yasin ilgin ve bilgilendirme için teşekkürler. :iyi
benim temel sıkıntım kilo fazlası ve hareketsizlik.bu iki temel sorunu halledebilirsek zaten bir sorun kalmaz diye düşünmekteyim.
Printable View
yasin ilgin ve bilgilendirme için teşekkürler. :iyi
benim temel sıkıntım kilo fazlası ve hareketsizlik.bu iki temel sorunu halledebilirsek zaten bir sorun kalmaz diye düşünmekteyim.
ilk mesajımda ima ettiğim şey tam da buydu :iyiAlıntı:
Gökay Nickli Üyeden Alıntı
Hocam o zaman beraber bir spor salonuna yazılıyoruz akşamları buluşup sporumuzu yapıyoruz nedersiniz?Alıntı:
TaNeRhoca Nickli Üyeden Alıntı
abdullah bir aydır sıkı yürüyüşler yapıyorum zaten.ama boğaz durmuyor ki :kafaAlıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
Tesadüf odur ki dün itibarı ile perhize başladım...hedef bir ayda 5 kg ..başka türlü olmuyor hocam ben ve göbeğim mutsuzduk..ayrılmak istiyorum :dayak :dayak :dayak :dayak
hocam yürüyüşle felan olmaz kondisyon fitnes yapmamız lazımAlıntı:
sakın bu klasik pazartesi başlayıp ertesi gün biten diyetlerden olmasın. :DAlıntı:
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
abdullah askerden yeni geldin, zımba gibi adamsın.ben şimdi seninle fitnese gidersem tek sorunum bel ağrısı olmaz. bana yazık olur :fiuw :gul6Alıntı:
Abdullah Nickli Üyeden Alıntı
[quote=TaNeRhoca ]
sakın bu klasik pazartesi başlayıp ertesi gün biten diyetlerden olmasın. :DAlıntı:
Dreamcatcher Nickli Üyeden Alıntı
...
Yok hocam..olmayacak inşallah ben ve göbeğim ayrı dünyalara aitiz :halter2 :halter2 :halter2
Yok yok hocam siz ayrı çalışırsınız ben ayrı sizi zorlamam fazla =DAlıntı:
cok gecmis olsun hocam. doktora gitmediniz mi ? ne dedi? cok kisada hafifde olsa bende yasamisdim cok zor. benim ki gecici birseydi fazla zorlamadan (yanlis anlasilmasin :dur ) demisdi doktor. insallah sizinkide gecicidir. fazla kilolardan kurtulmak ve spor yapmak lazim ve en önemlisi kendimize(belimize) dikkat etmemiz cok önemli. saglicakla kaliniz :nazar
Hocam çok geçmiş olsun. Seninle defalarca bu konu hakkında konuştuk. Ne yazık ki bir an evvel spor destekli rejime girmem ve eşinin güzel yemeklerinden biraz uzaklaşman gerekmekte.
Geçmiş olsun Taner hocam... Tez zamanda şifa bulursun inşaallah.
Benim de boynumda 3 gündür bir ağrı var. Üşütme mi yoksa başka birşey mi anlamadım :bilmem
Yazılanlara bir ek de ben yapmak istiyorum.. Kendimize bakmadığımız gibi, çoğu zaman, yumurta kapıya gelmeden de doktora falan gitmiyoruz :D
hasan reis ve yurdaer iyi dilekleriniz teşekkür ederim.
tüm forumdaşlara sağlık-sıhhat dolu günler dilerim :)
Hocam gecmis olsun acil şifalar. Bende kendi kendime Taner Hocam yok muhtemelen güzel bir gezi yazısı okuyup fotograflara bakarız duyordum. Kısmen hakliymisim , ancak hastalık faktörü devreye girmiş .
Tekrar acil şifalar , 20 yıldır benzer hastalıktan muzdarip biri olarak yaşadıklarınızı tahmin edebiliyorum.
Erbil'den selamlar.
sağol bahadır. :)
gezi yazısı ve foto kısmet değilmiş.madem ki erbildesin artık biz de bağdat izlenimlerinden sonra erbil izlenimleri okuruz senin klavyenden ;)
Geçmiş olsun Taner hocam. Acil şifalar diliyorum. Umarım bir an önce ağrılarınızdan kurtulursunuz.
Sağlıklı günler diliyorum.
Hocam geçmiş olsun.Fıttık olabilir.Baktır.
Konya'dan selamlar... :)
öyle zaten ozan.yaklaşık 20 yıldır var.ara sıra uğrar halimi hatırımı sorar :bam3Alıntı:
Ozan Nickli Üyeden Alıntı
istanbuldan da konyaya selamlar :)
Taner abi çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
taurine ve ranilin(mehmet) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
bu arada belirtmek istediğim bir şey var: foruma üye olan 407 kullanıcılarının sayısı giderek artmasına rağmen ki bu beni çok sevindiriyor bir iki kişi dışında aktif olan 407 kullanıcısı yok maalesef.bir heves girenler de kısa süre sonra ellerini eteklerini çekiyorlar forumdan.benim de sevincim kursağımda kalıyor.bugün itibariyle 24 kayıtlı 407 kullanıcısı var ancak paylaşım yapanlar belli :uzgun
keşke 407 kullanıcısı üyelerimiz forumda sürekli olsalarda elbirliği ile şu forumu 308 in gölgesinden kurtarabilsek.peugeotun her modelinin aktif başlıklarla temsil edildiği bir peugeot forumu olabilsek ;)