ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım gayet kullanışlı ve hassasiyetli
Printable View
ben yaklaşık bir yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım gayet kullanışlı ve hassasiyetli
Navitech nx217F an itibari ile elime ulaştı,montajını kendim yapacaktım ama beni aşan bir durum geri görüş kamerası ve tv olayı, yetkili serviste yaptırmam gerekiyormuş,benim teybin arkası cümbür cemaat komponentlerin crosowerları, deck dönüştürücüler falan,umarım servisteki arkadaş montaj işini becerebilir.
şimdiden hayırlı olsun araca monte edilirken gögüsün içerisindeki siyah plastik parçayı çıkarmayı unutmayın yoksa ünite dışarda kalır.Üç vida ile monteli buda resmi
http://i1061.photobucket.com/albums/...pscea9956e.jpg
Benim aracımın göğsü piano black renkte aşağıdaki resimdeki gibi. Acaba maksimum 1400 tl civarında tavsiye edebileceğiniz aracımla renk, ışıklandırma ve fonksiyonel olarak tam uyumlu double din var mı ?
http://farm7.staticflickr.com/6141/5...f25b67eb_z.jpg
Hocam önünde koca ekran var.Benim yol bilgisarına bakmak bile aklıma gelmiyor.
Hocam kendi aracınızın resimlerini paylaşırsanız seviniriz
Benim için yazdıysanız şuan aracımdan uzağım elimde de iç mekan fotoğrafları yok bu yüzden temsili olarak netten bulduğum resmi paylaştım ama resimde ki gibi göğüs piano black diye tabir edilen parlak siyah renkte ve nette uygun bişiler bulamadım hep metalik/alüminyum gri renkte double dinler var.
Bildiğim kadarıyla gümüş griden başka rengi yok
Yorum için sağolun bende fotoları karıştırırken buldum aracımın iç resmini navitech firmasıyla iletişime geçtim bakalım piano black konsol ile uyumlu üretim yapacaklar mı. Bilgi verirlerse burda paylaşacağım.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...20475499_n.jpg
Sistemi alıp piyano siyahı boyatma imkanınız var.Bunu bazı satıcılar yapıyor.
Navitech nx 217f in montajı yapıldı, ama ürün benim beklentilerimi karşılamadı :(,fotoğraf çekerek tek tek artılarını ve eksileri göstermek yerine,bir video hazırlayıp ürünün performansı hakkında sizi bilgilendirmeyi planlıyorum. sevgiler saygılar.
mimit yorumlarını bekliyoruz.
Bende bu ürünü almayı düşünüyordum 1 haftadır ayrıca piano black renkte olmadığı için boyatmayı düşünüyordum bu yüzden pek ısınamamıştım cihaza şimdi bu yorumunuzu görünce direk soğudum üründen :) Ses kalitesi, CD çalar performansı, araç ile uyumu, ürünün hızı vs. vs. detaylıca ürün hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer.
evet sonunda bir video çekebildim :) sürçülisan ettiysek şimdiden affola, elimden geldiğince kısa tutup,hızlı bir şekilde anlatmaya çalıştım ama atladığım yada eksik kalmış yerleri olabilir,bunun için kafanıza takılan bir şey varsa tekrar cevap vermeye çalışırım,cihazda yeni olduğu için tam olarak keşfedemediğim özellikleri olabilir.
kısaca bir şeyler de yazmak gerekirse,1000 tl nin altın da bir fiyata geri görüş kamerası ve tv alıcısı dahil bir ürün alıyorsunuz,bu özelliklerde bir pioneer yada clarion kullanmak istesek 2000 tl veya daha üstü bir fiyat çıkıyor ortaya. videoda cihazın ses çıkış gücünden bahsetmedim çünkü aracımın ses donanımı orijinal değil, bu durumdan dolayı yorum yapmak yanlış olur diye düşündüm.
http://www.youtube.com/watch?v=j7qao...ature=youtu.be
Emeğine sağlık çok aydınlatıcı olmuş,süper paylaşım.
faydalı oldu paylaşım için teşekkürler mehmet kardeş..
Mehmet çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsun. Benim kullandığım cihaz ile görseli farklı olsa da o da Çin malı olduğundan benzer/ aynı çalışma sistemine sahip. Söylediğin gibi 1000 TL civarı ve altı fiyata orta konsola tam uyum sağlayan bu sistemler 308 kullanıcıları için çok iyi oldu. Bir sorum olacak ben bu cihazların radyo performansında orjinal 308 teybine göre daha zayıflık görüyorum. zaten hiçbir radyo orjinal sistemin yerini tutamaz diyorlar. Ancak rahatsız edecek boyutta değil. Benim cihazda PIP-picture in picture sistemi var büyük ihtimalle sende de mevcuttur. Sistemin özelliği şu mesela radyo açıkken normalde navigasyona geçince radyoa dinlemeye devam ediyorsun ancak PIP i aktif edersen radyo ekranın bir bölümüne -ki yaklaşık ekranın 3te birinden bir az daha büyük bir alana yeni bir ekran açılıp navigasyonu görebiliyorsun. Bunu her ekranda yapabiliyorsun. TV karasal yayını aldığından boş alan ve aracını hareketsiz veya düşük hızda olmasına göre kalitesi değişiyor. Ancak çok başarılı değil.
Bu tip cihazları almayı düşünen ve kullanım klavuzundan anlamaya zorlananlar için çok güzel bir paylaşım yapmışsın. teşekkürler.