-
En kısa sürede alıp deneyeceğim. kırmızı kapakları demonte edip bunları takmak kolay oluyor mu? daha sonra belki yine kırmızıya dönmek gerekirse diye soruyorum. Bir de kapakları nereden aldın ? Söylediğim gibi bende mat krom istiyorum. parlak olanlar çok kötü oluyor.
-
sökmek çok zor tırnakları çok rahat kırılabiliyor dikkat gerektiriyor ben kendi orj kapaklarını söküp istediğim şeklide boyattım daha sonra orj rengine boyatabilirsin.
ama istersen çıkmacıdan bir takım alıp onlara işlem yaptırabilirsin orj ellememiş olursun
-
Verdiğin çok önemli bir bilgi. gittigidiyor veya sahibinden gibi sitelerde çıkma satılayorlar oralardan bir çift alıp bizm şirketin araçlarının bakımını yapan ustaya verip mat kroma boyatıp bir denerim. kesinlikle iyi olur. Babylone'a takılan herşey araçta çok iyi kendini gösteriyor.
-
yerinde uygulanan daha iyi gösteriyor desek sanırım daha iyi olur reis :havali
çıkmacıdan alacağın parçaların tırnaklarına muhakkak dikkat et yoksa takınca açıklık kalır
onuda silikonla yapıştırmaktan başka çaren kalmaz.
-
gerçekten arkadaşlar kim ne derse desin gördüğüm en sade ve karizma 308 kanımca.
maşallah tekrar tekrar
-
teşekkür ederim güzel yorumların için ;)
-
ali carsamba müsait olursan bulusmada görüselim:)
-
ok büyük ihtimal gelicem geçte olsa uğramaya çalışıcam görüşürüz tabi.
-
-
-
babylon'a maşallah :nazar
ali vites topuzu için tam aklımdaki şeyi yapmışsın.
benim tek endişem eldeki terden etkilenmeyecek, zamanla çıkmayacak türden bir boya bulmaktı.Çünkü orjinal vites topuzunda bu sıkıntıyı yaşadım.
ne tür bir boya kullandın?
-
Kocaman bi maşallahta benden, kazasız sürüşler...
-
taner hocam herhangi bir boyanın üzerine vernik uygulanırsa çıkmaz ben henüz uygulamadım vernik belki vazgeçerim diye.
teşekkürler:iyi
-
bu aracı 2 kere gördüm.. bi 4 levent'te birde. 2-3 hafta öncede boluda.. :) Modifiyesi ne abartılmış nede az çok iyi.. Allah kaza bela vermesin..
-
alim hayırlı olsun kazasız belasız kullan kardeşim.
-
Aynı vites topuzundan ben de var. geri vitesin kırmızı ile yapılması çok şık olmuş. 0,2 numara fırça ile ve parlak maket boyası ile bende deneyeceğim. maket boyalarının ter vb. dış etkenler ilem soyulması neredeyse imkansız.
-
Çok yakışıklı maşallah :nazar
-
devamı yakında gelecek inş teşekkürler
-
Aliço Babylone gitgide karizmanın zirvesine tırmanıyor, Maşallah :nazar:
-
maşallah. :nazar
kazasız güvenli sürüşler