Dostlugumuz hep daim olsun Abicim muhabbete geldik biz ALLAH muhabbetimizi azaltmasin....
Printable View
Dostlugumuz hep daim olsun Abicim muhabbete geldik biz ALLAH muhabbetimizi azaltmasin....
:havali :havali :havaliAlıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
cihan harika bir paylaşım.ellerine sağlık :alkisAlıntı:
cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı
nice 1000 mesajını görmek dileğiyle :arkadas
Cihan abim
1000. mesajını kutlamak için mesajımı yazar iken baktım ki 1007 bile olmuşsun. :) Nice 1000. mesajlara inşallah. Senin gibi Tertemiz bir abiyi tanıdığım için çok mutluyum. :)
Kimse bana drift yapıyorum demesin :D
Arab Drifting with a bike
NTV'de Frankfurt Otomobil Fuarı programı vardı az önce bitti (tekrar sanırım). Program boyunca ağırlıklı olarak hangi markalar tanıtıldı bilin bakalım? :D
Yalnız ben bu yeni Vosvos R'ye gerçekten aşık oldum :ask Alman yapmış abi :)
yurdaer abi ne bekliyoruz ki zaten adamlar basın-yayın ile aldı yürüdü peugeot hala herhangi bir girişimde bulunmuyor hangimiz makyajlı 308 in reklamını gördü tv lerde gördüyse de kaç kere ???Alıntı:
γuяdaeя Nickli Üyeden Alıntı
4-5 Ekim tarihinden itibaren Peugeot Şirketi yeni kampanyalar duyuracakmış ???
hadi hayırlısı :D pek birşey beklemiyorum ama :DAlıntı:
Selami Nickli Üyeden Alıntı
Birkaç kişi ile görüştüm... Söylediğine göre şu an piyasa çok endişeli. 2012 model arabalar gelmesine rağmen talebin çok fazla olmadığı, tedirginlikten ötürü kimsenin araba alıp/satmadığını söyledi. Bu nedenle şubelerin de riske girmediğini, sadece sattığı arabanın yerini doldurduklarını söyledi...
Gerçekten de piyasalar bu aralar çok duruldu. Umarım kasım sonu aralık başı gibi bu tedirginlik gider :)
Bizim foruma sponsor olup araba versinler (mesela bana :p ) reklamın âlâsını yaparız :DAlıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Yapsınlar tabi çok kötü durumda satışlarAlıntı:
Selami Nickli Üyeden Alıntı
Reis abi,Okan ve Berker nerdeler? :bilmem
http://c1110.hizliresim.com/11/10/5/12216.jpg
Muhtemelen forumdaki çoğu kişide bilmiyordur :D
HAHAHAHAHA SUPERMİSSS :gul5Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
Teypte değilde walkmande kullanırdım daha çok bu yöntemi, pilimin uzun ömürlü olmasını sağlardı :cilgin
Bugün birşey dikkatinizi çekti mi? Biraz ipucu vermek adına:
Yaklaşan Doğum Günleri: C!N (27), ibosener (48), Esat (106) :vampir:cilgin , umutkoca (25), onurb (28) :fiuw
Forumun en yaşlı üyesi Esat abiymişde haberimiz yokmuş. :D
Yaşlılıktan değilde, fanatikliktendir o ;)
Aslan dostum benim :arkadas
Esat'ın yaşında bir adet sıfır eksik olmuş.. Kendisi milenyumu devireli 60 yıl oldu :vampir :cilgin