Çok güzel görünüyor. Güle güle kullan.
Printable View
Çok güzel görünüyor. Güle güle kullan.
Fotolar güzelmiş Yasin. ;) Geçenlerde internette aynı senin şeritten çekmiş bir 308 gördüm pembeydi sanırım.
Esat abi geçen haziran dan beri body building yapıyorum.Gerçi son 3 ay gitmedim ama bu hafta başlıyorum düzgün olarak.Programın nasıl? Ayrıca muscletech kullanmanı tavsiye ederim onun dışında diğer ürünler gereksiz illaki seni teşvik ederler onu al bunu al diye ama gerek yok.Detaylı konuşuruz bir ara.Yemek programı ise tuz,yağ minimum hamur işi hatta ekmek yok.Onun yerine pilav,makarna,patates(haşlanmış) ve en önemlisi tavuk göğsü. 8)
pm attım ahmedim
Spor iyidir Esatım..En büyük korkularımdan biri göbektir :laugh:
Kiloma dikkat ederim, bende dönem dönem body building ile uğraştım, Aktif olarak Bowling ve Basketbol ile de uğraşmaktayım. Kilom yıllardır 68 ile 72 arasında gider gelir, en azından evlene kadar bu kilomu muhafaza edebilirim diye düşünüyorum :D
Teşekkür ederim İbo hocam ve Ahmetcim...
evlenene kadar lafına katılıyorum.... sonrası gercekten belırsız yasın ;DAlıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Önümde ciddi emsaller var hocam (biri babam) onlardan biliyorum :laugh:
Göbeksiz olmanın nasıl birşey olduğunu bilmediğim için, göbek korkusu nedir onu da bilmiyorum ;D :laugh:Alıntı:
Fotoğraflardan sizi ve meşhur göbeğinizi takip ediyoruz Yurdaer hocam :laugh:
Hmm biran önce kurtulayım o halde.. Sevmem ben öyle meşhur şeyleri :P ;DAlıntı:
Yasinin p.tesi basket cuma halısaha ciddi de oynarım ikisnide haftaicide fithness ama kilo çok birikti biraz zaman alıcak önüme koydugum hedef temmuz 15 temmuz 15 te 187 boy 90 km beyaz Aslanı olan siyah bi Aslan olurum
Yasin senin Rock'N Rolla 'ya bayılıyorum. Herşey tam denginde olmuş. Ona iyi bakmaya devam et...
Ben de forum ortamımıza bayılıyorum Reis :DAlıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Gözüm gibi bakıyorum hocam merak etmeyin ;)
Veee Rock'N Rolla Dyno'da 8)
Dyno makinası yeni olduğu ve kalibrasyonu tam ayarlanmadığı için farklı değerler aldık.
İnce birkaç ayardan sonra tekrar ölçüm yapıp sizlerle paylaşacağım..
İçinden kaç aslan çıkacak merakla bekliyorum ;)
http://img848.imageshack.us/img848/7942/04032011347.jpg
Arabaya bak durduğu yerde bile gidiyor be :D
;D
Hemde 195 Km/H ile gidiyoor :o
İyi hıza çıkmış. Tabi durduğu yerde çıkmasının büyük etkisi var. Rüzgar direnci vb hiç birşey yok.
Tabi ki öyle, hızlanma süresi ve sürat, yol ile kıyaslanmamalı, Dyno'nun mantığı bu şekilde...
Küçük bir dip not : 4.Viteste 195Km/H ;)
anlaşılan o ki yasın aslan fışkıracak ;D
:DAlıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Fışkırmasada kükrer gibi hocam ;) Tüm işlemler dahil %20'ye varan bir güç artışı bekliyorum 8)
Yasin senin araca yazılımı gazihan yapmıştı değil mi?Bakımı nasıl yapıyorsun 7000 de bir yağ değişimi yapılması gerekiyordu sanırım.