Ynt: "Rock'N Rolla" ( Brembo Kaliper )
Aslanlarımızın orjinal fren sistemini oldukça güvenli bulan biri olarak çıtayı oldukça yukarıya çekmiş olduğunu görüyorum. Eee tabi araç orijinalinden bu kadar güçlü olunca Brembolarda vacip oluyor. Yasin, Allah seni ve aracını kazalardan muhafaza buyursun (birde kem gözlerden). Aracını keyifle kullanman dileğiyle.....
Alıntı:
cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı
Aslanlarımızın orjinal fren sistemini oldukça güvenli bulan biri olarak çıtayı oldukça yukarıya çekmiş olduğunu görüyorum. Eee tabi araç orijinalinden bu kadar güçlü olunca Brembolarda vacip oluyor. Yasin, Allah seni ve aracını kazalardan muhafaza buyursun (birde kem gözlerden). Aracını keyifle kullanman dileğiyle.....
cihan bunlar sadece kapak.görüntü amaçlı kullanılıyor.fren performansına herhangi bir katkısı yok ;)
dilek ve temennilerine aynen katılıyorum.
Tanerhocam, modifiyeden ne kadar anladığımızda su yüzüne çıktı :-)
yasin , güzel görünüyor gerçektende
bende bizim kırmızı şeytan kıza almak istiyorum
lincancaburlar içinde kaybolmaz dimi bu kapaklar.
fren diskleri zaten çay tabağı kadar.
:)
kaybolmaz ben gördüm muhteşem duruyor:)
Alıntı:
cenk Nickli Üyeden Alıntı
abi her zamanki gibi süper olmuş,sanki birde amerikan park istiyomuş gibi Rock'N Rolla :) :)
Sağol Cenkcim, konuştuğumuz gibi yakışacağı konusunda şüphelerim var, yoksa hemen yarın taktırırım. Daha büyük projeler var biliyorsun ;)
Alıntı:
cmr_cihangir Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkür ederim Cihangir hocam, bu modifye Taner hocamında dediği gibi sadece görsel, fren disklerininde ilerleyen zamanda güçlendirebilirim.
Güzel temennileriniz için kocaman bir amiiin diyorum ;)
Alıntı:
individual Nickli Üyeden Alıntı
yasin , güzel görünüyor gerçektende
bende bizim kırmızı şeytan kıza almak istiyorum
lincancaburlar içinde kaybolmaz dimi bu kapaklar.
fren diskleri zaten çay tabağı kadar.
:)
Çok sağol hocam, sizin gibi zevkli birinin beğenisini almak çok güzel.
Sizin kırmızı şeytana şahane olacağını düşünüyorum. Lincanlarla bende durduğundan daha güzel durur, 5 bacak ve araları geniş olduğundan kendini daha güzel gösterir ;)
Bu arada yoğun istek üzerine bugün aynalardaki nikelaj kapakları sökmüş bulunmaktayım :havali:
biliyorum abi,inşallah en kısa zamanda gerçekleştirirsin :)
Ynt: "Rock'N Rolla" (Brembo Kaliper)
Farklı bir çalışma olmuş ama en güzel yanı şarkının adı ;)
Çok manidar olmuş :D :
Bozdu Beni Rock'N Roll