Ynt: "Rock'N Rolla" (Kaç Aslan Gücünde?)
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Ahmet, şu araçlarla, 0-400 ve rolling gibi bilinçli denemelerim oldu :
- Peugeot 308 1.6 110 Hp HDI (Stock)
- Renault Magane 3 1.5 105Hp
- Yeni Astra 1.6 115Hp
- Honda Civic 1.6 125Hp
Hepsini Rock'N Rolla kazandı 8)
at sahibine göre kişnermiş 8)
not:yasin konuyla ilgili hassasiyetini bildiğimden senin ve diğer insanların can ve mal güvenliği hakkında uyarı yapmaya gerek duymuyorum. ;)
Teşekkür ederim güveninizden dolayı Tanerhocam, özellikle belirttim bilinçli denemeler olduğunu :
Otobanda, bankete yanaşıp yolun boşalması bekliyoruz, dörtlüleri yakmak suretiyle denemeler yapıyoruz, altını çiziyorum deneme, yarış değil ;) Kar amacı gütmüyor, araçlarımızı ve sürüş tekniğimizi nasıl daha iyi hale getiririz onlar hakkında bilgi veriyor.
Yasin senin 308 kadar olmasada buda iddialı sayılır. ;)
http://www.youtube-nocookie.com/v/Ffsi02QkCy0?fs=1&hl=en_US
Ynt: "Rock'N Rolla" (Video:)
Alıntı:
FORZA BJK ( Ozan ) Nickli Üyeden Alıntı
Yasin senin 308 kadar olmasada buda iddialı sayılır. ;)
Ozan hocam dediğin gibi benim 308 GTR kadar olmasa da fena sayılmaz :P :laugh:
"Rock'N Rolla" Dyno Video
bu gun arşivimi karıştırırken RockRolla nın dörtlerin showroom daki fotoğrafını buldum.aracın ilk sahibi arkadaşımdır.hatta alması konusunda da çok ısrar etmiştim.
Alıntı:
mimit Nickli Üyeden Alıntı
bu gun arşivimi karıştırırken RockRolla nın dörtlerin showroom daki fotoğrafını buldum.aracın ilk sahibi arkadaşımdır.hatta alması konusunda da çok ısrar etmiştim.
Güzel tesadüf. Nerden veya nasıl tanıyorsunuz Hakan'ı bilmem, özünde iyi bir çocuktu fakat bize birkaç yanlışı oldu. Neyse canı sağolsun...
Bahsettiğiniz fotoğraf bendede vardı, tamamen stock :D Bizim araç Türkiye'ye ilk gelen 308'lerden biri 8) Sizdeki fotoğrafı paylaşırsanız sevinirim, nerdeen nereye gelmişiz görmüş oluruz ;)
hakan ile başka bir forumdan tanışıyoruz,bir kaç ufak tefek alışverişimizde olmuştur.dediğim gibi 308 ler daha showroomlara inmeden hakan a bastırdım al al diye,çok iyi araştırmıştı bend eniyetlenmiş ozmn lar ama 406 dan ayrılamamıştım bir türlü.fotoğrafta budur :)
http://img225.imageshack.us/img225/1439/308g.jpg
İşte budur yaa...
Bir araç her haliyle güzel olur mu arkadaş :D
Formatta kaybettiğim bir fotoğraftı, teşekkür ederim dostum ;)
Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Güzeeel ;)
http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=3169975
Harika gerçekten, o turbo sesi, hızlanma müthiş. Bende sorayım kaç beygir?
Alıntı:
mimit Nickli Üyeden Alıntı
hakan ile başka bir forumdan tanışıyoruz,bir kaç ufak tefek alışverişimizde olmuştur.dediğim gibi 308 ler daha showroomlara inmeden hakan a bastırdım al al diye,çok iyi araştırmıştı bend eniyetlenmiş ozmn lar ama 406 dan ayrılamamıştım bir türlü.fotoğrafta budur :)
http://img225.imageshack.us/img225/1439/308g.jpg
Yasinim şu fotuyu görmek çok duygulandırmıştır seni dünya ne kadar küçük degilmi baksana nerden nereye aslında benimde dikkatimi bir şey çekti bence sen arabana bi detaling yaptırıt bir de kil şu bu bence araban şu an oldugundan daha renksiz duruyor malum mersinin güneşi falan tabi bunu sadece fotolara dayaranak söylüyorum
Alıntı:
Esat (schefo) Nickli Üyeden Alıntı
...
