1- CarbonAlıntı:
γuяdaeя Nickli Üyeden Alıntı
2- Most Wanted ;)
Printable View
1- CarbonAlıntı:
2- Most Wanted ;)
underground serisinin ilki ve most wanted :havaliAlıntı:
Hepsi:)
kesinlikle most wanted hala oynuyorum bitirip bitirip tekrar yüklüyorum :D
Most wanted ve shift 2 unleashed buldum... shift 2'yi kaldırmadı bilgisayar. Most wanted iyi başlamıştı ama canım bmw gtr'yi pert ettim :D Şimdi golf gti var onunla tırmalıyorum... Bu polislerin yakalayınca etkisiz hale getirmek için şiddet kullanmalarına kıl oldum :cilgin
Peki bu grand turismo 5 PSP oyunu mudur yoksa pc için de bulunur mu?
bildiğim kadarıyla maalesef grand turismonun hiç bir serisi pc ye yönelik olarak piyasaya sürülmedi.Alıntı:
Aynen...Alıntı:
T@NeR Nickli Üyeden Alıntı
İşte asıl oyun da o ;)
Rusyada Türk Gezerse Böyle Gezer :D
rusyada turk gezerse boyle gezer
Abdullah şunları inceleyebilirsin. :)
http://www.drive2.ru/cars/peugeot/308/
Ahmetim sen ne yaptın yahu inceliyorum sonra forumda paylaşmaya kalkıyorum sonra admin banlamakla tehdit ediyor beni :DAlıntı:
GLR Nickli Üyeden Alıntı
Hahaha :D Neyse değişik şeyler var kızlar dışında dikkatli incele.Rcz gösterge takandan şeritli 308 lere kadar.
tropix yanına ne güzel yakışırdı dimi :DAlıntı:
Esat Nickli Üyeden Alıntı
İlginç Bir VW reklamı
İntikam böyle alınır :))
abdullah sen banlanmak istiyorsun herhalde
Yakındır forumda Vw ve Abdullah banlanabilir.
banlayacak birşey yok kardeşim vw reklamı bu rakiplerimiz nasıl çalışıyor onları görelim diye tamamen :DAlıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel site Ahmet, Peugeot portföyü bu kadar geniş site bulmak zor, adamlarda geniş yedek parça yelpazesi var istediklerini yapıyorlar, içlerinde güzel çalışmalarda var, kötülerde çok. Ama istisnasız bütün fotoğraf kaliteleri mükemmel :iyiAlıntı:
GLR Nickli Üyeden Alıntı
Rusçayı bir çözsem Rock'N Rolla yı paylaşacamda görsün millet modifiye nasıl yapılır :havali
Eline sağlık güzel paylaşım ;)
Yarın 14:30 da fizik lab'i var . 20 yıl sonra yarı yaşındaki çocuklarla derse girmenin heyecanı içerisindeyim. :kral
En iyi ihtimalle sivil polis felan sanarlar beni :D
hadi bakalım kolay gelsin :)Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı