Baktım, okudum, cevapladım, araştık, tanıştık :D
Tekrardan çok memnun oldum ;)
Printable View
Baktım, okudum, cevapladım, araştık, tanıştık :D
Tekrardan çok memnun oldum ;)
Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
sıcak bi ses tonu güzel bi karşılama bende bu samimiyetiniçin teşekkür ederim Yasincim dedigim videoyu izledikten sonra haber veririsen sevinirim :)
Rica ederim Esatcım, makinayı detaylıca araştırdım ;) Şimdiye kadar hep GTI araştırmıştım ama bunu gözden kaçırmışım, 1.4 motora rağmen süper bir güç üretiyor, mantık olarakta VTEC ile hemen hemen aynı mantıkta, BOOST açtıktan sonra çıldırıyor makine :) Tabi küçük motorlara büyük güç sıkıştırması sonucunda 100bin civarında motoru kucağına alabiliyorsun :DAlıntı:
Esat (schefo) Nickli Üyeden Alıntı
İzlediğim videolar arasında bir Corsa OPC birde Clio RS e geçildi oda normal :)
Hemen niyetlendim ve piyasa araştırması yaptım, 35,000-42,000 arası fiyatlar, çok uygun değil, zaten uygun olan bir WV görmedim daha ;D
Sonuç olarak yorumum hem düşük vergi hemde performans aracı olarak alıp oynalınabilcek bir araç...
Paylaşmaya devam ;)
Şu araç nedir bizde merak ediyoruz kardeşim :DAlıntı:
Alıntı:
okann Nickli Üyeden Alıntı
Pardon ya dünyaları yazmışım aracı yazmamışım ;D
Araç Esat arkadaşımızın eski aracı : WV Golf 1.4 GT ;)
yasincim standart olarak (otm bahsediorum) dsg şanzuman 2 taraflı dig klima spor koltuklar 17 çok yakışıklı ant gt panur var araba normalde şehir içi 6-7 litre yakıyor bendeyken öyleydi ama gaza basınca esp ye ragmen çıldırıyor resmen 180 e kadar o kadar kuvvetli hızlanıyorki seni geri yapıştırıyor milleti morartmak için çok uygun bi makine stock hali bu tabi bi kaç degişiklikle cok daha üst veriler elde edebiliyorsun :) gercekten sürüşü cokzeckli direksiyonu kafam kadar ama olsun :)Alıntı:
95 binde motorda ciddi kondisyon eksiklikleri oldu maalesef 1.4 motor bu kadar dayanıyor çünkü çyle bir ivmelenme var ki arabada hic bir sollamada hatalı veya hatasız seni yarı yolda bırakmıyor :) saterken o fşyatlar isteniyor ama kupon araba oldugu için daha ucuza alınabilir denemnizi tavsiye ederim
Sen yaşamış biri olarak çok daha iyi bilirsin, bende az çok bilirim o performasın ve beygirlerin tadını ;)
Yasinin abartımıcam 2.5 motordan bile bu kadar zevk almadım bence zengin bi adamın ogluna M serisindne önceki geçiş arabası falan :)Alıntı:
Hangi 2.5 miş bu :)Alıntı:
O konuda kesinlikle haklısın, M gibi üst düzey performans araçlarının direksiyonuna direk geçilmemesi gerektiğine inanıyorum ;)
Alıntı:
Vayyy gizli BMW flörtü ha :D
Peki bu zevk verirmi Esatcım ;)
[img width=640 height=480]http://img151.imageshack.us/img151/5534/16449547565014851457094.jpg[/img]
Alıntı:
bnm rengim bu işte ama yeni kasa genede OFFFFFFFFFFFFF diorum süper maşallah
Sağol Esatcım, arkadaşımızın aracı, koca bir maşallah, 3.30 şakası yok 8)
De gedin looo... Biri VW diyo öteki BMW diyo. Kışşttt kışşşt. HDI neyinize yetmiyo. Akıllı olun ;D
kimse onlar hepsinin ağzına biber sürmek lazım. ;DAlıntı:
yuяd@eя Nickli Üyeden Alıntı
Biber kafi gelmez hocam... Wasabi sürmek lazım ;DAlıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Esat başlattı :P (Nasıl sattım ama ;D)Alıntı:
Hocam bakın yukarıda dediğim gibi bizimki küçük flörtler, başımız bağlı bizim, peugeot sevgimizi biliyorsunuz, tartışılmaz ;)
1 dakikalık sevgi duruşu :D
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=3092965
insan arabayı yıkarda öyle video çeker ;D