şahsen ben bu cihazı ayıplı mal kategorisinde iade etmeyi düşünüyorum, bu kadar hata kabul edilemez
ama yerine arabayla bu kadar uyumlu bir double din gelmiyor aklıma
Printable View
hocam bence bu kadar kendinizi kasmayın lakin sony bir tv aldığınız dahi istediğiniz video formatını açamıyorsunuz .Bilgisayarınıza bir video dönüştürü program yükleyin videolarınızın formatını değiştirin gitsin.Orjinal aldığınız konser dvdlerinde bu sorun yok bilginiz olsun
vet bendede bu problem var.Bende bu sıkıntıyı bildiğim için müzik kliplerini seçerken yüksek kalitede formatta indirmiyorum.
Bende yanlis anlamis olabilirim ama cevap vermeye calisayim.video izlerken ekranin ust kismina dokunursaniz menu geliyor.ordan ileri geri vs yapabiliyoruz.
arkadaşlar arka koltuğa kafalık yaptırdım. ancak usta diye geçinen arkadaşlar montajı yaparken koltuk arkasındaki kısmı sanırım klips.lerini kırdılar.videosunu çektim daha rahat anlaşılsın diye. tamiratını nasıl yaparız diye fikir verebilecek arkadaşlar olursa sevinirim. video linki http://atlaslastikcilik.com/20140817_145744.mp4
Hocam eski parçadan Hayır gelmez servise gidip parça dökümünü bakmak gerekiyor.Olmazsa çıkmacıdan tedarik edilebilir.
Arkadaşlar, aracıma şöyle bir multimedya cihazı alsam nasıl olur. Yol bilgisayarı bu ekranda gözükür mü, yoksa her şey yok olur mu? Park sensörü görüntüsü gibi...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...99096097/detay
İlan tarihi biraz eski gibi ama.
İlan sahibinin 308 ile ilgili diğer ilanlarına baktığınızda da hep double din şeklinde gözüküyor.
Park sensörü yerine direk kamera bağlantısı ile görüntü alabilirsiniz.
Ben de bu tip bir kaç cihaz görmüştüm internette, üstteki turuncu ekranı radyo teyp ünitesinin altındaki boş rafa alıyorlardı.
Cevaplarınız için teşekkürler. Amacım VW grubundaki gibi her şeyi tek ekran üzerinden yapmak ama Peugeot yıllardır bu tarzda bir ekran yapmadı. Ama şimdiki 308 de bu işi iyi yapmışlar gibi geliyor.
İlker hocam, ilan tarihi dediğiniz gibi eski ancak ben örmek olarak onu gösterdim. Başka sitelerde yeni tarihlilerde var. Dünden beri yurt dışı siteleri de dahil bu işlemi yapan birini bulamadım. Renault Meganelerde bizdekine benzer bir yol bilgisayarına sahip, buna rağmen bu gösterdiğim sistemden fazlasıyla takanlar mevcut.
Benim de en çok hoşuma giden ekran tarzı bunlar. Yine tüm işlemleri belki yapmasa da üstteki ilana benzer ürünlere bu sitede rastladım. GPS for peugeot 308 diye arattım.
Fiyatları 250 $ ile 500 $ arası değişiyor ama yurtdışından getirmek sıkıntı olacaktır.
http://www.aliexpress.com/wholesale?...20140820231656
car vocal in sahibi Çağlar -ki kendisi de forum üyemizdir. Kendi 308 ine bunu yapmıştı. aynı megane larda ki konso görüntüsü oluyor. Ancak hırsızları cezbeden bir görüntü veriyordu. Ben orta konsolda kokpite uyumlu olanlardan kullandım. Ve onu tercih etmenizi öneririm.
Ekran kenarları daha ince olması sebebiyle bu daha estetik duruyor ama şöyle bir sıkıntısı olabilir bu tiplerin. Konumu gereği çok uzakta olduğu için kontrol etmek zorlaşacaktır. Ama teyp kısmına koyulanları eliniz vites üzerindeyken rahatça kontrol edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Evet dokunmatik kullanımı açısından ergonomik değil ama sırf görüntü olarak orijinale en yakın o olduğu için dedim. Eğer bu sistemi yapanı bulup inceleme fırsatım olursa ya böyle ya da kokpite uygulananlardan birini yaptırmayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar
Ben geçtiğimiz hafta kamasonic marka bir multimedya taktırdım. 2009 model 1.6 HDİ comfort paket aracım. Navigasyon ve arka görüş kamerası var. Torpido gözünden bağlantı yaptıkları bir usb girişi de var. Henüz usb'yi kullanmadım ama navigasyon, geri görüş kamerası güzel. Geri vitese takınca kamera kendiliğinden devreye giriyor ve kapalı olsa da ekrana görüntü geliyor. 1.200 liraya taktılar.
Şu an için tek sorun, biten aküyü değiştirdim ve yol bilgisayarının saati gitti. Saat düzenleyeceğimiz tuş eski teybin üzerinde olduğundan şimdi düzenleme yapamıyoruz. Götürüp eski teybi taktırıp saati ayarlatıp, multimedya cihazı yeniden taktıracağım.
benim bildigim 308 e uyumlu bir çok cihazda araç fonksiyonlarını kontrol edebiliyorsunuz.
ses kalitesi için pioneer, alpine,clarion gibi ürünleri tercih edelim arkadaşlar. bu ürünlere uygun olan direksiyon aparatıyla hiç bir ayarımızı kaybetmeden aracımızı kullanırız :nargile..
Merhaba Arkadaşlar
Ben de 308, 2009 model aracıma Kamosonic marka bir double din taktırmıştım. Koldan kontrol edebiliyordum ancak araç bilgisayarına giremediğimi düşünüyordum. Bugün taktırdığım yere uğradım, biraz kurcaladık ve araç bilgisayarına da girdik. Yani Kamosonic marka double dinler hem koldan kumanda edilebiliyor hem de araç bilgisayarı ile uyumlu. Arayüzlerinin, iyi olduğunu söyleyemem, Mimit'in Navitec için yazdığı arayüz problemi Kamosonic'te de var, ancak bunun dışında cihazdan memnunum.
Hafta sonu fotoğraflarını veya videosunu çekip paylaşırım sizlerle.
Cihazı montaj dahil 1.200 liraya taktırdım.
evet öyleymiş... cihazı takan arkadaş bile önce olmaz dedi ama kurcaladıktan sonra araç fonksiyonlarını kontrol edebileceğimizi öğrendi... şimdilik radyo çekimindeki kayıp öncelikli sorun gibi görünüyor. onun için de bayramdan sonra alıcıyı güçlendirecek bir aparat takmayı önerdiler.