İnşallah Esatcım, İstanbula geldiğimde mutlaka arayacağım forum dostlarımı..
Bir araya gelemesekte gönüller bir olsun yeter ;)
Printable View
İnşallah Esatcım, İstanbula geldiğimde mutlaka arayacağım forum dostlarımı..
Bir araya gelemesekte gönüller bir olsun yeter ;)
Aman allah göstermesin, ya aslında turbosuz düşündüğümüzde bizim araçlar 65 70 beygir civarı, turbo ile 90, 110 yada 112 beygire kadar yükseltilmiş. Modifikasyona uğramış bir beygir gücünü artırmanın belli sınırları geçemeyeceğinin farkındayım. Benim gönlümde Rock'n Rolla 150 aslan gücünde diyelim madem :)Alıntı:
Yasin CCK Nickli Üyeden Alıntı
Gönüller hep beraber dostumAlıntı:
"Rock'N Rolla" Rocks :o
Tebrikler
Teşekkürler ;)Alıntı:
no_fear Nickli Üyeden Alıntı
waow:) aktarma organlarında 32 Hp lik bir kayıp güç gördüm ben bunu kurtaramazmıyız?:))
Yasin tam bir 2,0 HDI 136 motor verisi elde etmişsin. 136 Hp 320Nm :D
Yasinim birazda fren güclendirmesi lazım artık 207 gti dan farkı kalmadı yanılmıyor isem
Alıntı:
Baskan Nickli Üyeden Alıntı
Başkan maalesef o kurtarılacak bir değer değil, her araç motor gücünü yere aktarırken kayıp yaşar, önden çekişli araçlarda marka ve modele göre %70-%85'ini aktarması güzel bir sonuçtur ;)
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Farkında değildim Ömer güzel tespit ;)
Aslında çaktırma benim araç yerine 2.0 HDI çıkarttık dynoya :P :laugh:
Düşünüyorum Esatcım, brembo veya sparco fren diski ile güçlendirmeyi düşünüyorum ;)Alıntı:
Esat (schefo) Nickli Üyeden Alıntı
Bulabilsen çıkartırdın belki ama TR de yok :DAlıntı:
Alıntı:
Ömer Gedik Nickli Üyeden Alıntı
Tühh, kandıramıcaz kimseyi desene :D
evet guzel degerler kutlarım yasin..
son surat degerin kaç yasin denedinmi...
Yasin Tebrikler. Bu tebrik ulaştığın güçten çok , aracını bu kadar koruyup kollayıp, değer verdiğin için.
Kazasız belasız sürüşler.
Yasin çok başarılı bir çalışma...Tekerlik gücünün 116,5 HP ye çıkması yine tekerleklere iletilen tork ta yaklaşık 300 NM olmuştur.1.6 HDi motor için iyi değerler. Esat'ın söylediği gibi şimdi acilen yapılması gereken tek şey frenlerin bu güç ile başa çıkacak şekilde güçlendirilmesi. Yoksa Kontorl edilmeyen gücün zararları ortaya çıkacaktır.
Teşekkürler Mücahit hocam ;)Alıntı:
mygold Nickli Üyeden Alıntı
Yok hocam, memlekette son sürat denenecek yol yok maalesef...
:)Alıntı:
Bahadir Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler Bahadır hocam, aracımla uğraşıyorum mutlu oluyorum, emeğimin görünmesi beni çok daha fazla mutlu ediyor ;)
Teşekkürler Reis, bahsettiğim fren sistem markaların ikiside elimizde mevcut fakat biraz beklemem gerekecek.Alıntı:
reisG Nickli Üyeden Alıntı
Malum aklımdakilerin hepsini bir seferde araca uygulamaya kalksam belimi doğrultamam ;)