benimde dikkatimi bir şey çekti bence sen arabana bi detaling yaptırıt bir de kil şu bu bence araban şu an oldugundan daha renksiz duruyor malum mersinin güneşi falan tabi bunu sadece fotolara dayaranak söylüyorum
esat istersen bu parlak- mat görünme konusuna hiç girmeyelim.hatırlayanlar bilir ilk zamanlarda bu konu bayağı bir elektrikli(hem de yüksek voltajlı) gündeme gelmişti. 8) :P
değil mi yasin ;)
Taner abi deep not yaptım ama fotograflardan olabilir diye :)
Aynen Esatcım, inan çok duygulandım :'(
Detailing konusuna gelince aracıma kaportacımda bir kez pasta-cila, bir kez de Meguiars'ta boya koruma yaptırdım.
[img width=640 height=480]http://img517.imageshack.us/img517/9772/27215354469828438688813.jpg[/img]
http://img801.imageshack.us/img801/61/fotoraf0013p.jpg
Mersin güneşi ve fotoğrafın yanıltıcılığı konusunda haklısın, Güneş ve nem özellikle koyu renk aracın rengini çabuk yıpratıyor. Ben şimdilik aracın parlaklığından memnunum, önümüzdeki ay güzel bir detailing daha yaptırırım, yaza ışıl ışıl girerim 8)
Taner hocam küçük bir kıvılcım olmuştu :P Tam bir yıl geçmiş üzerinden, vayy be zaman nasılda geçiyor...
Çağlayan şu an dyno sonucu belli ama aracın üzerine bir iki şey daha ekleyebilirim, ondan sonra ki toplam gücü paylaşacağım sizlerle ;)
Yasin, kat iptalinde herhangi bir sıkıntı yaşadın mı ? Sana ne gibi bir artı ya da eksi hissettirdi ? Kat iptalinden dolayı turbo sesinde bir artış hissettin mi ?
Mersin'in sıcağını iyi bilirim, Üni yıllarım bu şehirde geçti.. Evin camının önüne yumurtayı koyardık 30-40 dakka sonra yemeye hazır olurdu ;D
Alıntı:
Ranilin Nickli Üyeden Alıntı
Yasin, kat iptalinde herhangi bir sıkıntı yaşadın mı ? Sana ne gibi bir artı ya da eksi hissettirdi ? Kat iptalinden dolayı turbo sesinde bir artış hissettin mi ?
Bir sıkıntı yaşamadım henüz.. Bana yakıt yönünden çok büyük bir artı hissettirdi ;D
Turbo sesi değil ama egzoz sesinde çok ciddi bir artış sağlıyor. İstediğinizi yapın kat iptalsiz dizel bir arabadan egzoz sesi alamıyorsunuz ;)
Alıntı:
erener Nickli Üyeden Alıntı
Mersin'in sıcağını iyi bilirim, Üni yıllarım bu şehirde geçti.. Evin camının önüne yumurtayı koyardık 30-40 dakka sonra yemeye hazır olurdu ;D
Damdan düşenin halinden, damdan düşen anlarmış ;D
Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah!
;)
http://img1.loadtr.com/b-453498-nazar_boncuğu.gif
Sarfiyat çok mu arttı :D Ne kadarlık bir artış söz konusu :laugh:
Alıntı:
Ranilin Nickli Üyeden Alıntı
Sarfiyat çok mu arttı :D Ne kadarlık bir artış söz konusu :laugh:
Çok ciddi bir artış söz konusu ;D
Benzinliden bir farkı kalmadı diyebilirim. Sadece mazotu biraz daha ucuza alıyoruz, onla idare ediyoruz ;D
Bu artışın nedeni tabi ki sadece kat. iptali değil, chip tuning, 225/40/18 lastikler ve komple egzozunda katkıları var artışa ;)
Yapma ya o kadar mı arttı :o
Bende de chip tuning var ama normal gittiğimde çok daha ekonomik yakıyor. Kat iptalini düşünüyordum ben de ama bu dediklerinden sonra bir durdum açıkcası :D Kat iptalini turbo sesimizin artması için de istiyordum ama ona da katkısı olmamış anlaşılan.
225 lastiğe geçişi ben de düşünüyorum. Lastiklerimin ömrü yavaş yavaş son bulma çabalarında, 15" lik lastikler var şu an. 17" düşünüyorum. Acaba yakıtta o ne kadar bir fark yaratır ::)