kullanamıyoruz bunda nasıl olur düşünsene..gps düzgün çalışsın direksiyon kontrolu olsun onemli olan o bence..
kesinlikle 3G interneti olan cihaza göre fiyat çok cazip ilk satış fiyatı 1450 idi yeni düşürmüşler. Bu arada 2009-2011 modellere uygun yazmış sanki bir değişiklik var araçta :D 2012 ye de uymuyor Yasin abi yazdığına göre :D o model durumu tamamen bilgisizlikten oluşan bir yazım. Tüm modellere uyar.
arkadaşlar 1 hafta önce navigold.un lf6210 model.ini taktırdım 308.e, rezalet bir durum rezalet bir durum. Radyosu tam bir felaket ya istanbulda oturuyorum şehir merkezinde sadece reklam gibi olmasın ama Radyo D çekiyor 87.5 ta bi başlıyor aramaya 108.e kadar 1 kanal şaka gibi, ya trt fm.i bile bulamıyor. Adamlara gittim çok kalabalığız radyo anten soketine falan bakmak lazım bayramdan sonra gel dedi. bu model direksiyon kumandasına uyumlu değil. yukarda uyumlu bir modelin ilanı var onu taktırayım diyorum almışken ama bu radyo performansıyla bu markaya karşı hiç güvenim kalmadı. tv.da beş para etmez sakın onu bir özellik olarak algılamayın bile. 3g olayını da aynı açıdan düşündüğümde bende yukardaki arkadaşlar gibi düşünüyorum rezil bir sonuç verir. netice olarak hiç memnun değilim.8 gün de geçmiş olacak bayramdan sonra gittiğimde geri de almazlar (geri vermeyi bile düşnüüyorum, baya heveslenip taktırmıştım.) hayal kırıklığı oldu bende netice olarak.
arkadaşlar bu cihazlara sakın bu kadar paralar vermeyin. tam 4 defa gittim takan servise.en son bugünde gittim, yine biraz uğraştılar ama radyo çekim olayı iğrenc. istanbulda yaşıyorum. şehrin ortasında süper fm çekmiyor düşünün artık. yarın kavga ederek de olsa iade etmeye çalışacağım :(
navigold lf6210 cihaz taktırdım ben. bu tarz yani uzakdoğu cihaz taktırıp radyosundan son derece memnunum diyen arkadaş varsa marka model yazabilir mi, onu taktırayım bari, büyük ihtimalle iade kabul etmeyecek namussuzlar kavga edecem.
Cenmax ın kendi getirtiği ürünler var. Hem garantili hem de sensör işlerinden biliyorum. ürünlerinin arkasında kalıyorlar ve garanti de tam garanti. ikitelli merkezi ararsan yardımcı olurlarlar. Orada Gökhan bey var 0 212 654 18 50
bu tarz üründen kullanan yanlış bilmiyorsam 2 üyemiz var biri CES isimli üyemiz onun double din birebir konsola uyumlu görüntüsüde mükemmel hiçbir problem olmadığını söylemişti. Diğeri Mali isimli üyemiz pioneer almıştı onda da problem yoktu. CES isimli üyemizin kullandığı çin mali herşeyiyle çok iyi olduğunu söylüyordu.
burdan bakabilirsin
http://www.forumpeugeot.com/showthre...2-Sportium-THP
Son Abant buluşmasında da CES in sistemini incelemiştik. çok şık ve problemsiz idi.
CES.E forum vasitasıyla özel mesaj gönderdim ama sanırım uzun süredir forum.a girmiyor. cep telefonunu bilen var mı acaba. oradan sorup rahatsız etsem :)
Arkadaşlar arabasını sattığı için, başka bir model aldğı için vs sebeplerden dolayı elinde 308 2010 model aracıma birebir uyacak
navitech DVD (Örneğin:nx-217 vb.) veya markasız ama 308.e tam uyumlu uzak doğu ürünü arıyorum.
2.el olursa daha iyi olur çünkü.1.500 tl gibi fiyatlar konuşuluyor. bunları ödeyebilmem mümkün değil.
Benim amacım, cihazını elinden çıkarmak isteyen bir arkadaşın hem işi görülür hem de ben yüksek bir maliyetle karşı karşıya kalmamış olurum.
Saygılar.
Konuyu var olan konudan takip etmek daha dogru olur keza tum uyeler ayni konuda goruslerini belirtmislerdi.
kesinlikle haklısın abdullah,bu şekilde cok daha hızlı sonuca ulaşırız. şimdi bekliyorum navitech navix-217f bulacagım forumdan inş. :)
Anlayisin icin tesekkurler benim tavsiyem onceki sayfalarda soyledigim gibi 3g li model
3g li dediğin modelin markanın adı nedir araştırayım onu da
markasını bilmiyorum bir arka sayfada sahibinden linki var ;)